- Emoji Skoru
- 13.870
- Puanlar
- 823
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.821
Adetinize 2 hafta varsa daha yumurtlama yeni olmuştur ya da olmamıştır. Çok erken.merhabalar ben yeni üye oldum benimde adetime 2 hafta kaldı acaba test yapsam mı bilmiyorum sizce yapayım mı?
Daha coook erken belki yumurtlma bile olmamistir olsa bile bugunlerdedir cikma ihtimali 0 . Ama insallahh hamile kalirsin :)merhabalar ben yeni üye oldum benimde adetime 2 hafta kaldı acaba test yapsam mı bilmiyorum sizce yapayım mı?
Sonunda nasip etti canımAllah isteyen herkese hayırlı vakitte nasip etsin inşallah canım tüm dualarımda isteyen herkes var. Allah herkese sağlıklı hamilelik nasip etsin
Sonunda nasip etti canım
Amin canm sagolCook sevindim sağlıkla kucaklarimiza alalım ☺☺☺
Canim bilet sorucam kanda Beta hcg baktırdın mı kaç çıktı baktıysam egerEvet duydum hatta ilk gebeligime gore o kadar nettiki ses o korkuyla benim kalbimmi die sordum doktor guldu bebegin kalbi dedi valla sok oldum Allah kucagimiza almayi nasip etsin sen duydunmu tatlim cookk guzel bi duygu
Canim benim ikinci gebeligim oldugu icin 3 ayri hastaneye gidiyorum ben bi yerde bakildi ama normal kan testi degil sonucu 1 haftada cikcak dediler sali gunu cikicak ama sitede benle ayni hafta olupta baktiranlar var neyi merak ettigini solersen ilk gebeligime gore cevaplayabilirimCanim bilet sorucam kanda Beta hcg baktırdın mı kaç çıktı baktıysam eger
CAnim eger ozel degilse tabi bu igneyi nicin vermisti doktor acaba?Canimm benim bugunku doktorda 6+4 dedi ama kalbinide dinledik clexane igneye basladik saglikli olsunda napiyim artik sen naptinn tatlim
kan pihtilasmasi icin veriliyor canim benim kan pihtilasmam oldugu belli degil ama 1 bos gebelik var onu saymiyorum 1 kere bebegimin kalbi durdu bos gebeligi sayarsak bu 3. Gebeligim doktor pihtilasmadan suphelendigi icin igne basladi arastirma hastanesine yonlendirdi yarin test yapilcak 15 gun sonra sonuc gelicek ve pihtilasma varsa 9 ay igne kullanicam yoksa sonuc gelince birakicamCAnim eger ozel degilse tabi bu igneyi nicin vermisti doktor acaba?
Allah yardimcin olsun canim benim, insallah bunca zahmete katlandiktandan sonra hayirlisiyla kucagina alirsin yavrunukan pihtilasmasi icin veriliyor canim benim kan pihtilasmam oldugu belli degil ama 1 bos gebelik var onu saymiyorum 1 kere bebegimin kalbi durdu bos gebeligi sayarsak bu 3. Gebeligim doktor pihtilasmadan suphelendigi icin igne basladi arastirma hastanesine yonlendirdi yarin test yapilcak 15 gun sonra sonuc gelicek ve pihtilasma varsa 9 ay igne kullanicam yoksa sonuc gelince birakicam
Amin canimm Allahim hepimize nasip etsin kucagimiza aldigimiz gunu senin ilk gebeliginmiAllah yardimcin olsun canim benim, insallah bunca zahmete katlandiktandan sonra hayirlisiyla kucagina alirsin yavrunu
Amin insallah canim... evet benim ilk gebeligim, sanirim bu yuzden biraz merakli ve evhamliyim. Insallah kucagimiza alinca diner tum sıkıntılarımızAmin canimm Allahim hepimize nasip etsin kucagimiza aldigimiz gunu senin ilk gebeliginmi
Doktor bisey demedigi surece hic sorunlari arastirma benim igne fobim var ve gorumcemde kan pihtilasmasi yyzunden 9 ay igne vuruldu gobekten ben nasil yapiyon bida olursa nasil yapcan diyodum hamile kalincada hep onu arastirdim icime dgmus gibi en korktugum sey oydu basima geldi boswer bakma bole seylere Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin canimmAmin insallah canim... evet benim ilk gebeligim, sanirim bu yuzden biraz merakli ve evhamliyim. Insallah kucagimiza alinca diner tum sıkıntılarımız
Insallah canim, haklisin, insan okudukca korkuyor nette yazanlari. Insallah senin gerek kalmaz ve saglikli bir sekilde devameder hamileliginDoktor bisey demedigi surece hic sorunlari arastirma benim igne fobim var ve gorumcemde kan pihtilasmasi yyzunden 9 ay igne vuruldu gobekten ben nasil yapiyon bida olursa nasil yapcan diyodum hamile kalincada hep onu arastirdim icime dgmus gibi en korktugum sey oydu basima geldi boswer bakma bole seylere Allah saglikli sekilde kucagina almayi nasip etsin canimm
Nasilsin bulantilarin falan oluyomu ?Insallah canim, haklisin, insan okudukca korkuyor nette yazanlari. Insallah senin gerek kalmaz ve saglikli bir sekilde devameder hamileligin
Son gunlere dek hicbir sekilde belirtim olmadi, hic hamile gibi olmadim. Gorev yaptigim yerden memleketime gidince biraz bulanti ve tiksinme basladi. Onun disinda sorun yok cok sukur. Senin var mi agrin falan pekiNasilsin bulantilarin falan oluyomu ?
Benimde ayni hiic bisey yok sadece gecen hfta biraz usuttum 2 3 gun midem bulandi sonra sukur oda gectiSon gunlere dek hicbir sekilde belirtim olmadi, hic hamile gibi olmadim. Gorev yaptigim yerden memleketime gidince biraz bulanti ve tiksinme basladi. Onun disinda sorun yok cok sukur. Senin var mi agrin falan peki
Masallah diyelim o zaman nazar degmesinBenimde ayni hiic bisey yok sadece gecen hfta biraz usuttum 2 3 gun midem bulandi sonra sukur oda gecti
Canim bn ilk bastırdıgımda 25 çıkmıştı 2 gün arayla yaptırdım 114 sonra 237 sonra 516 oldu doktor dış gebelık olabılır dıyor canm. O Yüzden bende panikledimCanim benim ikinci gebeligim oldugu icin 3 ayri hastaneye gidiyorum ben bi yerde bakildi ama normal kan testi degil sonucu 1 haftada cikcak dediler sali gunu cikicak ama sitede benle ayni hafta olupta baktiranlar var neyi merak ettigini solersen ilk gebeligime gore cevaplayabilirim
Hamile insan zaten stresli duygusal oluyo ve bu doktorlar ne kadar guzel moral bozuyolar boyle yaa bak ilk baktirdiginda 25 mis demekki bebek daha cok kucukmus ben kalbi duran bebegimde 5 bucuk haftalikken gittim 560 civariydi 2 gun sonra 1000 kusure cikmisti normali 2 gunde iki katina cikmasi bu yuzden iki gun arayla bakiyolar we seninde hep 2 ye katlamis gunun gectikce hormonun dahada cogalir 500den sonra 1000 1500 diye gider diye dusunuyorum sakin moralini bozma sen canim Allah kucagina almayi nasip etsin bak sitede kac kisiye bole dis gebelik olabilir dediler herkes hayirli haberle geldi o yuzden doktora erken gitmek hic iyi degil sakin uzulup bebisine yansitma hayirli haberlede don insallahhCanim bn ilk bastırdıgımda 25 çıkmıştı 2 gün arayla yaptırdım 114 sonra 237 sonra 516 oldu doktor dış gebelık olabılır dıyor canm. O Yüzden bende panikledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?