Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Allah Razı olsun canim bakalım yarın başka doktora gıdıcem ınsanlar Hayırlısı olur Sağol

merhaba.. cumartesi günü benim testlerimde aynı seninki gibi çıktı .. pazar günü yaptığımda renklerin ikiside soluklaşmıştı ama birbirine çok yakındı .. bugün sabah ise koşa koşa aile sağlığı merkezine gittim .. doktora çift çizgiyi gördüğümü ve gebelik için kan testi istediğimi söyledim.doktor çift çizgi çıktıysa kan testine gerek yok dedi :) idrar testi yapalım dedi .. çok mantıksız geldi bana ve hiçbirşey yaptırmadan çıktım odasından kan testi yapacak doktor bulmalıyım kendime ilk gebeliğim olacak allah nasip ederse 14 şubatta eşime sürpriz yapacağım :)

arkadaşlar merhaba bende test yaptım 2. çizgi daha sonra belirginleşti sizce nedir yardım edin heyecandan kalbim yerinden fırlayacak 4 gün geçti adetim

arkadaşlar merhaba bende test yaptım 2. çizgi daha sonra belirginleşti sizce nedir yardım edin heyecandan kalbim yerinden fırlayacak 4 gün geçti adetim
Canim hamıle olabılırsın hamıleliğin ilk basında ise böle olabılıryor sonuçta 2 cızgı oluştuysa sorun yok ınsallah hamlesındır bi doktora görün canm :))

4 gün kaldı arkadaşlar sabretmek gerekiyor ama çok heyecenlıyım bu 2. olacak sanki ilk gibi bir heyecen var bende bazen kendimi anlayamıyorumALLAH isteyen herkese nasip etsin

Kızlar mrb benimde adetime iki gün var dün yaptığım testi ve bu sabahkini koyuyorum sizce bu sabah yaptığımda dünküne nazaran bi koyuluk var mı

Eklentiler

• image.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 267
Kızlar mrb benimde adetime iki gün var dün yaptığım testi ve bu sabahkini koyuyorum sizce bu sabah yaptığımda dünküne nazaran bi koyuluk var mı
Fotoda o kadar belli olmuyo canim amaan bosver koyusunu acigini napcaksin 2 cizgi varya o yeter hem benim ilk testime gore cok cok guzel cikmis ikinci cizgin hayirli olsun bebisinn

Fotoda o kadar belli olmuyo canim amaan bosver koyusunu acigini napcaksin 2 cizgi varya o yeter hem benim ilk testime gore cok cok guzel cikmis ikinci cizgin hayirli olsun bebisinn
Ne bilim cnm korkuyorum ya inan sevinemedim bile çizgi koyulaşmazsa kimsayal olabilir falan yazmşlar böyle araştırmakta hiç iyi değil :) Sağol cnm seninde mi böyleydi ne zmn koyulaşırki ben adetim Zamanım geçsin kan testine öyle gideyim diyorum

Yok ya o testle kimyasal oldugunu anlamanin imkani yok canim ben adetim gectikten 2 gun sonra yaptim sadece ben goruyodum ikinci cizgiyi o dereceydi hergun tekrarladm 4 5 gun sonra falandi yanilmiyosam koyu cikti bu guzel haberinin keyfini cikar tatlim hic takilma bole seylere bak ben kan pihtilasmasindan korkuyodum hemde hic bi belirti yokken hamile oldugum gunden sonra hep onu arastirdim smdi kan pihtilasmasi cikti hergun gobekten igne vuruluyorum korktugun seyi dusunerek kendine cekme testle falan belli olmaz kimyasal gebelik icin rahat olsun biraz uzun oldu senin ikinci gebelik falanmi neden bu kadar taktinki

Kizlar t tarafında bir koyuluk olustu gebe olabilir miyim reglime 5 gün var

Eklentiler

• IMG_20150214_132447.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 4.567
Haklısın cnm pozitif düşünmek Lazım yok ilk benim daha:) hepimizin hakkında Hayırlısı olsun Allah Bebişlerimizi sağsalim kucağmza almayı nasip etsin

Mrb,bana cavo yazarmsniz bugun adet olmam gereken gun asagida yuklediklerim sagdaki ovulasyon testi soldaki ince olan laboquick gebelik testi silik ciknca umutlandim gittim predictor erken gebelik testi aldim hicbirsey cikmadi negatif sizce neden bole burdaki silik cizgi cikti( predictor kesin daha dogrudur deilmi

Eklentiler

• 20150214_120219.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 465
  • 20150214_120056.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 580
Predictor u kimse tawsiye etmiyo yanlis cikiyomus predictor dedigin 16 lira olan erken gebelik testiyse bbendede negatif ckti obur gun normal testte cok silik cizgi cikti hakkinda hayirlisi olsun canim

pretictore kesin sonuc verir diolar eczacilar cikmayinca antibiyotigim vardi onu ictimsimdi hangisi dogrudur cok uzuldum esimde bende yukaridaki silik cizgiyi gorunce cok heveslenmistik oysaki

Rica etsem biri bana yardımcı olabilir mi lütfen gercekten Yardıma çok ihtiyacım vae kaç aydır uğraşıyoruz adetime 4 gün var ama test yaptım idrarı çok koyduğum için biraz fazla renklenmiş test ama orda ikinci bir silik çizgi görüyorum sanki fotoğrafta yakalamaya çalıştım ama gmzükmedi bir türlü belki sizde çok az da olsa görürsünüz Görenler lütfen söylesin adetime 4 gün var adet olacakmış gibi belim ağrıyor ve hafif bir kanamam oldu

Eklentiler

• image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 491
Bu test normal gebelik testimi bence tekrarla bi testi. Bende neyapicagimi bilemedim antibiyotikte ictim normal restte silik cikiyor erken gebelikte negatif(

Bir daha tekrarlà ben ce bozuk gibi. Yok gi bi

ya yarın mı tekrarlasam acaba peki bı hafif kanama adet Başlangıcı olabilir mi adetime 4 gün var da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…