- Emoji Skoru
- 1.851
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.981
Canim predictorde cikmassada guwenme ben dahil kac kisiyi yaniltti adetm 2 gun gectikten sonra predictor yaptim cikmamisti ucuz testlerde cikiyodu
Valla canim sansina ama dedgm gbi benim ole oldu oncekiler derken senin kacinci gebeliginyaa bide kesin sonuç dedi kadın 14 llira verdimm . ben bundan öncekileri laboquick ile öğrenmiştim bitti. dün gg dan sipariş verdim
Valla canim sansina ama dedgm gbi benim ole oldu oncekiler derken senin kacinci gebeligin
ilk gebeliğimde silik çizgileri laboquick ile görmüştüm Allah söyletti heraldeee
Ben bu cuma gidicem canim benim riskli gebelik oldugu icin surekli takip edilicem ve 2. Gebeligimde 8 haftallikken gittim 12 haftalikken gel dediler 9. Haftada bebegin kalbi durmus 12. Haftada ikili tarama testi icin gittim bi ogrendimki bebegimn 3 hafta once kalbi durmus ve beni zehirlemeye baslamis Allah kimseye yasatmasin o yuzden bu gebeligimde doktor cagirmsada gitcem ki dr zaten surekli takip edilceksin dedi . Bu arada kasik agrin varmi canim
predictor aldım yapıcam müsait olduğumda 3.günüm bugun ya stresten hasta olmuyorum yada hamılelikten yaa :)
Kızlar bende eczaneye gıttım Nova vardı sonuc beklıom
Dr lar o kdr hastayla ilgileniyolarki tek tek dusunmuyolar herkesin hamileligi farkli 2. Bebekte benimde hic belirtim yoktu hatta unutuyodum hamile oldugumu sigaradan tiksinmistim ben 9 bucuk haftalikken sigaraya basladim tiksinmem gecti sonra gogus acilarim gecti normal saniyodum ama megerse 9 haftalikken bebek olmus ondan belirtilerim gidiyomus Allah hepimize hayirli saglikli cocuklar nasip etsin bence doktorun dedigi gibi bekleme 1 ay az sure degilAğrım bulantı vs. Hiçbişey yok bende merak ediyorum aslında endiseleniyorum. Ama güzel düşünmek istiyorum. Allâh à emanet yaşıyoruz.
Sonuc negatıf canımÇizgileri görün inşallah ☺☺☺☺☺
Sonuc negatıf canımadetemıne ıkı gün var hayırlısın artık
Dr lar o kdr hastayla ilgileniyolarki tek tek dusunmuyolar herkesin hamileligi farkli 2. Bebekte benimde hic belirtim yoktu hatta unutuyodum hamile oldugumu sigaradan tiksinmistim ben 9 bucuk haftalikken sigaraya basladim tiksinmem gecti sonra gogus acilarim gecti normal saniyodum ama megerse 9 haftalikken bebek olmus ondan belirtilerim gidiyomus Allah hepimize hayirli saglikli cocuklar nasip etsin bence doktorun dedigi gibi bekleme 1 ay az sure degil
Ama canim bak benle sen bir degiliz acikca soleyim ben kayinvalidemle yasiyodum hergun kawga gurultu stresten oldu benim bebgim Allahimin takdiri ama onlarda sebebi hem gorumcemde hamile ve senin gibi hic bulantisi kasik agrisi yoktu masallah smdi 5 aylik hamile gayette saglikli ben sadece hastaneye gitmen icin biraz sert cikistim uzduysem ozur dilerimm ama doktorlarada bu kadat takilmayin ne zaman istersen git hastaneye 1 ay ara cokBenim göğüs hassasiyeti vardı ilk öyle şüphelenip öğrendim bebegimi. Hala devam ediyor. Başka bir belirti hiç olmadı zaten. ay içime kurt düşürdün ya((
Ama canim bak benle sen bir degiliz acikca soleyim ben kayinvalidemle yasiyodum hergun kawga gurultu stresten oldu benim bebgim Allahimin takdiri ama onlarda sebebi hem gorumcemde hamile ve senin gibi hic bulantisi kasik agrisi yoktu masallah smdi 5 aylik hamile gayette saglikli ben sadece hastaneye gitmen icin biraz sert cikistim uzduysem ozur dilerimm ama doktorlarada bu kadat takilmayin ne zaman istersen git hastaneye 1 ay ara cok
Bos gebelikti canimyok canım üzülme yok sadece doğru söylüyorsun zaten hep bi panik halindeyiz tüm hamileler olarak en ufak şeyden etkileniyoruz. ilk hamileliğin nasıl sonlandı canım ?
Bos gebelikti canim
Amin tatlimm.anladım canım hepimiz Allaha emanetiz inşallah kucağımıza sağ sağlim alırız :)
Çizgileri görün inşallah ☺☺☺☺☺
Bende simdi gidiyorum eczaneye kizlar dun olmam lazimdi olmadim. Hadi insallah iyi haberler gelir
kızlar adetime iki gün var yani cuma günüadet olmam lazım busabah işe gitmeden alelacele test yaptım baktım negatif ama kaç dakikageçti bilmiyorum öğlen bi geldim pozitif olmuş ve sonra meraktan dün sabah yaptığım testede baktım oda pozitif ama daha silik bu gün künden çok heycanlandım yarın sabah tekrar yapcam ne den böyle oldu daha öncekiler hiç pozitife dönmemişti ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?