- Emoji Skoru
- 110
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #5.961
Bizim saglik ocaginda 2 gun sonra cikiyo ccanimGünaydın canım :) ben tahlil yaptircam ama hava cok kotu işyerime yakın sağlık ocağı var bi ayni gun sonuç verirler mi ki ?
canım çok doğru demişsin. çocuğum olsunda hiçbişey sorun değil diyipte hamileliğinde sorun yaşayan bi arkadaşım var sürekli tembihlemişti beni hayırlı dualar et diye. inan dua ederken Allahım sağlıklı evlat hayırlı evlat nasip et diyerek dua ediyorum. herkes anne hisseder cinsiyetini söyle ne hissediyorsun diyolar yorum yapmıyorum sağlıklı evlat diliyorum diyorum. çünkü insan ne çekiyorsa dilinden çekiyor. Allah sağlık sıhhat versin cümlemize. benimde diş ağrım oluyor. ama çözümsüz kalıyorum. sabretmekten başka çare yo
Amin canimm benim dis agrim inanilmaz kotuydu 3 gun hic uyumadim ve antibiotik kullandm zor gecti senin bidahaki randewu ne zamancanım çok doğru demişsin. çocuğum olsunda hiçbişey sorun değil diyipte hamileliğinde sorun yaşayan bi arkadaşım var sürekli tembihlemişti beni hayırlı dualar et diye. inan dua ederken Allahım sağlıklı evlat hayırlı evlat nasip et diyerek dua ediyorum. herkes anne hisseder cinsiyetini söyle ne hissediyorsun diyolar yorum yapmıyorum sağlıklı evlat diliyorum diyorum. çünkü insan ne çekiyorsa dilinden çekiyor. Allah sağlık sıhhat versin cümlemize. benimde diş ağrım oluyor. ama çözümsüz kalıyorum. sabretmekten başka çare yok. Allah dayanma gücü versin hepimize sağlıkla kucağımıza alalım.
Cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne bebegını sağlıklı bı şeklide kucağına Alman dılegımızleBenim kesenin etrafinda kanama vvardi o yyzden yatiyorum surekli ve hap kullaniyorum canim kan sulandirici igneyede basladik hergunde gobekten igne yapiyo esim . dua ederken duzgun etmek gerek ben cocugum olsunda hic bisey sorn degl herseye katlanrm dedm disim agridi kanamam oldu dusuk tehlikem var igne fobim var nikahta islemlerinde bile kan verirken bayildim simdi gunluk igne yiorm ama olsun bunada Sukur :)
Bizim saglik ocaginda 2 gun sonra cikiyo ccanim
Canım sağlık olsun yarın sabah yaptırırsın ıdrar da bakmış mydın?gittim yaptıramadım malesef canım hava sartları nedenıyle kan alımı yapılmıyomus ne sans var bende de :)
Benımde adetıme ıkı gün var bugün ıdrarda gebelık testı baksam mı acaba
Canım sağlık olsun yarın sabah yaptırırsın ıdrar da bakmış mydın?
Adet belırtılerı var canım ama ınsan Karışık duygular yasıo elımde degılvar mı bı belırtı canım durumun ne
Canım sende belırtıler nasıl bende adet belırtılerı gıbıAdet belırtılerı var canım ama ınsan Karışık duygular yasıo elımde degıl
Canim herseyden onemlisi kendini hamile gibi hissediyomusun ? Benim adetten 2 gun sonra testte hala cikmamisti ama hic uzulmedim hamile oldugumu hissediyodum Allah sanada nasip etsin insallah hayirli haberle gelBenımde adetıme ıkı gün var bugün ıdrarda gebelık testı baksam mı acaba
Canım silik çıkması hormonların etik etmesınden yani pozıtıf bugün tekrar bakabılırsın hormonlar attıkça daha da net ve belırgın olur bence emın olmak ıcın deneyebılırsınyarında aşı günleriymiş cuma günü dedi sonucu pazartesı alırsın dedı cok var o zamana kadar canım . yapmıştım birini 6 gün önce falan silik çizgi vardı dün yaptım bide çok silik çizgi çıktı yine. şimdi tekrar yapsam olur mu acaba ilk idrarla yapın diyolar ama çıkarmı ki acab
Amin canimm benim dis agrim inanilmaz kotuydu 3 gun hic uyumadim ve antibiotik kullandm zor gecti senin bidahaki randewu ne zaman
Canım sende belırtıler nasıl bende adet belırtılerı gıbı
Canim al-bi die bi marka var bulursan onu al idrarini 4 saat tut ole yap ama beklerm dersen yarn sabah yap hormon idrarinda biriksin net sonuc alirsin 2 kere silik cikmis insallah hamilesindir yani benimde cok cok silik cikmistiyarında aşı günleriymiş cuma günü dedi sonucu pazartesı alırsın dedı cok var o zamana kadar canım . yapmıştım birini 6 gün önce falan silik çizgi vardı dün yaptım bide çok silik çizgi çıktı yine. şimdi tekrar yapsam olur mu acaba ilk idrarla yapın diyolar ama çıkarmı ki acab
yarında aşı günleriymiş cuma günü dedi sonucu pazartesı alırsın dedı cok var o zamana kadar canım . yapmıştım birini 6 gün önce falan silik çizgi vardı dün yaptım bide çok silik çizgi çıktı yine. şimdi tekrar yapsam olur mu acaba ilk idrarla yapın diyolar ama çıkarmı ki acab
Adet belırtılerı var canım ama ınsan Karışık duygular yasıo elımde degıl
Âmin canım benım cok teşekkür ederım Allah herkese nasıl etsın tam emın olamıyorum hıssetmek yeterlı olmuo ki ya hayal kırıklığı yaşarsam kendımi cok kaptırmııım dıomCanim herseyden onemlisi kendini hamile gibi hissediyomusun ? Benim adetten 2 gun sonra testte hala cikmamisti ama hic uzulmedim hamile oldugumu hissediyodum Allah sanada nasip etsin insallah hayirli haberle gel
kızlar yapsanıza test valla şimdiye öğrenmiştiniz :))prensinin_prensesi dün silikse bugün daha koyulaşarak daha net çıkması lazım canım değer her gün arttığı için. kendinize eziyet ediyosunuz ya :)))
Ben bu cuma gidicem canim benim riskli gebelik oldugu icin surekli takip edilicem ve 2. Gebeligimde 8 haftallikken gittim 12 haftalikken gel dediler 9. Haftada bebegin kalbi durmus 12. Haftada ikili tarama testi icin gittim bi ogrendimki bebegimn 3 hafta once kalbi durmus ve beni zehirlemeye baslamis Allah kimseye yasatmasin o yuzden bu gebeligimde doktor cagirmsada gitcem ki dr zaten surekli takip edilceksin dedi . Bu arada kasik agrin varmi canim11. ve ya 12. haftanda gel dedi canım bekliyorum. sen ne zaman gidiceksin ?
Canim predictorde cikmassada guwenme ben dahil kac kisiyi yaniltti adetm 2 gun gectikten sonra predictor yaptim cikmamisti ucuz testlerde cikiyodupredictor aldım yapıcam müsait olduğumda 3.günüm bugun ya stresten hasta olmuyorum yada hamılelikten yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?