Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Günaydın canım :) ben tahlil yaptircam ama hava cok kotu işyerime yakın sağlık ocağı var bi ayni gun sonuç verirler mi ki ?
Bizim saglik ocaginda 2 gun sonra cikiyo ccanim

Cok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne bebegını sağlıklı bı şeklide kucağına Alman dılegımızledarısı bıze ınsaallah

Benımde adetıme ıkı gün var bugün ıdrarda gebelık testı baksam mı acaba

Canım sağlık olsun yarın sabah yaptırırsın ıdrar da bakmış mydın?

yarında aşı günleriymiş cuma günü dedi sonucu pazartesı alırsın dedı cok var o zamana kadar canım . yapmıştım birini 6 gün önce falan silik çizgi vardı dün yaptım bide çok silik çizgi çıktı yine. şimdi tekrar yapsam olur mu acaba ilk idrarla yapın diyolar ama çıkarmı ki acab

Benımde adetıme ıkı gün var bugün ıdrarda gebelık testı baksam mı acaba
Canim herseyden onemlisi kendini hamile gibi hissediyomusun ? Benim adetten 2 gun sonra testte hala cikmamisti ama hic uzulmedim hamile oldugumu hissediyodum Allah sanada nasip etsin insallah hayirli haberle gel

Canım silik çıkması hormonların etik etmesınden yani pozıtıf bugün tekrar bakabılırsın hormonlar attıkça daha da net ve belırgın olur bence emın olmak ıcın deneyebılırsın

Amin canimm benim dis agrim inanilmaz kotuydu 3 gun hic uyumadim ve antibiotik kullandm zor gecti senin bidahaki randewu ne zaman

11. ve ya 12. haftanda gel dedi canım bekliyorum. sen ne zaman gidiceksin ?

Canim al-bi die bi marka var bulursan onu al idrarini 4 saat tut ole yap ama beklerm dersen yarn sabah yap hormon idrarinda biriksin net sonuc alirsin 2 kere silik cikmis insallah hamilesindir yani benimde cok cok silik cikmisti

Adet belırtılerı var canım ama ınsan Karışık duygular yasıo elımde degıl

kızlar yapsanıza test valla şimdiye öğrenmiştiniz :)) prensinin_prensesi dün silikse bugün daha koyulaşarak daha net çıkması lazım canım değer her gün arttığı için. kendinize eziyet ediyosunuz ya :)))

Canim herseyden onemlisi kendini hamile gibi hissediyomusun ? Benim adetten 2 gun sonra testte hala cikmamisti ama hic uzulmedim hamile oldugumu hissediyodum Allah sanada nasip etsin insallah hayirli haberle gel
Âmin canım benım cok teşekkür ederım Allah herkese nasıl etsın tam emın olamıyorum hıssetmek yeterlı olmuo ki ya hayal kırıklığı yaşarsam kendımi cok kaptırmııım dıom

predictor aldım yapıcam müsait olduğumda 3.günüm bugun ya stresten hasta olmuyorum yada hamılelikten yaa :)

11. ve ya 12. haftanda gel dedi canım bekliyorum. sen ne zaman gidiceksin ?
Ben bu cuma gidicem canim benim riskli gebelik oldugu icin surekli takip edilicem ve 2. Gebeligimde 8 haftallikken gittim 12 haftalikken gel dediler 9. Haftada bebegin kalbi durmus 12. Haftada ikili tarama testi icin gittim bi ogrendimki bebegimn 3 hafta once kalbi durmus ve beni zehirlemeye baslamis Allah kimseye yasatmasin o yuzden bu gebeligimde doktor cagirmsada gitcem ki dr zaten surekli takip edilceksin dedi . Bu arada kasik agrin varmi canim

En ıyısı gıdıp bende test alayım cok erken ama ıcımdekı stres gıder bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…