Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Anladım canım kasıklarımda Ağrı var bacaklarıma vuruyo bakalım Yarin hasta olmassam duruma göre hareket ederim :) Hayırlısı yani belirsizlik zor hasta olucaksamda
Oliyim geriliyorum ya :)

adet olmadan 3 gün önce yaptım ama 2 gün kala olan test daha belirgin. koydum hatta fotoları. kaçıncı günündesin ? 26. günde çok anlaşılır çizgi çıkmıştı bende
Canım cok güzel senın adına sevındım,benım yarın adetıme ıkı gün kalcak ama adet olcak gıbıyım

Kızlar yaaa az önce kahverengi bi akıntım olmuş peçeye silerken farkettim ne demek oluyo simdi bu adet mi olucam yoksa
Canım o Yerleşme akıntısıdır hamişsin ınsaallah yarın kan tahlılını yaptır güzel haberlerını beklıorum tatlım

Az önce pratısyen hekıme a sordum senın ki gebelık degıl adet dedı üzüldüm Hayırlısı artık

umarım Rabbım gönlümüze göre verır Hayırlısı olsun.

adet olmadan 3 gün önce yaptım ama 2 gün kala olan test daha belirgin. koydum hatta fotoları. kaçıncı günündesin ? 26. günde çok anlaşılır çizgi çıkmıştı bende
Canım yarına kadar adet olmazsan yarın denerım ama adet olcak gıbıyım

anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen

Gecmis olsun canim benim hic boyle seyler olmari duymadimda bence bi hastaneye gitmelisin bebek dusunuyosanda Allah nasip etsin sanada

anımlar merhaba hayırlı geceler, ben uzun zamandır girmiyorum şimdi tekrar girdim müsadenizle... Size bir sorum olucaksın, ben ocak 29 adet oldum normal şekilde ve göğüslerimde ağrı vardı süt şeklinde sarı renkli sıkınca gelen bir akıntı vardı göğüslerimde sürekli olarak mide bulantısı baş dönmesi adet bitene kadar devam etti ve hala ediyordu ki 15 gün sonra yani 15 şubatta tekrar adet oldum ve çok aşırı kanamam var hala devam ediyor, 2gündür kasıklarımda ağrı özellikle idrar yaparken ve bel ağrısı ha birde, göbegimin yanında bir ağrı sabah o ağrıyla uyandım neden olabilir benimle aynı durumda olan yardımcı olabilecek biri var mı lütfen

Teşekkür ederim canım benim Ewet düşünüyorum ve ilk defa böyle bir şey oldu o yüzden merak ettim rabbim sizlerede nasip etsin inşallah hayırlısı ile

Anladım canım kasıklarımda Ağrı var bacaklarıma vuruyo bakalım Yarin hasta olmassam duruma göre hareket ederim :) Hayırlısı yani belirsizlik zor hasta olucaksamda
Oliyim geriliyorum ya :)

Az önce pratısyen hekıme a sordum senın ki gebelık degıl adet dedı üzüldüm Hayırlısı artık

kızlarrrrr günaydın bugün güzel haberleri alırız Allahın izniyle inşallah :)

slmm kızlar aranıza yeni katıldım. birşey soracaktım adete 3 gün kala idrarda gebelik testi belli olur mu acaba bilgisi olan varmı

Günaydın canım :) ben tahlil yaptircam ama hava cok kotu işyerime yakın sağlık ocağı var bi ayni gun sonuç verirler mi ki ?

sabahtan gidersen canım verirler genelde 2.30 - 3.30 arası çıkar sağlık ocağında. test yapsaydın bugün daha koyu çıkması lazım ?

çok şükür canım hala aynı :) sen nasılsın ?
Benim kesenin etrafinda kanama vvardi o yyzden yatiyorum surekli ve hap kullaniyorum canim kan sulandirici igneyede basladik hergunde gobekten igne yapiyo esim . dua ederken duzgun etmek gerek ben cocugum olsunda hic bisey sorn degl herseye katlanrm dedm disim agridi kanamam oldu dusuk tehlikem var igne fobim var nikahta islemlerinde bile kan verirken bayildim simdi gunluk igne yiorm ama olsun bunada Sukur :)

canım çok doğru demişsin. çocuğum olsunda hiçbişey sorun değil diyipte hamileliğinde sorun yaşayan bi arkadaşım var sürekli tembihlemişti beni hayırlı dualar et diye. inan dua ederken Allahım sağlıklı evlat hayırlı evlat nasip et diyerek dua ediyorum. herkes anne hisseder cinsiyetini söyle ne hissediyorsun diyolar yorum yapmıyorum sağlıklı evlat diliyorum diyorum. çünkü insan ne çekiyorsa dilinden çekiyor. Allah sağlık sıhhat versin cümlemize. benimde diş ağrım oluyor. ama çözümsüz kalıyorum. sabretmekten başka çare yok. Allah dayanma gücü versin hepimize sağlıkla kucağımıza alalım.

slmm kızlar aranıza yeni katıldım. birşey soracaktım adete 3 gün kala idrarda gebelik testi belli olur mu acaba bilgisi olan varmı
Sim canım hosgeldın ben Yaptım ama çıkmadı yapıpta erkenden çıkanda olmuş dene ıstersn ama umutsuz olma kişiden kısıye degısıo çünkü hormonlar ve yumurtlama dönemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…