• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhabalar boyle bi konu acmak istiyordum ancak oldugunu gorunce vaz gectim ..bat 15 subbatti 14unde bir test yaptim negatif sonradan pembelewdi daha sonra iki gun gecti ve cubuk testlerden yaptim oda negatif simdi 6 gunum gecti ve bidahada test yapmadim sizce gec cika bilirmi cunki adetim hic wawmaz hatta bi arkadawim var 18 gun sonra cikmiw onda idrarda fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim
benimde adetim 2 gun gecmsti erken gebelik testi yaptim cikmadi normal test yaptim cikmadi 4 5 gun falan gecince silik cikmaya baslamisti ama ben yumurtlama takibi yaptigim icin biliyodum bole olcagini gec yumurtlama olmustu benim idrarda yunurtlamadan 15 gun sonra cikiyoms ona gore hesapla istersen

İlk 5 veya en geç 15 dk içinde çıkan sonuclar genellikle doğru sonuç olarak sayılıyor. Sizin test sanki beklemekten kuruyup buharlaşma olmuş gibi duruyor. Umarım yaniliyorumdur. Tekrar denemenizde fayda var zaten gebelik varsa daha net çıkması lazım bugün.

Tesekkurler.galiba hakl8sin canim yok bisi sabah yine yaptim negatifti.Saglik olsun ne diyelim...

benimde adetim 2 gun gecmsti erken gebelik testi yaptim cikmadi normal test yaptim cikmadi 4 5 gun falan gecince silik cikmaya baslamisti ama ben yumurtlama takibi yaptigim icin biliyodum bole olcagini gec yumurtlama olmustu benim idrarda yunurtlamadan 15 gun sonra cikiyoms ona gore hesapla istersen
Cevapladigin icin tewekkur ederim canim ..ben yumurtlama takibi yapmadim ama akintiyla falan olcersem sanirim daha 15 gun olmadi..bakalim yarin 1 hafta tekrarliycam..sende hamiwsinmiw Allah bagiwlasin ..:)

Cevapladigin icin tewekkur ederim canim ..ben yumurtlama takibi yapmadim ama akintiyla falan olcersem sanirim daha 15 gun olmadi..bakalim yarin 1 hafta tekrarliycam..sende hamiwsinmiw Allah bagiwlasin ..:)
Amin tesekkur ederim canim Allah isteyen herkese nasip etsinn :)

dunde gondermistim buraya bozuk dendi. nolur yardımcı olun. bugunde sanki cok silik bişi var. yada ben mi oyle gprmek ıstıyorum. yarın regli olmam gerek ama inşallah olmam:KK43:
İkinci çizgi yi gördüm canım inşallah yarın kırmızıları görmezsinde hayırlı haberini payldşırsın

Bu arada bende adet oldum bugun.rahimde polip vardi hsg cektirmistim sanirim o yuzden 5-6 gun gecikti.INSALLAH baska zaman.Allah tüm isteyenlere 2.cizgiyi birgün görmeyi nasip etsin;)

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ben de :) benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım..laboquik gebelik testini yaptım pozitif gibi görünüyo ama bazı yorumlarda bu testin güvenilir olmadığı söyleniyor...ne dersiniz güvenmelimiyimmm

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum ben de :) benim bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım..laboquik gebelik testini yaptım pozitif gibi görünüyo ama bazı yorumlarda bu testin güvenilir olmadığı söyleniyor...ne dersiniz güvenmelimiyimmm

bende adet olmam gereken gunde 3 tllik testletden yaptim pozitif cikti kan testiyle dogrulandi canim.Bence test farketmiyor ama hassaslara guvenmiyorum

Ben predictor yapmistim o yanlis cikti ama hamileyken negatif cikmisti normal testlerden yarin sabah ama sabah ilk idrarla yapamazsan 4 saat idrarini tut ole yap garanti sonuc olsun insallah hamilesindir canim

bende adet olmam gereken gunde 3 tllik testletden yaptim pozitif cikti kan testiyle dogrulandi canim.Bence test farketmiyor ama hassaslara guvenmiyorum
hamileysem sizin gibi tam dört haftalık olur benim de :) pazartesi kan testi yaparım artık hayırlısı :))

Ben predictor yapmistim o yanlis cikti ama hamileyken negatif cikmisti normal testlerden yarin sabah ama sabah ilk idrarla yapamazsan 4 saat idrarini tut ole yap garanti sonuc olsun insallah hamilesindir canim
evet yarın yeniden yapacam :)bu ilk denememizdi bakalım sonuç ne olacak..

test.webp sabah tekrarladım testi sonuç bu Hoppa

Arkadaşlar benimde bi sorum olucak adetime 4 gün var dün gün içinde test Yaptım saatler sonra silik 2. Çizgi çıktı ilk 15 dk dan Sonrasını dikkate almamam Lazım biliyorum ama çok istiyorum yaa kasık ve bel ağrımda var umutlanmalımıyım sizce..??

Back
X