• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım senın sıklus kaç günde bır oluo ' yumurtlama donemın hangı günler neye dıkkat edıosun bı bebek tecrüben olduğu ıcın soruyorum
Inan iki hamileliğim hiç birşeye dikkat etmeden oldu Temmuz Ayında korunmayı bırakalım dedik hamile kaldım Eylül ayındada ameliyat oldum sonra korunmadık hamile kaldım ama bu ay test yaptım gerçi o teste uyumadık ama tutmadı yani çok tecrübeli Değilim aslında

Canım senın sıklus kaç günde bır oluo ' yumurtlama donemın hangı günler neye dıkkat edıosun bı bebek tecrüben olduğu ıcın soruyorum
Bu arada 26 günde adet oluyorum düzenlidir hep

Slm bisey sorabilirmirmiyim benim afettim 7 gun gecikti normalde 25 en gec 28 gun nadir olmak uzere adet olurdum ben geciktigini dusunerek 28 gun test yaptim negativ cikti 29 gun yine negativ cikti 30 gun doktora gittim doktor hersey normal ama hamilelik olup olmadigi tam gostermiyo 2 hafta sonra tekrar gel kesinlesir ozamana kadar dedi ben ise bugun tekrar bir test yaptim positiv ve 1 saatir fln ise pembe bi akinti ama adet seklinde degil hafif gorunmicek kadar gelmeye basladi sizce ne olabilir bana bi yardim edermisiniz ... hamilelik varmi yokmu anlamadim simdiden tskler

Slm bisey sorabilirmirmiyim benim afettim 7 gun gecikti normalde 25 en gec 28 gun nadir olmak uzere adet olurdum ben geciktigini dusunerek 28 gun test yaptim negativ cikti 29 gun yine negativ cikti 30 gun doktora gittim doktor hersey normal ama hamilelik olup olmadigi tam gostermiyo 2 hafta sonra tekrar gel kesinlesir ozamana kadar dedi ben ise bugun tekrar bir test yaptim positiv ve 1 saatir fln ise pembe bi akinti ama adet seklinde degil hafif gorunmicek kadar gelmeye basladi sizce ne olabilir bana bi yardim edermisiniz ... hamilelik varmi yokmu anlamadim simdiden tskler
Test pozitif çıktıysa hamilesin demektir. Akıntıya gelince benim iki hamileliğimde de kanamam oldu ilkini sağlıkla Dünya'ya getirdim ikinci kanamalı hamileliğim düşükle sonuçlandı bence geç kalmadan acilde bir kan testi yaptır kesin çıkar zaten lekelenmeler olduğunu söyle gerekeni yaparlar hayırlı olsun şimdiden hamileliğin

Ama iki defada negativti doktorda kesin bisey soyleyemezken 3 gun sonra pozitiv cikmasini aklim almadi...

Kızlar bata 9 gün var test yaptım ilk idrarla yorumlarmısınız
image.webp

Kızlar bu gün adetim geceli 4.gün biraz önce yaptım bu cıktı

Eklentiler

• IMG_20150220_212134.webp
    IMG_20150220_212134.webp
    12 KB · Görüntüleme: 311
Canım test yarım saat sonra dağılır muhtemelen o zaman resmini çek bi bazen üç damladan faxlası damlatılıncada öyle oluyo yarım saat bekle dsğılsın bi için rahat etmiyosa testi tekrarla yada ben beklerim diyosan pazartesi kana baktır

Back
X