• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pozitif İdrar Testi Örnekleri

[QUOTEybabyy, post: 39544790, member: 596733"]Bi test daha al istersen ona gore kana baktirirsin testinin son hali nasil[/QUOTE] iğce kırmızılık yayılmış gbi hangi test daha güvenilir marka olarak

sebnempost: 39544861 .!.:
Canım test yarım saat sonra dağılır muhtemelen o zaman resmini çek bi bazen üç damladan faxlası damlatılıncada öyle oluyo yarım saat bekle dsğılsın bi için rahat etmiyosa testi tekrarla yada ben beklerim diyosan pazartesi kana baktır
Moralim aşırı Bozuk çok ağladım

[QUOTEybabyy, post: 39544790, member: 596733"]Bi test daha al istersen ona gore kana baktirirsin testinin son hali nasil
iğce kırmızılık yayılmış gbi hangi test daha güvenilir marka olarak[/QUOTE]
Prodictor erken hamilelik testi var 16 tl
Bide al-bi var 3 tl
Benim predictorde cikmadi al-bi de cikmistir

UOTE="babybabyy, post: 39544916, member: 596733"]iğce kırmızılık yayılmış gbi hangi test daha güvenilir marka olarak[/QUOTE]
Prodictor erken hamilelik testi var 16 tl
Bide al-bi var 3 tl
Benim predictorde cikmadi al-bi de cikmistir[/QUOTE]
Tamam canım saol

Neteşekdin benim adet gectigi halde cikmamisti hemde erken gebelik testinde bile cikmamisti hemde testin negatif degilki bozuk hic yapmamisin gibi dusun tekrar test yap canim
Cook saol canım bu site cok iyi geliyo bana konuşmak teşekkür
Neden agladin benim adet gectigi halde cikmamisti hemde erken gebelik testinde bile cikmamisti hemde testin negatif degilki bozuk hic yapmamisin gibi dusun tekrar test yap canim

[QUOTEybabyy, post: 39544790, member: 596733"]Bi test daha al istersen ona gore kana baktirirsin testinin son hali nasil
iğce kırmızılık yayılmış gbi hangi test daha güvenilir marka olarak[/QUOTE]
Prediktoru alma hatalı öıkıyo ben her ay hamileyim prediktorle albi iyi hemde ucuz onu al bence

Eczaneye gore degisiyo ben 3 tlye aliyodum[/QUOTE]
Ben bugun aldım canım 4 tane 5 tl dediler genede bu ucuz testler daha güvenli ben prediktore her ay bir ton para veriyodum hep silik ve pozitif cıkıyodu zaten şikayette ettim prediktoru psıkolojımı bozdu o test

Eczaneye gore degisiyo ben 3 tlye aliyodum
Ben bugun aldım canım 4 tane 5 tl dediler genede bu ucuz testler daha güvenli ben prediktore her ay bir ton para veriyodum hep silik ve pozitif cıkıyodu zaten şikayette ettim prediktoru psıkolojımı bozdu o test[/QUOTE]
Benimde tam tersi canim hamileymisim adetim 2 gun gecti yaptim cikmadi bide ustunde adetten 4 gun once kesin sonuc yaziyo pff

dunde gondermistim buraya bozuk dendi. nolur yardımcı olun. bugunde sanki cok silik bişi var. yada ben mi oyle gprmek ıstıyorum. yarın regli olmam gerek ama inşallah olmam:(

Eklentiler

• IMG_20150221_025109.webp
    IMG_20150221_025109.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 332
dunde gondermistim buraya bozuk dendi. nolur yardımcı olun. bugunde sanki cok silik bişi var. yada ben mi oyle gprmek ıstıyorum. yarın regli olmam gerek ama inşallah olmam:KK43:

İlk 5 veya en geç 15 dk içinde çıkan sonuclar genellikle doğru sonuç olarak sayılıyor. Sizin test sanki beklemekten kuruyup buharlaşma olmuş gibi duruyor. Umarım yaniliyorumdur. Tekrar denemenizde fayda var zaten gebelik varsa daha net çıkması lazım bugün.

Merhabalar boyle bi konu acmak istiyordum ancak oldugunu gorunce vaz gectim ..bat 15 subbatti 14unde bir test yaptim negatif sonradan pembelewdi daha sonra iki gun gecti ve cubuk testlerden yaptim oda negatif simdi 6 gunum gecti ve bidahada test yapmadim sizce gec cika bilirmi cunki adetim hic wawmaz hatta bi arkadawim var 18 gun sonra cikmiw onda idrarda fikirlerinizi yazarsaniz cok sevinirim

Back
X