- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.661
Can'ım ben de pkoluyum İnan hamile kalmaya bir etkisi Yok üstelik rahmim de ters. Ne zaman spora başlasam sağlıklı beslensem o ay hamile kalıyorum bu ay da öyle oldu işte. O sebeple beklenmedik oluyor benimkiler.
pko da ara kanama mı oluyor ilk defa duydum benim bildiğim ara kanama polip olunca oluyor rahminde polip yok dimi?Aa senin pko oldugunu bilmiodum canim yeni kondu teshisim 4 subattan bu yana ara kanamam var doktor imkansiz konustu bana ben 6 7 aydir korunmuyorum kismet ne zaman olursa bu sure zarfinda kimyasal yasadim 2 sefer..
Beklenen adet günümde öğrendim
Test örneği bu şekilde
Binleri geçmiş 16.500 ile öğrendim :))
pko da ara kanama mı oluyor ilk defa duydum benim bildiğim ara kanama polip olunca oluyor rahminde polip yok dimi?
pko da ara kanama mı oluyor ilk defa duydum benim bildiğim ara kanama polip olunca oluyor rahminde polip yok dimi?
Galiba ama son adet tarihimle uyumlu kese. Doktor o hcg değerine takılma 4 gün önce 1000 de şimdi 16.000 olması normal dedi.adet gününde değerin 16500 mü? maşallah erken döllenme oldu galiba. sağlıkla kucağına al inşallah
Pko çetrefilli bir hastalık gebe kalmak ve doğurmak değil de hayatın tamamını etkiliyor geçmiş olsun.Polip degil cnm pko teshisi kondu regl olunca gidip hormonlarima baktiricam ultrason teshisi kondu bana sadece ve iliskiden hemen sonra kanamam oluo taze kan yaradan da bahsedilmedi.
Canim kan degilde yarin sabah ilk idrarla idrar tesri yapacam. Cikar herhalde net olarakCanim bence yok için rahat olsun sıkma canını...test negatif çıktıysa bu sabah yaptığın ki bence bu sabah yaptiginda ikinci cizgi yoktu benim de ayni durum oldu adet bitimi yapmistim ertesi gun ayni sekilde silik ikinci cizgi vardi ama daha sonra emin olmak icin bitane daha yaptim cunku malum ev işi yapıyoruz hepimiz negatif cikti seninki gibi aynen birde tekrar yaptiracaksan kan testini eger değerin artmadıysa zaten belli olur net olarak...
Pko çetrefilli bir hastalık gebe kalmak ve doğurmak değil de hayatın tamamını etkiliyor geçmiş olsun.
Lekelenme için ne söyledi doktorun çok normal değil çünkü.Tesekkur ederim derdini veren rabbim dermaninida verir elbet umuduyla bekliyorum her alanda etkili cinsel yasam die bisi kalmadi lekelenmelerden
Lekelenme için ne söyledi doktorun çok normal değil çünkü.
Aaaa öyle deme. Umutların bittiği anda gebe kalıyor çok kişi bir de sana bir sır vereyim pcosun en büyük tedavisi düzenli spor ve sağlıklı beslenme. Spor yaptığın zaman yumurta kaliten artıyor.Regl 3 gunu kan vericem degerlerime bakilicak ona gore tedavi uygunicak canim cocuk icin umidi kestim ben lekelerimden kurtulsam birde agridan yeter diyorum
Aaaa öyle deme. Umutların bittiği anda gebe kalıyor çok kişi bir de sana bir sır vereyim pcosun en büyük tedavisi düzenli spor ve sağlıklı beslenme. Spor yaptığın zaman yumurta kaliten artıyor.
Youtube da leslie walking at home var onu yapabilirsin biz eve eliptik bisiklet koşu bandı filan almıştık. Bu sene Ankara'da havalar soğuk gitti evde yaptım hep spor.Haklisin cok disari cikma sansin yok spor evde kendimce bisiler yapicam artik kizima ogle kalmistim birde yasim ufakti olursa olur modundaydim 11 ay stres yapmistim 12 ay bosladigim ay hamile kalmistim.
Sogan kurunu deniycem kandan sonra
Youtube da leslie walking at home var onu yapabilirsin biz eve eliptik bisiklet koşu bandı filan almıştık. Bu sene Ankara'da havalar soğuk gitti evde yaptım hep spor.
Önemli değil işte ilacı bu olduğu için söylüyorum. Çok geçmiş olsun sana da kendine dikkat et.Bende alicam evde yapicam artik mecburen :) tesekkur ederim yorumun icin.
Önemli değil işte ilacı bu olduğu için söylüyorum. Çok geçmiş olsun sana da kendine dikkat et.
Belli Can'ım ikiz mi acaba çok yüksek veya adetin kaçıncı günüydüBinleri geçmiş 16.500 ile öğrendim :))
Can'ım bende 1 kez ara kanama oldu ama adet vakti oldu ve doktor adet gibi say Dedi onu Pko var çünkü.Arkadaşta da 2 3 ay öyle ara kanama oldu polis varmış ameliyat oldu şuan.Bebek istiyor çünküPolip degil cnm pko teshisi kondu regl olunca gidip hormonlarima baktiricam ultrason teshisi kondu bana sadece ve iliskiden hemen sonra kanamam oluo taze kan yaradan da bahsedilmedi.
Canim kan degilde yarin sabah ilk idrarla idrar tesri yapacam. Cikar herhalde net olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?