Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Can'ım ben de pkoluyum İnan hamile kalmaya bir etkisi Yok üstelik rahmim de ters. Ne zaman spora başlasam sağlıklı beslensem o ay hamile kalıyorum bu ay da öyle oldu işte. O sebeple beklenmedik oluyor benimkiler.

Aa senin pko oldugunu bilmiodum canim yeni kondu teshisim 4 subattan bu yana ara kanamam var doktor imkansiz konustu bana ben 6 7 aydir korunmuyorum kismet ne zaman olursa bu sure zarfinda kimyasal yasadim 2 sefer..

Aa senin pko oldugunu bilmiodum canim yeni kondu teshisim 4 subattan bu yana ara kanamam var doktor imkansiz konustu bana ben 6 7 aydir korunmuyorum kismet ne zaman olursa bu sure zarfinda kimyasal yasadim 2 sefer..
pko da ara kanama mı oluyor ilk defa duydum benim bildiğim ara kanama polip olunca oluyor rahminde polip yok dimi?

pko da ara kanama mı oluyor ilk defa duydum benim bildiğim ara kanama polip olunca oluyor rahminde polip yok dimi?

Polip degil cnm pko teshisi kondu regl olunca gidip hormonlarima baktiricam ultrason teshisi kondu bana sadece ve iliskiden hemen sonra kanamam oluo taze kan yaradan da bahsedilmedi.

Belirtilere baktimda tipa tip bana benzio artik doktorlara guvenim kalmadi ozel doktor beni 3 aydir oyalio halbuki bu sikayetlerim gecen seneden beri var belkide 1 senedir pkoyum birde yemin ediyorlar devlete gittim de ogle ogrendim pko oldugumu

Polip degil cnm pko teshisi kondu regl olunca gidip hormonlarima baktiricam ultrason teshisi kondu bana sadece ve iliskiden hemen sonra kanamam oluo taze kan yaradan da bahsedilmedi.
Pko çetrefilli bir hastalık gebe kalmak ve doğurmak değil de hayatın tamamını etkiliyor geçmiş olsun.

Canim kan degilde yarin sabah ilk idrarla idrar tesri yapacam. Cikar herhalde net olarak

Regl 3 gunu kan vericem degerlerime bakilicak ona gore tedavi uygunicak canim cocuk icin umidi kestim ben lekelerimden kurtulsam birde agridan yeter diyorum
Aaaa öyle deme. Umutların bittiği anda gebe kalıyor çok kişi bir de sana bir sır vereyim pcosun en büyük tedavisi düzenli spor ve sağlıklı beslenme. Spor yaptığın zaman yumurta kaliten artıyor.

Aaaa öyle deme. Umutların bittiği anda gebe kalıyor çok kişi bir de sana bir sır vereyim pcosun en büyük tedavisi düzenli spor ve sağlıklı beslenme. Spor yaptığın zaman yumurta kaliten artıyor.

Haklisin cok disari cikma sansin yok spor evde kendimce bisiler yapicam artik kizima ogle kalmistim birde yasim ufakti olursa olur modundaydim 11 ay stres yapmistim 12 ay bosladigim ay hamile kalmistim.
Sogan kurunu deniycem kandan sonra

Haklisin cok disari cikma sansin yok spor evde kendimce bisiler yapicam artik kizima ogle kalmistim birde yasim ufakti olursa olur modundaydim 11 ay stres yapmistim 12 ay bosladigim ay hamile kalmistim.
Sogan kurunu deniycem kandan sonra
Youtube da leslie walking at home var onu yapabilirsin biz eve eliptik bisiklet koşu bandı filan almıştık. Bu sene Ankara'da havalar soğuk gitti evde yaptım hep spor.

Can'ım bende 1 kez ara kanama oldu ama adet vakti oldu ve doktor adet gibi say Dedi onu Pko var çünkü.Arkadaşta da 2 3 ay öyle ara kanama oldu polis varmış ameliyat oldu şuan.Bebek istiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…