- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.681
Can'ım bende 1 kez ara kanama oldu ama adet vakti oldu ve doktor adet gibi say Dedi onu Pko var çünkü.Arkadaşta da 2 3 ay öyle ara kanama oldu polis varmış ameliyat oldu şuan.Bebek istiyor çünkü
Yok ikiz değilmiş bugün baktık tek kese var. Doktor normal olabilir değere takılı kalmamak lazım dedi.Belli Can'ım ikiz mi acaba çok yüksek veya adetin kaçıncı günüydü
Can'ım bende 1 kez ara kanama oldu ama adet vakti oldu ve doktor adet gibi say Dedi onu Pko var çünkü.Arkadaşta da 2 3 ay öyle ara kanama oldu polis varmış ameliyat oldu şuan.Bebek istiyor çünkü
Kuzu yarin sabah ilk idrarla yapacam. Hem vakitte gecmis olur. Foto atarim canimCanim ne yaptın test sonucu ne çıktı merak ettim?
Mutlaka git Allah korusun ama polip olabilirHmm ben reglden saymadim onu 8 gundur goruyorum sildikce peceteye gelio pembe kahve karisimi
Eşim de çift taraflı varikoseldi.ameliyat oldu geçen yılPkosunuz ve hamilesiniz tebrik ederim allah kucaginiza almayi nasip etsin
Kuzu yarin sabah ilk idrarla yapacam. Hem vakitte gecmis olur. Foto atarim canim
Benim iki gün önce 193.7ydi.Şuan test yapıyorum ve daha da koyu çıkıyor günden güneYok ikiz değilmiş bugün baktık tek kese var. Doktor normal olabilir değere takılı kalmamak lazım dedi.
ilk üc testi adete kac kala yaptınBenim iki gün önce 193.7ydi.Şuan test yapıyorum ve daha da koyu çıkıyor günden güne
Üstteki adet günü ortadaki 2. Gün onun altındaki 3. Gün Şuan 5. Gündeyim en alttaki tekli de az önce yaptım.ilk üc testi adete kac kala yaptın
adete 10 gün kala bende ovlosyon testi yaptım . senin yapmış olduğun ikinci test gibi çıktı. 30 günde düzenli adet oluyorum ama bakalım nasipÜstteki adet günü ortadaki 2. Gün onun altındaki 3. Gün Şuan 5. Gündeyim en alttaki tekli de az önce yaptım.
Güzel artmış bence değerin tekrar ne zaman kan vereceksin ?Benim iki gün önce 193.7ydi.Şuan test yapıyorum ve daha da koyu çıkıyor günden güne
Adet günü bak mutlaka benimkiler gebelik testi ve hamileysen Ovulasyon testinde ilk saniyede ikinci çizgi çıkıp böyle olşuyorsa kesin hamilesin benim Ovulasyon böyleydiadete 10 gün kala bende ovlosyon testi yaptım . senin yapmış olduğun ikinci test gibi çıktı. 30 günde düzenli adet oluyorum ama bakalım nasip
Pazartesi gel Dedi muayene edicem gözükmezse hcg yapıcaZ Dedi.Progestana hep devam Dedi bırakma sakın Dedi bana.Güzel artmış bence değerin tekrar ne zaman kan vereceksin ?
çok teşekkür ederim . adet günümü bekleyeyimAdet günü bak mutlaka benimkiler gebelik testi ve hamileysen Ovulasyon testinde ilk saniyede ikinci çizgi çıkıp böyle olşuyorsa kesin hamilesin benim Ovulasyon böyleydi
Evet ben hiç ummadığım için adet gününü bekledim ama olmadım hopladım zıpladım geldin diye .Korktum Ya varsa diye Ovulasyon ysptım anında koyu çıktı o Zaman anladım ve degerim düşüktü fakat katlanarak gittiçok teşekkür ederim a
çok teşekkür ederim . adet günümü bekleyeyim
Mutlaka git Allah korusun ama polip olabilir
Eşim de çift taraflı varikoseldi.ameliyat oldu geçen yıl
Amin Can'ım Aminnn tüm isteyenlere dua etmiştim ağlamıştım öğrenmeden 2 gün önce.Kıymetini bileceklere nasip et dedimAllah sag salim kucaginiza almayi opup koklamayi nasip etsin cnm :)
Amin Can'ım Aminnn tüm isteyenlere dua etmiştim ağlamıştım öğrenmeden 2 gün önce.Kıymetini bileceklere nasip et dedimAllah sag salim kucaginiza almayi opup koklamayi nasip etsin cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?