Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Can'ım bende 1 kez ara kanama oldu ama adet vakti oldu ve doktor adet gibi say Dedi onu Pko var çünkü.Arkadaşta da 2 3 ay öyle ara kanama oldu polis varmış ameliyat oldu şuan.Bebek istiyor çünkü

Hmm ben reglden saymadim onu 8 gundur goruyorum sildikce peceteye gelio pembe kahve karisimi

Can'ım bende 1 kez ara kanama oldu ama adet vakti oldu ve doktor adet gibi say Dedi onu Pko var çünkü.Arkadaşta da 2 3 ay öyle ara kanama oldu polis varmış ameliyat oldu şuan.Bebek istiyor çünkü

Pkosunuz ve hamilesiniz tebrik ederim allah kucaginiza almayi nasip etsin

Yok ikiz değilmiş bugün baktık tek kese var. Doktor normal olabilir değere takılı kalmamak lazım dedi.
Benim iki gün önce 193.7ydi.Şuan test yapıyorum ve daha da koyu çıkıyor günden güne

Eklentiler

• image.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 105
  • image.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 113
Üstteki adet günü ortadaki 2. Gün onun altındaki 3. Gün Şuan 5. Gündeyim en alttaki tekli de az önce yaptım.
adete 10 gün kala bende ovlosyon testi yaptım . senin yapmış olduğun ikinci test gibi çıktı. 30 günde düzenli adet oluyorum ama bakalım nasip

adete 10 gün kala bende ovlosyon testi yaptım . senin yapmış olduğun ikinci test gibi çıktı. 30 günde düzenli adet oluyorum ama bakalım nasip
Adet günü bak mutlaka benimkiler gebelik testi ve hamileysen Ovulasyon testinde ilk saniyede ikinci çizgi çıkıp böyle olşuyorsa kesin hamilesin benim Ovulasyon böyleydi

Eklentiler

• image.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 103
çok teşekkür ederim a

çok teşekkür ederim . adet günümü bekleyeyim
Evet ben hiç ummadığım için adet gününü bekledim ama olmadım hopladım zıpladım geldin diye .Korktum Ya varsa diye Ovulasyon ysptım anında koyu çıktı o Zaman anladım ve degerim düşüktü fakat katlanarak gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…