Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canim bebek dusunmuyormuydun. Planlimi oldu
3 yıldır düşünüyordum.Eşim varikoselmişş meğer ondanmış.Ameliyat oldu geçen yıl değerleri arttı vitaminle falan.Bende de Pko vardı kilo ver Dedi doktor.3 kez Klomen denedik olmadı.Geçen ay 3. Klomenle kullanmıştım olmayınca Allah'a bıraktım olmuyor tüp bebektende vazgeçtim sonuçta Allah veriyor dedim.Öyle deme tedavi şart diyenler oldu.Hayır Allah istemedikten sonra tedaviylede olmaz dedim.Hemen bu ay oldu Allah'a bırakınca kalbim de ferahlamıştı.

Arkadaşlar iç çamaşırıma bir gündür kahverengimsi lekelenmeler geliyor pkoyum en son adetimin üzerinden 50 gün geçti göğüslerim aşırı hassaslaştı dokununca bile deli gibi canım acıyor Ve iki gündür kahverengi akıntı geliyor Bebek cok istiyorum 2 yıla yakın oldu neredeyse hamile kalamadım çalıştığım yer cok küçük ücra bir yer doktor seçeceğim cok yok tedaviye de başlayamıyorum sizce bu göğüs ağrısı Ve akıntı nedendir arkadaşlar bu arada 5 gün önce falan eşimle ilişkiye girdik ama eşim tam ben hazır oldmadan girdi dolayısıyla canım yanmıştı hatta ilişkiden sorma bir iki gün rahmimde baskı acı hissettim sonra geçti geçtikten bir kaç gün sonra ilişki oldu hiç aacı hissetmedim ama ilişkiden sonra da bu kahverengi lekelenmeler başladı korkuyorum yorum yaparmısınız

Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah hayirli evlat olsun anne babasina canim

Ezo progestan ben de içiyorum içince çok sersem oluyorum yav.
Evet önceden kullanmıştım.Başım çok dönüyordu şuan 2 tane içtim birazdan başlar yine dönmeye.Ama faydalıymış sanırım.Devlete gittim değerin artsın öyle gel bu deger düşük dedii bende sinirlendim özele gittim Progestan ve vitamin verdi.Kullanıyorum şimdi

Can'ım ekim anneleri topiğine de gelsene

Ben istemiyorum. Esimle cok problemim var. Kalp hastasiyim
Canim bencede var gibi hemen git pazartesi kan ver erkenden çaresine bakarsın nasik istiyosan artik..hayırlısı neyse o olur inşallah belkide sana size iyi gelir bu bebis varsa bilemezsin ki...Rabbim hakkında hayirlisini versin inşallah canım kalbine göre olur inşallah hersey üzüldüm senin için

Saol canim. Herkes sevinir ben uzuluyorum. Cok isterdim istemeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…