- 27 Mayıs 2015
- 4.917
- 5.299
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #13.701
Yok smearda degil alttan muayenede direk çıkıyor.Haklisin cnm gidip baktirmakta fayda var smearde cikmazmiydi polip?
Canim bebek dusunmuyormuydun. Planlimi olduAmin Can'ım Aminnn tüm isteyenlere dua etmiştim ağlamıştım öğrenmeden 2 gün önce.Kıymetini bileceklere nasip et dedim
3 yıldır düşünüyordum.Eşim varikoselmişş meğer ondanmış.Ameliyat oldu geçen yıl değerleri arttı vitaminle falan.Bende de Pko vardı kilo ver Dedi doktor.3 kez Klomen denedik olmadı.Geçen ay 3. Klomenle kullanmıştım olmayınca Allah'a bıraktım olmuyor tüp bebektende vazgeçtim sonuçta Allah veriyor dedim.Öyle deme tedavi şart diyenler oldu.Hayır Allah istemedikten sonra tedaviylede olmaz dedim.Hemen bu ay oldu Allah'a bırakınca kalbim de ferahlamıştı.Canim bebek dusunmuyormuydun. Planlimi oldu
Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah hayirli evlat olsun anne babasina canim3 yıldır düşünüyordum.Eşim varikoselmişş meğer ondanmış.Ameliyat oldu geçen yıl değerleri arttı vitaminle falan.Bende de Pko vardı kilo ver Dedi doktor.3 kez Klomen denedik olmadı.Geçen ay 3. Klomenle kullanmıştım olmayınca Allah'a bıraktım olmuyor tüp bebektende vazgeçtim sonuçta Allah veriyor dedim.Öyle deme tedavi şart diyenler oldu.Hayır Allah istemedikten sonra tedaviylede olmaz dedim.Hemen bu ay oldu Allah'a bırakınca kalbim de ferahlamıştı.
Canim testi yaptim dayanamadim. Negatif cikti silik falan da degil yaniTamam canım bekliyorum sonucu...
Amin Can'ım Amin.Allahım tez vakitte herkesi hayırlı evlat sahibi etsinRabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah hayirli evlat olsun anne babasina canim
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bu süreç cok zor cidden bende cok hamile kalmak istiyorum kalamıyorum cok yıprandım bizlere de dua edin nolurAmin Can'ım Amin.Allahım tez vakitte herkesi hayırlı evlat sahibi etsin
Etmem mi hep ediyorum.Her ezan okunuşunda ettim.Kafamdan artık olmuyor diye attım anca o Zaman oldu.Doktorlar tüp bebek Dedi hepSağlıkla kucağınıza alın inşallah bu süreç cok zor cidden bende cok hamile kalmak istiyorum kalamıyorum cok yıprandım bizlere de dua edin nolur
Ezo progestan ben de içiyorum içince çok sersem oluyorum yav.Pazartesi gel Dedi muayene edicem gözükmezse hcg yapıcaZ Dedi.Progestana hep devam Dedi bırakma sakın Dedi bana.
Evet önceden kullanmıştım.Başım çok dönüyordu şuan 2 tane içtim birazdan başlar yine dönmeye.Ama faydalıymış sanırım.Devlete gittim değerin artsın öyle gel bu deger düşük dedii bende sinirlendim özele gittim Progestan ve vitamin verdi.Kullanıyorum şimdiEzo progestan ben de içiyorum içince çok sersem oluyorum yav.
Var canımmmm :)Eki Görüntüle 1952330 en son yaptigim boyle cikti
Can'ım ekim anneleri topiğine de gelseneEvet önceden kullanmıştım.Başım çok dönüyordu şuan 2 tane içtim birazdan başlar yine dönmeye.Ama faydalıymış sanırım.Devlete gittim değerin artsın öyle gel bu deger düşük dedii bende sinirlendim özele gittim Progestan ve vitamin verdi.Kullanıyorum şimdi
Var gibi görünüyor. Acile filan gitsen kan tahlili için bakarlar hemen.Eki Görüntüle 1952330 en son yaptigim boyle cikti
Ben istemiyorum. Esimle cok problemim var. Kalp hastasiyimVar gibi görünüyor. Acile filan gitsen kan tahlili için bakarlar hemen.
Canim bencede var gibi hemen git pazartesi kan ver erkenden çaresine bakarsın nasik istiyosan artik..hayırlısı neyse o olur inşallah belkide sana size iyi gelir bu bebis varsa bilemezsin ki...Rabbim hakkında hayirlisini versin inşallah canım kalbine göre olur inşallah hersey üzüldüm senin içinBen istemiyorum. Esimle cok problemim var. Kalp hastasiyim
Saol canim. Herkes sevinir ben uzuluyorum. Cok isterdim istemeyi.Canim bencede var gibi hemen git pazartesi kan ver erkenden çaresine bakarsın nasik istiyosan artik..hayırlısı neyse o olur inşallah belkide sana size iyi gelir bu bebis varsa bilemezsin ki...Rabbim hakkında hayirlisini versin inşallah canım kalbine göre olur inşallah hersey üzüldüm senin için
Yarin devlet hastanesine gitsem kan alirlarmiSaol canim. Herkes sevinir ben uzuluyorum. Cok isterdim istemeyi.
Aslında evet acile gidip bi kan versen iyi olur canım...Ben istemiyorum. Esimle cok problemim var. Kalp hastasiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?