- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.861
Comfort markası erken gebelikTestte silik bir cizgi var. Bu hangi marka acaba? Sonrakinde megatif ciktiysa bence kan tahlili en guzeli direkt öğrenirsiniz. Insallah pozitiftir.
İnşallah iyi dileğiniz için teşekkür ederimComfort markası erken gebelik
Cizgi var kan versen cikar hamilesin tebriklerArkadaşlar düşüncelerinize ihtiyacım var ben halüsülasyon mu görüyorum... Ekte testimi gönderiyorum adetim 3 gün gecikti tam adet oldum diye kosuyorum meğer sarı bir akıntı ağrım var hafif ve ara ara bir de sol kasığa batmalar...şimdiden teşekkür ederim
Silik cizgi var ben gördüm. Adetin normalde gecikiyor muyduArkadaşlar düşüncelerinize ihtiyacım var ben halüsülasyon mu görüyorum... Ekte testimi gönderiyorum adetim 3 gün gecikti tam adet oldum diye kosuyorum meğer sarı bir akıntı ağrım var hafif ve ara ara bir de sol kasığa batmalar...şimdiden teşekkür ederim
34.gündeyim valla 28 de bi gelirdi hemen ama artık şaştım kaldım...Ama bu sorular birazdan cevap bulacak cunku bi saat once kan verdim... Cıkar dimi kan daSilik cizgi var ben gördüm. Adetin normalde gecikiyor muydu
Evet canim cikar. Insallah guzel bi sonuc alirsin.bence hamilesin. Bize de haber ver34.gündeyim valla 28 de bi gelirdi hemen ama artık şaştım kaldım...Ama bu sorular birazdan cevap bulacak cunku bi saat once kan verdim... Cıkar dimi kan da
Tabiki vericem haber inşallah güzel haber alırız... Almazsak da bu yolda devamEvet canim cikar. Insallah guzel bi sonuc alirsin.bence hamilesin. Bize de haber ver
İnşallah güzel haberini bekliyoruz canimmmTabiki vericem haber inşallah güzel haber alırız... Almazsak da bu yolda devam
Kızlar bende tekrar kan verdim.degerim inşallah yükselmiştir. 2 saat sonra çıkacak
Kırmızı miydiKızlar merhaba yardiminiza ihtiyacım var ya demin lavaboya gittim az bir kan vardı ama adet gibi değil normalde adet olsam hemen gelmez önce çok fazla ağrım olur hissetmedim bile eğer test doğru olup hamileysem sizce normal bir durum mi bu evde progestan var kendi başıma alsam mi bilemedim yerleşme kanaması mi acaba
Olmadı mağlesef negatif... Ama eczaneye sordum gec döllenme olmuşsa vermeyebilir doğrusunu dedi...Biz en son adete 4 gün kala ilişkiye girmiştik...acaba oldum yine bitmez bu acabalar
Açık kirmiziydi canimKırmızı miydi
Canımm acil doktora git varsa riskli olabilir. Hadi durma burda yazmakla meşgul olmak canimmm.insallah bsiey olmazAçık kirmiziydi canim
Tamam canım şimdi durdu lekelenme burada özel hastane de yok devletten da dedi alayım dedim 8 gün sonraya boş en iyisi acile gitmekCanımm acil doktora git varsa riskli olabilir. Hadi durma burda yazmakla meşgul olmak canimmm.insallah bsiey olmaz
Guzel cnm meraklanma iyi gidiyor umarim bende gec dollenmevama hamis srvincini yasarimKızlar 487 çıktı nasıl sizce
Masallah güzel çıkmış değerinKızlar 487 çıktı nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?