- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.821
geçmiş olsun cnm,regl olmadın herhalde haber verirsin.
Neden ağlıyorsun dikkat iyi bak çocuğa, Geçmiş olsun..Cuma bugün dua et.Sağol kuzum grip oldum çocuğa geçti ağla ağla canım cikti.
Olmadım daha 32.gun bugün ıslaklık hissi var bakalım ne olucak
Neden ağlıyorsun dikkat iyi bak çocuğa, Geçmiş olsun..Cuma bugün dua et.
Kizlae bana acil yazın ne olur.kahve gibi lekelenmem oldu neden olur bu.lutfen cevap yazın lütfen
Canim lekelenmelerin normal oldugunu yazan arkadaşlar var bikac yerde okumustum. Panik yapma doktorunu ara istersen.Kizlae bana acil yazın ne olur.kahve gibi lekelenmem oldu neden olur bu.lutfen cevap yazın lütfen
Kizlae doktorumu aradımsekreteri çıktı...bana dönecek geri birazdan offf ya canım çok sıkıldı....
POWERHACK canımm dün benim 180 civarındaydı değerim bugün 200 olmuş olabilir belkide.bu arada kan şeklinde değil kahve peçeteye leke şeklinde
Allahım inşallah bişey olmaz...maşallah canımm Allahım kızına uzun ömür versin sağlıkla inşallah. Progestan ne ise yarıyor kiProgestan verir her ihtimale karşı sen dinlen hareket etmeyeye çalış ağır bişi kaldırma da panik yapma canım ben aglamistim bebegimi kaybediyorum diye ama allaha Şükür 2 ay sonra 2 yaşına basicak
Progestan verdi birde iğne verdiProgestan verir her ihtimale karşı sen dinlen hareket etmeyeye çalış ağır bişi kaldırma da panik yapma canım ben aglamistim bebegimi kaybediyorum diye ama allaha Şükür 2 ay sonra 2 yaşına basicak
Allahım inşallah bişey olmaz...maşallah canımm Allahım kızına uzun ömür versin sağlıkla inşallah. Progestan ne ise yarıyor ki
Progestan verdi birde iğne verdiçok kötüyüm moralim alt üst
Çok sağol canımm...sürekli dua ediyorumDaha iyi işte bişi olmasin diye vermiş bak ben doktorum bana yerlesme olabilir dediginde rahat ettim yüksek moralle bekledim dUA ettim Allahima şükür.
Sende öğle yap duacinim
Canım bence pozitif :) kan testi yaptır çıkar muhtemelen ....Kızlar benim teste de bakar misiniz sizce pozitif mi 2 gün gectiadet ama cizgii çok silik
Gittin mi doktora canimLekelenmelerim var akşam doktora gidicem canım bakalım nasip
Benimde lekelenmem varLekelenmelerim var akşam doktora gidicem canım bakalım nasip
İnşallah canım ya kaç aydır uğraşıyorum inşallah kan da pozitif çıkar:)Canım bence pozitif :) kan testi yaptır çıkar muhtemelen ....
Pozitif hayirli olsunKızlar benim teste de bakar misiniz sizce pozitif mi 2 gün gectiadet ama cizgii çok silik
Teşekkürler canım darisi isteyen herkese insallahPozitif hayirli olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?