Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kizlae bana acil yazın ne olur.kahve gibi lekelenmem oldu neden olur bu.lutfen cevap yazın lütfen

Kizlae bana acil yazın ne olur.kahve gibi lekelenmem oldu neden olur bu.lutfen cevap yazın lütfen

Kırmızı kana çevirir agrinda olursa doktora git kızımda 204.08 iken değerim 1 gün boyunca kahve leke geldi yerlesme kanamasi dedi doktor kese gorunmemisti 4haftaliktik

Kizlae doktorumu aradım sekreteri çıktı...bana dönecek geri birazdan offf ya canım çok sıkıldı....
POWERHACK canımm dün benim 180 civarındaydı değerim bugün 200 olmuş olabilir belkide.bu arada kan şeklinde değil kahve peçeteye leke şeklinde

Progestan verir her ihtimale karşı sen dinlen hareket etmeyeye çalış ağır bişi kaldırma da panik yapma canım ben aglamistim bebegimi kaybediyorum diye ama allaha Şükür 2 ay sonra 2 yaşına basicak

Progestan verir her ihtimale karşı sen dinlen hareket etmeyeye çalış ağır bişi kaldırma da panik yapma canım ben aglamistim bebegimi kaybediyorum diye ama allaha Şükür 2 ay sonra 2 yaşına basicak
Allahım inşallah bişey olmaz...maşallah canımm Allahım kızına uzun ömür versin sağlıkla inşallah. Progestan ne ise yarıyor ki

Progestan verdi birde iğne verdi çok kötüyüm moralim alt üst

Allahım inşallah bişey olmaz...maşallah canımm Allahım kızına uzun ömür versin sağlıkla inşallah. Progestan ne ise yarıyor ki

Amin canim Allah razı olsun ins düşük Vs bişi olmaz ama sanmam yani leke gelio durur o Progestan düşük önleyici bir hatır kullandım ben tedbir amaçlı yazabilir

Kızlar benim teste de bakar misiniz sizce pozitif mi 2 gün gectiadet ama cizgii çok silik

Eklentiler

• 20170407_155430_HDR-1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…