Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar bende dün demiştim acil e gideceğim diye gidip kan verdim ama sonucu alamadım daha eşim birazdan gidip alacak inşallah kaset test doğru çıkmıştır da kan da pozitif çıkar dünkü kahverengi akıntı da durdu bu gün

Canım. Ne yaptin

Golge gibi çizgi gören varmı yoksa halusulasyon mu görüyorum. Yarın sabah laboquick testlerim gelicek eşim bundan almış predictor express %99 doğru verir demiş bugün regl 33.günü dengesizdir

Eklentiler

• 2017-04-10 01.40.50.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 113
Golge gibi çizgi gören varmı yoksa halusulasyon mu görüyorum. Yarın sabah laboquick testlerim gelicek eşim bundan almış predictor express %99 doğru verir demiş bugün regl 33.günü dengesizdir
Evet canim dikkatli bakınca görülüyor ama bence sen zaten hamilesin. Testlerin pozitifti hep.

Evet canim dikkatli bakınca görülüyor ama bence sen zaten hamilesin. Testlerin pozitifti hep.

Laboquick te gelsin de ona hepsinden daha çok güveniyorum bu erken gebelik testi daha net cizgi çıkar diye bekliyordum ama sabah inş laboquick siparişim gecikmez ilk idrarimla yaparım bakarım

Kız he ne saftiriğim bn burda kendimi yedim sanki bni duycakta diyom gidip kan versene ne uğrasıyon idrardır sidiktir
Hay allahm ya

Kız kızım hasta onla uğraşıyorum gribiz ikimizde ben farenjit geçiriyorum ilaçta almıyorum sorma.
Bakalım yarın sabah laboquick ne vericek sonuç ona göre gidicem doktora

Kız he ne saftiriğim bn burda kendimi yedim sanki bni duycakta diyom gidip kan versene ne uğrasıyon idrardır sidiktir
Hay allahm ya

Kız kızım hasta onla uğraşıyorum gribiz ikimizde ben farenjit geçiriyorum ilaçta almıyorum sorma.
Bakalım yarın sabah laboquick ne vericek sonuç ona göre gidicem doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…