- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #14.941
Yok canumm iyiyim çok şükür.uzaniyorum sürekli:)İnşallah canım ya sen naptın lekelenmelerin gelio mu hala
günün geçtiğine göre hamiş olabilirsin hadi güzel haberler benimde bat 13 nisan 3 gün var kanı tam tamına 10 gün çönce vermişim heyecana bak bendeki..Hayır cnm kargoyu bekliyorum gelicek bugün inş aras kargo ile bir daha asla bişi almiycam
Çok şükür dinlen annesi ilk 3 ay öğle olucak çünkü riskli zamanlarYok canumm iyiyim çok şükür.uzaniyorum sürekli:)
Masallah 13 gün kala hiçbişi cikMaz ki :) evet sabirsiziz çok normal kaset test pozitif verdi bu prepredictor nedense böyle yaptı bakalım laboquick ne çıkıcak gelsin degünün geçtiğine göre hamiş olabilirsin hadi güzel haberler benimde bat 13 nisan 3 gün var kanı tam tamına 10 gün çönce vermişim heyecana bak bendeki..
kız rüyamda Annemle bir mobilya mağazasondayız Bembeyaz bir beşik görüyorum çok güzel Aaa neyki bu derken Annem diyo Bebek beşiği.. Çok güzeldi yaa..inşallah hayra çıksın.Masallah 13 gün kala hiçbişi cikMaz ki :) evet sabirsiziz çok normal kaset test pozitif verdi bu prepredictor nedense böyle yaptı bakalım laboquick ne çıkıcak gelsin de
kız rüyamda Annemle bir mobilya mağazasondayız Bembeyaz bir beşik görüyorum çok güzel Aaa neyki bu derken Annem diyo Bebek beşiği.. Çok güzeldi yaa..inşallah hayra çıksın.
evet canım maalesef ben bir ay 2 teste bariz pozitif görmüştüm Ama reglin gelmediği sürece umut var bence..Kızlar geldi yaptım hayalet gibi bişi çıktı sanırım kimyasal oldu veya daha önceki testler bozuktu
evet canım maalesef ben bir ay 2 teste bariz pozitif görmüştüm Ama reglin gelmediği sürece umut var bence..
Üzülme cnm regl olmadın daha baka ben 23/24 aydır sabırla bekliyorum her ay da kendimi hamile hissediyorum Buara duyduğum onca hamile cabası. Aşagı katta süriyeli geli 26 yaşında 4. hamile teyzem 3. ye Yaradanım hayırlı zamanda versin.Üzüldüm şimdi yanet pozitif beklerken çıkana bak
Üzülme cnm regl olmadın daha baka ben 23/24 aydır sabırla bekliyorum her ay da kendimi hamile hissediyorum Buara duyduğum onca hamile cabası. Aşagı katta süriyeli geli 26 yaşında 4. hamile teyzem 3. ye Yaradanım hayırlı zamanda versin.
bilgisayardan bakıyorum canım ben çizgi göremiyorum ilk idrarlamı bu test?Amin kuzum öğle dilemek lazım herseyin hayırlisi.
Sanki çizgi var gibi sende bakarmısın cnm
bilgisayardan bakıyorum canım ben çizgi göremiyorum ilk idrarlamı bu test?
dediğim gibi regl olmadan hala ümit var nekadar negatif sonucu olup hamile kalanı okudum beklemekten başka çaremniz yokEvet cnm sanırım halusulasyon görüyorum ben sokulurum belki ilaç almam lazım inat ettim belki bisı yok gribim farenjit olmusum
dediğim gibi regl olmadan hala ümit var nekadar negatif sonucu olup hamile kalanı okudum beklemekten başka çaremniz yok
Merhaba. Adet duzensizligi varsa ovulasyon gununu tahmin etmek zor. Nacizane tavsiyem sabahlari duzenli Ates Ölçme Yöntemi.Öğle canım haklısın bekliycem bakalım
Merhaba. Adet duzensizligi varsa ovulasyon gununu tahmin etmek zor. Nacizane tavsiyem sabahlari duzenli Ates Ölçme Yöntemi.
Ferrility Friend programini indirerek daha rahat takip edebilirsin. En azindan yaklaşık ya da kesin ovulasyon gunu biliniyor ve belirsizlik ortadan kalkiyor. Belirsizlik yipraticidir. Umarim en kisa zamanda kavusursunuz dileklerinize :)
sende pko mu var canım yoksa eğer soğan suyu deneme derim..gecikmen oluyormuydu normalde?Çok teşekkür ederim soğan suyuna ve de ates olcME yöntemine başliycaz bir sonraki ay regl olursam
sende pko mu var canım yoksa eğer soğan suyu deneme derim..gecikmen oluyormuydu normalde?
Pko yok kuzum doğumdan sonra şaşırdı hormonlarda normal doktor 3 ay doğum kontrol hapı önerdi ama ben almadım sadece düzene girsin die[/QUOTE
Anladım canım valla denemediğimz şey kalmadı ben daha önce klomen almıştım 2 ay şimdi diyom reglden sonra 5. gün kendim alıp içsem olurmu ki dr sormadan içenler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?