- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.261
Sende var canım bebek gözün aydınBu kacinci test sayamadim yarin kan tahliline gideyim diyorum kizlar
Gecen ay benım de böyleydi ama yoktu Çizgi rengi pembe mi yoksa gri mi ınsallah vardır senınkıKizlar merhaba. Adetim 5 gun gecince yaptigim test. Fotoda tam anlamiyla gorebilir misiniz bilmiyorum ama ikinci cizgi var. Siz de gorebilyo msunuz etrafmda kime gostersem var dedi sol kasigimda hafifce bi sanci var. Bana yardimci olur musunuz fıtık oldum bakmaktanEki Görüntüle 1983546
Bilgisi olan yazar canim insallahAdet kani sadece peceteye geliyor ped de bişey yok bu nedir bilen var mı aynı mesajı kaç defa yazdım bilmiyorum
İnşallahBilgisi olan yazar canim insallah
Agzin bal yesin :) insallah canim benimSende var canım bebek gözün aydın
Heheh dua et insallah bende de vardırAgzin bal yesin :) insallah canim benim
İnşallah inşallah dolsun gobusler senin bat ne zaman canimHeheh dua et insallah bende de vardır
Benım 13 ünde olmam lazımdı ama hala olamadım Ikı kere test yaptim birinde Çizgi yok bırı silik ama emin olamıyorum bende bekledim yatın tekrar yapacam hala olamadım gecen ayda 4 gun gectı iki aydır istiyorum düzenim bozulduİnşallah inşallah dolsun gobusler senin bat ne zaman canim
Benim 10 gun gectikten sonra silik cizgi olmaya basladi gec dollenmemidir bilmiyorum kimisi adet gunu ogreniyor sabah yap tekrar ona gore git kan ver icin rahatlasin canim insallah pozitif cikarda birbirimize mutlu haberlerimizi veririz :)Benım 13 ünde olmam lazımdı ama hala olamadım Ikı kere test yaptim birinde Çizgi yok bırı silik ama emin olamıyorum bende bekledim yatın tekrar yapacam hala olamadım gecen ayda 4 gun gectı iki aydır istiyorum düzenim bozuldu
2. Cizgiyi gordum ama yinede kan en garantilisi olacak bizim icin canimKKameram da kotu bulanık cıkıyor resım
Benim de adetime 1 hafta var ama aynı 2. Çizgi silik çıktı anlayamadımBenim 10 gun gectikten sonra silik cizgi olmaya basladi gec dollenmemidir bilmiyorum kimisi adet gunu ogreniyor sabah yap tekrar ona gore git kan ver icin rahatlasin canim insallah pozitif cikarda birbirimize mutlu haberlerimizi veririz :)
cok fazla bilgi sahibi degilim ama kimisi adet donemine yakinken pozitif cikabilir gecikme olmadan kesin sonuc alamazsin diyor kimisi gercekten 1 hafta 10 gun onceden ogreniyor canim karmasik isler bunlar istersen adetine kadar bekle olmazsan tekrar yap yada kan tahlili yaptirBenim de adetime 1 hafta var ama aynı 2. Çizgi silik çıktı anlayamadım
Ben yarin kan verecem dua edin banada insallah test yanlis cikmazda bebisim benimle olurcok fazla bilgi sahibi degilim ama kimisi adet donemine yakinken pozitif cikabilir gecikme olmadan kesin sonuc alamazsin diyor kimisi gercekten 1 hafta 10 gun onceden ogreniyor canim karmasik isler bunlar istersen adetine kadar bekle olmazsan tekrar yap yada kan tahlili yaptir
Aynen canım beklemek zor ama yapacak birşey yok sanırımcok fazla bilgi sahibi degilim ama kimisi adet donemine yakinken pozitif cikabilir gecikme olmadan kesin sonuc alamazsin diyor kimisi gercekten 1 hafta 10 gun onceden ogreniyor canim karmasik isler bunlar istersen adetine kadar bekle olmazsan tekrar yap yada kan tahlili yaptir
Aynen benim 13 gun gecikti testimin fotografini atmistim yukarda var ama hala cok tedirgin oluyorum kan tahlili icin korkuyorumAynen canım beklemek zor ama yapacak birşey yok sanırım
İnşallah canım Rabbim herkesin gönlüne göre versinBen yarin kan verecem dua edin banada insallah test yanlis cikmazda bebisim benimle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?