Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Bu kacinci test sayamadim yarin kan tahliline gideyim diyorum kizlar

Eklentiler

• IMG_0711.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 98
Gecen ay benım de böyleydi ama yoktu Çizgi rengi pembe mi yoksa gri mi ınsallah vardır senınkı

İnşallah inşallah dolsun gobusler senin bat ne zaman canim
Benım 13 ünde olmam lazımdı ama hala olamadım Ikı kere test yaptim birinde Çizgi yok bırı silik ama emin olamıyorum bende bekledim yatın tekrar yapacam hala olamadım gecen ayda 4 gun gectı iki aydır istiyorum düzenim bozuldu

Eklentiler

• JPEG_20170417_215236_1234875053.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 87
Benim 10 gun gectikten sonra silik cizgi olmaya basladi gec dollenmemidir bilmiyorum kimisi adet gunu ogreniyor sabah yap tekrar ona gore git kan ver icin rahatlasin canim insallah pozitif cikarda birbirimize mutlu haberlerimizi veririz :)

Benim 10 gun gectikten sonra silik cizgi olmaya basladi gec dollenmemidir bilmiyorum kimisi adet gunu ogreniyor sabah yap tekrar ona gore git kan ver icin rahatlasin canim insallah pozitif cikarda birbirimize mutlu haberlerimizi veririz :)
Benim de adetime 1 hafta var ama aynı 2. Çizgi silik çıktı anlayamadım

Benim de adetime 1 hafta var ama aynı 2. Çizgi silik çıktı anlayamadım
cok fazla bilgi sahibi degilim ama kimisi adet donemine yakinken pozitif cikabilir gecikme olmadan kesin sonuc alamazsin diyor kimisi gercekten 1 hafta 10 gun onceden ogreniyor canim karmasik isler bunlar istersen adetine kadar bekle olmazsan tekrar yap yada kan tahlili yaptir

Ben yarin kan verecem dua edin banada insallah test yanlis cikmazda bebisim benimle olur

Aynen canım beklemek zor ama yapacak birşey yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…