- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.241
Hayırlısı, en azından niye olmuyor sıkıntısından kurtuldun..Kizlar..yapacak birsey yok.,Gecmis olsun bana..
Canımm maşallah çok güzel çıkmış değerin:) o doktorda ne salak mis ya...kusura bakmada hamile olduğunu öğrenen birine nasıl öyle konuşulur. Bir daha o doktora gitmeTesekkur ederim canim. Herkes aynisini soyledi ama insani ici rahat etmiyor iste.sabah tekrar kan verdim 45ten 122ye cikmis. Allah isteyen herkese versin
sonraki regl 14 mayıs oğluma hamile kaldığım ay ,2009 mayıs 15 de test yapmıştım çıkmamıştı 5 gün sonda kanda 2500..lerdeydi..İnşallah kardeşi de yetişir.Hayırlısı, en azından niye olmuyor sıkıntısından kurtuldun..
tebrikerl canım çizgin net. regl ne zaman kan vermelisin..Slm kızlar ben dün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı yardımcı olur musunuz sizce ne yapayım
1 hafta var dahatebrikerl canım çizgin net. regl ne zaman kan vermelisin..
Erken olunca o yüzden tereddüt ettim pozitif çıkabilir mi şimdiden1 hafta var daha
ooo bayagı erken çıkmış ,şüphelendin mi? yaptın gününe kadar bekle koyulaşacak tır kan vermelisin muht erken yumurtladın.1 hafta var daha
Baya erken cikmis buyuk bi ihtimal erken yumurtladin bence git doktora kan ver cunku hcg önce kana sonra idrara karisiyo o yuzden varsa insallah vardir kandada cikar canim Allah gönlüne göre versin kucaklarimizi bos birakmasin insallah1 hafta var daha
Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin inşaallahBaya erken cikmis buyuk bi ihtimal erken yumurtladin bence git doktora kan ver cunku hcg önce kana sonra idrara karisiyo o yuzden varsa insallah vardir kandada cikar canim Allah gönlüne göre versin kucaklarimizi bos birakmasin insallah
Evet ben gördüm:) bence kan testi yapmalısınızKizlar merhaba. Adetim 5 gun gecince yaptigim test. Fotoda tam anlamiyla gorebilir misiniz bilmiyorum ama ikinci cizgi var. Siz de gorebilyo msunuz etrafmda kime gostersem var dedi sol kasigimda hafifce bi sanci var. Bana yardimci olur musunuz fıtık oldum bakmaktanEki Görüntüle 1983546
Canım çok hafif var gibi ama bende bilemedim ümitlendirmek istememKizlar merhaba. Adetim 5 gun gecince yaptigim test. Fotoda tam anlamiyla gorebilir misiniz bilmiyorum ama ikinci cizgi var. Siz de gorebilyo msunuz etrafmda kime gostersem var dedi sol kasigimda hafifce bi sanci var. Bana yardimci olur musunuz fıtık oldum bakmaktanEki Görüntüle 1983546
Bi tane daha yaptim o da boyle cikti. Bi 10 gun daha bekleyip yaptiricam kan testiEvet ben gördüm:) bence kan testi yapmalısınız
2 tane yaptim ikisi de boyle canim test yaniltabilir mi acaba bu sekilde hamile kalan var midirCanım çok hafif var gibi ama bende bilemedim ümitlendirmek istemem
Canım bende aynı durumdayım var mı yok mu diye şüphe içindeyim benimde 2. Çizgi silik çıktı iki tane yaptım ikisi de aynı kan tahlili en garantisi ben yaptıracağım şüphe ile durmak çok zor2 tane yaptim ikisi de boyle canim test yaniltabilir mi acaba bu sekilde hamile kalan var midir
Ne güzel bir tesadüf olur, bana da 10 mayıs olarak gösteriyor takvimim..sonraki regl 14 mayıs oğluma hamile kaldığım ay ,2009 mayıs 15 de test yapmıştım çıkmamıştı 5 gün sonda kanda 2500..lerdeydi..İnşallah kardeşi de yetişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?