Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Tesekkur ederim canim. Herkes aynisini soyledi ama insani ici rahat etmiyor iste.sabah tekrar kan verdim 45ten 122ye cikmis. Allah isteyen herkese versin
Canımm maşallah çok güzel çıkmış değerin:) o doktorda ne salak mis ya...kusura bakmada hamile olduğunu öğrenen birine nasıl öyle konuşulur. Bir daha o doktora gitme

Slm kızlar ben dün idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı yardımcı olur musunuz sizce ne yapayım

Eklentiler

• 20170416_163446.webp
    2 KB · Görüntüleme: 82
Şüphelendiğim için yaptım olursa 2. Bebeğim olacak inşaallah 1 buçuk yaşında oğlum var onda da aynı bu şekilde adetten önce öğrendim mide bulantısı ve sürekli uyku hali var o yüzden yaptım

Baya erken cikmis buyuk bi ihtimal erken yumurtladin bence git doktora kan ver cunku hcg önce kana sonra idrara karisiyo o yuzden varsa insallah vardir kandada cikar canim Allah gönlüne göre versin kucaklarimizi bos birakmasin insallah
Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin inşaallah

Kizlar merhaba. Adetim 5 gun gecince yaptigim test. Fotoda tam anlamiyla gorebilir misiniz bilmiyorum ama ikinci cizgi var. Siz de gorebilyo msunuz etrafmda kime gostersem var dedi sol kasigimda hafifce bi sanci var. Bana yardimci olur musunuz fıtık oldum bakmaktan

Evet ben gördüm:) bence kan testi yapmalısınız

Canım çok hafif var gibi ama bende bilemedim ümitlendirmek istemem

Herkese merhaba kafam çok karışık deneyimlerinizi ihtiyacım var.bu ay eşimle gün aşırı ilişki yaşadık.adet günüm dündü olmadım bugünse adet olur gibi olmaz gibi farklı bişey yaşıyorum.sabah başlayan bu durumda toplasanız avucumun ortası kadar bile kan gelmedi.ilk etapta kahverengi olan bu durum şu an açık pembe oldu.bu saate kadar çoktan 2 ped değiştirecek duruma gelmem lazjmdi. Sizce bu üstüne görmemi başından geçenler bana yardımcı olabilir mi

2 tane yaptim ikisi de boyle canim test yaniltabilir mi acaba bu sekilde hamile kalan var midir
Canım bende aynı durumdayım var mı yok mu diye şüphe içindeyim benimde 2. Çizgi silik çıktı iki tane yaptım ikisi de aynı kan tahlili en garantisi ben yaptıracağım şüphe ile durmak çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…