Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Benim 10 gun gectikten sonra silik cizgi olmaya basladi gec dollenmemidir bilmiyorum kimisi adet gunu ogreniyor sabah yap tekrar ona gore git kan ver icin rahatlasin canim insallah pozitif cikarda birbirimize mutlu haberlerimizi veririz :)
Net cizgi görmeden bsy yapmam moralim bozuluyor ınsallah hayırlısı olur senin Ilk bebek mı bazısı adete kac gun kala öğreniyor bı de Bıze bak

BBenım daha bı de birinde boyle cıktı sonraki Gun baska markada bsy cıkmadı hatta bunu cope attım geri aldım belkı de bozuk bilemiyorum yarin anlarim artık insallah sizinkiler vardır kızlar

Net cizgi görmeden bsy yapmam moralim bozuluyor ınsallah hayırlısı olur senin Ilk bebek mı bazısı adete kac gun kala öğreniyor bı de Bıze bak
İlk olacak insallah canim 7 aydir ugrasiyoruz millet kazayla hamile kaliyor bu ay bende cok umursamadim aslinda ama bilemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun senindemi ilk olacak Allah nasip ederse

İlk olacak insallah canim 7 aydir ugrasiyoruz millet kazayla hamile kaliyor bu ay bende cok umursamadim aslinda ama bilemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun senindemi ilk olacak Allah nasip ederse
Umursamayınca olurmus benım Ikıncı olacak olursa 4 yasına girecek bır Kizim var cok sukur

BBenım daha bı de birinde boyle cıktı sonraki Gun baska markada bsy cıkmadı hatta bunu cope attım geri aldım belkı de bozuk bilemiyorum yarin anlarim artık insallah sizinkiler vardır kızlar
Farkli markaylada yaptim herkes var diyor ama
Bilemiyorum

Eklentiler

• IMG_0705.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 99
OOlacam gibi oluyor ama olmuyor sinir oluyorum bugun 5 gun gectı normalde düzensizlik fazla olmaz bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…