- 8 Mart 2013
- 1.342
- 1.322
- 333
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.281
Net cizgi görmeden bsy yapmam moralim bozuluyor ınsallah hayırlısı olur senin Ilk bebek mı bazısı adete kac gun kala öğreniyor bı de Bıze bakBenim 10 gun gectikten sonra silik cizgi olmaya basladi gec dollenmemidir bilmiyorum kimisi adet gunu ogreniyor sabah yap tekrar ona gore git kan ver icin rahatlasin canim insallah pozitif cikarda birbirimize mutlu haberlerimizi veririz :)
İlk olacak insallah canim 7 aydir ugrasiyoruz millet kazayla hamile kaliyor bu ay bende cok umursamadim aslinda ama bilemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun senindemi ilk olacak Allah nasip ederseNet cizgi görmeden bsy yapmam moralim bozuluyor ınsallah hayırlısı olur senin Ilk bebek mı bazısı adete kac gun kala öğreniyor bı de Bıze bak
Umursamayınca olurmus benım Ikıncı olacak olursa 4 yasına girecek bır Kizim var cok sukurİlk olacak insallah canim 7 aydir ugrasiyoruz millet kazayla hamile kaliyor bu ay bende cok umursamadim aslinda ama bilemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun senindemi ilk olacak Allah nasip ederse
Farkli markaylada yaptim herkes var diyor amaBBenım daha bı de birinde boyle cıktı sonraki Gun baska markada bsy cıkmadı hatta bunu cope attım geri aldım belkı de bozuk bilemiyorum yarin anlarim artık insallah sizinkiler vardır kızlar
Bende 2 ayrı markada yaptım ikisinde de aynı 2. çizgi silik çıktıBBenım daha bı de birinde boyle cıktı sonraki Gun baska markada bsy cıkmadı hatta bunu cope attım geri aldım belkı de bozuk bilemiyorum yarin anlarim artık insallah sizinkiler vardır kızlar
Oyy masallah Allah bagıslasinUmursamayınca olurmus benım Ikıncı olacak olursa 4 yasına girecek bır Kizim var cok sukur
Var bence sen yarın kan ver gec dollenme olmus heraldeFarkli markaylada yaptim herkes var diyor ama
Bilemiyorum
Sende Kan ver kafan rahatlasın hakkında hayırlısıBende 2 ayrı markada yaptım ikisinde de aynı 2. çizgi silik çıktı
Hadi insallah vardir canimVar bence sen yarın kan ver gec dollenme olmus heralde
Bende bi kac aydir oldu duzensizlik ama bu ay gercekten adet oldum diye gunde 50 kere kontrol ediyorum kendimi ama yok kasiklarim batiyor ara araOOlacam gibi oluyor ama olmuyor sinir oluyorum bugun 5 gun gectı normalde düzensizlik fazla olmaz bende
Carsamba ogrenirim sonucu yazarim hemenSSonucu öğrenin yazın bari merak ederiz
Heeh tıpatıp aynısı bende de var batmalar arada hafif bel ağrısı ve oldum dıye bakmalarBende bi kac aydir oldu duzensizlik ama bu ay gercekten adet oldum diye gunde 50 kere kontrol ediyorum kendimi ama yok kasiklarim batiyor ara ara
Hamilelik belirtisi olabilirmi acabaHeeh tıpatıp aynısı bende de var batmalar arada hafif bel ağrısı ve oldum dıye bakmalar
Batmalar belirti evetHamilelik belirtisi olabilirmi acaba
Cok heyecanliyiiiiiimmBatmalar belirti evet
Bende valla rabbim gönlümüze göre versinCok heyecanliyiiiiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?