- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.381
Insallah vardır yarın doktora gidicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım Rabbim gönlüne göre versinInsallah vardır yarın doktora gidicem
Insallah seninledir bebegin. Canim ne zamandir istiyosunYok canım kan testi vermedim daha benim 2. Çizgi testi yapınca hemen çıktı çok beklemedim
Valla hemen çıkmıştı bu ayda pembe cıktı Çizgi ama hasta oldum mesela bugun bence net olmadan guvenmeyınGri sanirim ins vardir ya seninki kac dk sonra cikti ikinci cizgi
Bizimki kazara oldu canım varsa tabiInsallah seninledir bebegin. Canim ne zamandir istiyosun
Hastalığa kaç gün varken yükseliyor canım ben testi 9 gün varken yaptım silik çıktı çizgiHastalığa yakın hcg degeri yükseliyor bu yüzden silik çizgilerin çıkması normal bu yüzden adet günü geçmeden test yapmamak en iyisi
Benim olursa bu ikinci bebeğim olacak ilk Oğlanda da böyle olmuştu adet olmadan öğrendim ben hakkımızda hayırlısı olsun canımCanım doktorlar hastalığın 5 gun geçsin öle yapın diyorlar ama kişiye göre değişiyor bu durum.ben hastalığıma 2 gün varken yaptım negatif çıktı dün yaptım silik çıktı yarın yine yapacam silik cikarsa kan testi yaptiracam.ama bende bu silik çıkması ilk defa oluyor
Aminn canım benim nasip olursa ilk çocuğum olacakBenim olursa bu ikinci bebeğim olacak ilk Oğlanda da böyle olmuştu adet olmadan öğrendim ben hakkımızda hayırlısı olsun canım
Adete 9 gün kala benim de hcg 10,3 çıkmıştı ertesi günü 1,3 oldu doktorum yumurtlamadan dolayı hormonlar birbirini etkilemiş o yüzden hcg yuksek çıkmış demişti. Bu tarz bişey de olabilirHastalığa kaç gün varken yükseliyor canım ben testi 9 gün varken yaptım silik çıktı çizgi
Olabilir canım ozaman en güzeli beklemekAdete 9 gün kala benim de hcg 10,3 çıkmıştı ertesi günü 1,3 oldu doktorum yumurtlamadan dolayı hormonlar birbirini etkilemiş o yüzden hcg yuksek çıkmış demişti. Bu tarz bişey de olabilir
Allah im hayırlısını versinOlabilir canım ozaman en güzeli beklemek
Amin canım hayırlısı inşaallah Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsinAllah im hayırlısını versin
ssagliklisini doktor bilir de hamilelik var.Kizlar adetim ayin 10 da gelmesi gerekiyor du o gun kan testi yaptim 3.6 idi bigun donra 8.5 ayin 14 unde 18.3 bugun yani 18 inde 98.9 sizce gerçekten hamile miyim cunku kafamı karistirdilar bide sagliklimi ilerliyor yarin dr kontrolum var yardim kizlar