- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #15.481
Galiba öle oldu yine canım doktora gidecem 3 5 güne hasta olmazsam3 aydır düzenli oluyordum demişsin bir yorumda pko yinelemiş olabir .regln bu yüzden gecikmiş olabilir testin negatif çıkmış .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba öle oldu yine canım doktora gidecem 3 5 güne hasta olmazsam3 aydır düzenli oluyordum demişsin bir yorumda pko yinelemiş olabir .regln bu yüzden gecikmiş olabilir testin negatif çıkmış .
ve pkolu olanlarda çoğu zaman regl ye yakın testler silik çıkar bir pkolular birde aşılama yapıp 13. günden önce yapan ların testleri hep silik olur hormondan kaynaklı.3 aydır düzenli oluyordum demişsin bir yorumda pko yinelemiş olabir .regln bu yüzden gecikmiş olabilir testin negatif çıkmış .
bence biraz daha bekle normal regl süresi 21/35 gün arasıdır 45 güne kadar olazsan söktürücü verecek dr. daha olmazsan git tabi.Galiba öle oldu yine canım doktora gidecem 3 5 güne hasta olmazsam![]()
Benim ilk defa silik çıkmıştı canım ben aşılama filan yapmadım hiç başlangıcında olduğum içinve pkolu olanlarda çoğu zaman regl ye yakın testler silik çıkar bir pkolular birde aşılama yapıp 13. günden önce yapan ların testleri hep silik olur hormondan kaynaklı.
Canım ben düzenli olarak inofolic die bi ilaç kullanıyorum doktor başlangıç olarak bu ilacı vermiştibence biraz daha bekle normal regl süresi 21/35 gün arasıdır 45 güne kadar olazsan söktürücü verecek dr. daha olmazsan git tabi.
Bende deniyim bari cnm kalcanin üstünemi yapistiriosun yoksa daha yukarimiyakı regl bittikten sonra bildiğin eczaneden alınan yakıdan bele yapıştırılıyor.3 gün boyunca belde kalıyor 3 gün sonra zaten işlevini yitiriyor.bir ay 1 yakı yetiyor Amacı rahmi aşağı çekiyormuş böylelikle sperm akışını daha kolay yakalıyor ilerleme sağlıyormuş. Buınlar sebepler işte Allah nasip ederse olur.Denedim olursa yazarım.
Tam kalçanın üzerine yanlamasına sabah (mümkünse 15dk ovularak) ben direkt yapıştırdım akşam ilişki olsun ama reglden hemen sonra 3 gün kalacak yakıyo sakın çıkarma.Bende deniyim bari cnm kalcanin üstünemi yapistiriosun yoksa daha yukarimi
Tmm cnm tsk ederim ama reglden sonra yumurtlamiyorum ben fark edermi yada yumurtlama zamanimdami yapayimTam kalçanın üzerine yanlamasına sabah (mümkünse 15dk ovularak) ben direkt yapıştırdım akşam ilişki olsun ama reglden hemen sonra 3 gün kalacak yakıyo sakın çıkarma.
Bende reglden sonra yumurtlamiyorum,ama usul boyleymis nasil olcak dedim daha 1 hafta var reglye.Ama boyle yapilacakmis.sende reglden sonra dene.Tmm cnm tsk ederim ama reglden sonra yumurtlamiyorum ben fark edermi yada yumurtlama zamanimdami yapayim
Canımm merhaba ilk hamileliginde bebeğinin kalp atışını kaçıncı haftada duymuştunBende reglden sonra yumurtlamiyorum,ama usul boyleymis nasil olcak dedim daha 1 hafta var reglye.Ama boyle yapilacakmis.sende reglden sonra dene.
Dün zor bi gece oldu kahverengi lekeler arttı kanamaya çevirdi hastaneye gittik gelen kanama keseyle ilgili değilmiş biriken adet kanı dedi doktor. Fakat 2 gün arada kese hiç büyümemis hatta 8 den 7.5 olarak düşmüş beta hcg testi yapalım degerin yukseliyorsa hala ümit vardır kese yukarıda tutunuyo dedi doktor. Değerler 2000 de kalmış şu dönemde en az 9000 olması gerekirkenkulis ne yaptın nasıl oldun
Canımm benimm.aklim hep sendeydi senin için dua ettim...hayırlısını dilemek lazım.onemli olan şu durumda senin sağlığın canimmm..Allah korusun sağlığına da bişey olsaydıDün zor bi gece oldu kahverengi lekeler arttı kanamaya çevirdi hastaneye gittik gelen kanama keseyle ilgili değilmiş biriken adet kanı dedi doktor. Fakat 2 gün arada kese hiç büyümemis hatta 8 den 7.5 olarak düşmüş beta hcg testi yapalım degerin yukseliyorsa hala ümit vardır kese yukarıda tutunuyo dedi doktor. Değerler 2000 de kalmış şu dönemde en az 9000 olması gerekirkenpazartesi kürtajla alacaklar artık nasip bu kadarmış Allah kimsenin başına vermesin hiç böyle bu olay duymamıştım. Dirayetli olmaya çalışıyorum
Merhaba arkadaşlaryunus_ciklet ve diğer bayanlar bugün çatlama iğnesinin 12. Günü idi az önce gebelik testi yaptım ama sıkışık idrar ile değil normal tuvalete çıktığım anda ve resimde görünüyo mu bilmiyorum ama 2. Çizgiyi 10 dk içinde gördüm sizce gebelik var mı iğne etkisi mi??
Bende biliyorum canım 14. Gün daha belli olur aslında ama bi heves yaptım hayırlısı allahtan :) ama geçen ay 12. Gün sabah idrarı ile yaptığımda çıkmamıştı diye hatırlıyorumCanım ben gördüm çizgiyi ama iğnenin etkisi 13 14 günde anca geçiyomuş. 2 gün sonra tekrarla mutlaka inşallah hamilesindir ama bence hamilesin :)
O zaman Allahın izniyle hamilesin ben gördüm çizgi :)Bende biliyorum canım 14. Gün daha belli olur aslında ama bi heves yaptım hayırlısı allahtan :) ama geçen ay 12. Gün sabah idrarı ile yaptığımda çıkmamıştı diye hatırlıyorum
Çizgi belli oluyor canım ama iğne etkisi geçmeye başladığı içinde olabilir.Merhaba arkadaşlaryunus_ciklet ve diğer bayanlar bugün çatlama iğnesinin 12. Günü idi az önce gebelik testi yaptım ama sıkışık idrar ile değil normal tuvalete çıktığım anda ve resimde görünüyo mu bilmiyorum ama 2. Çizgiyi 10 dk içinde gördüm sizce gebelik var mı iğne etkisi mi??
sende biliyorsun ki 13. güne kadar iğnenin etkisi ile çizgi çıkıyor. Ümitlenme bekle bakalım13. günden sonra testi tekrarla..İnşaallah seninledir bebiş..Merhaba arkadaşlaryunus_ciklet ve diğer bayanlar bugün çatlama iğnesinin 12. Günü idi az önce gebelik testi yaptım ama sıkışık idrar ile değil normal tuvalete çıktığım anda ve resimde görünüyo mu bilmiyorum ama 2. Çizgiyi 10 dk içinde gördüm sizce gebelik var mı iğne etkisi mi??
Ne yaptın canım nedir son durumun??Bende biliyorum canım 14. Gün daha belli olur aslında ama bi heves yaptım hayırlısı allahtan :) ama geçen ay 12. Gün sabah idrarı ile yaptığımda çıkmamıştı diye hatırlıyorum