Pozitif İdrar Testi Örnekleri

3 aydır düzenli oluyordum demişsin bir yorumda pko yinelemiş olabir .regln bu yüzden gecikmiş olabilir testin negatif çıkmış .
ve pkolu olanlarda çoğu zaman regl ye yakın testler silik çıkar bir pkolular birde aşılama yapıp 13. günden önce yapan ların testleri hep silik olur hormondan kaynaklı.

yakı regl bittikten sonra bildiğin eczaneden alınan yakıdan bele yapıştırılıyor.3 gün boyunca belde kalıyor 3 gün sonra zaten işlevini yitiriyor.bir ay 1 yakı yetiyor Amacı rahmi aşağı çekiyormuş böylelikle sperm akışını daha kolay yakalıyor ilerleme sağlıyormuş. Buınlar sebepler işte Allah nasip ederse olur.Denedim olursa yazarım.
Bende deniyim bari cnm kalcanin üstünemi yapistiriosun yoksa daha yukarimi

kulis kulis ne yaptın nasıl oldun
Dün zor bi gece oldu kahverengi lekeler arttı kanamaya çevirdi hastaneye gittik gelen kanama keseyle ilgili değilmiş biriken adet kanı dedi doktor. Fakat 2 gün arada kese hiç büyümemis hatta 8 den 7.5 olarak düşmüş beta hcg testi yapalım degerin yukseliyorsa hala ümit vardır kese yukarıda tutunuyo dedi doktor. Değerler 2000 de kalmış şu dönemde en az 9000 olması gerekirken:KK43:pazartesi kürtajla alacaklar artık nasip bu kadarmış Allah kimsenin başına vermesin hiç böyle bu olay duymamıştım. Dirayetli olmaya çalışıyorum

Dün zor bi gece oldu kahverengi lekeler arttı kanamaya çevirdi hastaneye gittik gelen kanama keseyle ilgili değilmiş biriken adet kanı dedi doktor. Fakat 2 gün arada kese hiç büyümemis hatta 8 den 7.5 olarak düşmüş beta hcg testi yapalım degerin yukseliyorsa hala ümit vardır kese yukarıda tutunuyo dedi doktor. Değerler 2000 de kalmış şu dönemde en az 9000 olması gerekirken:KK43:pazartesi kürtajla alacaklar artık nasip bu kadarmış Allah kimsenin başına vermesin hiç böyle bu olay duymamıştım. Dirayetli olmaya çalışıyorum
Canımm benimm.aklim hep sendeydi senin için dua ettim...hayırlısını dilemek lazım.onemli olan şu durumda senin sağlığın canimmm..Allah korusun sağlığına da bişey olsaydı:(
Üzüldüm ama Allahımin bir bildiği vardır. En tez vakitte sağlıklı bir bebek nasip eder Rabbim inşallah.dualarim seninle....moralini bozma güçlü olamaya çalış. Atlatacaksın eminim.

Merhaba arkadaşlar yunus_ciklet yunus_ciklet ve diğer bayanlar bugün çatlama iğnesinin 12. Günü idi az önce gebelik testi yaptım ama sıkışık idrar ile değil normal tuvalete çıktığım anda ve resimde görünüyo mu bilmiyorum ama 2. Çizgiyi 10 dk içinde gördüm sizce gebelik var mı iğne etkisi mi??

Eklentiler

• IMG-20170423-WA0014.webp
    IMG-20170423-WA0014.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 183
Merhaba arkadaşlar yunus_ciklet yunus_ciklet ve diğer bayanlar bugün çatlama iğnesinin 12. Günü idi az önce gebelik testi yaptım ama sıkışık idrar ile değil normal tuvalete çıktığım anda ve resimde görünüyo mu bilmiyorum ama 2. Çizgiyi 10 dk içinde gördüm sizce gebelik var mı iğne etkisi mi??

Canım ben gördüm çizgiyi ama iğnenin etkisi 13 14 günde anca geçiyomuş. 2 gün sonra tekrarla mutlaka inşallah hamilesindir ama bence hamilesin :)

Canım ben gördüm çizgiyi ama iğnenin etkisi 13 14 günde anca geçiyomuş. 2 gün sonra tekrarla mutlaka inşallah hamilesindir ama bence hamilesin :)
Bende biliyorum canım 14. Gün daha belli olur aslında ama bi heves yaptım hayırlısı allahtan :) ama geçen ay 12. Gün sabah idrarı ile yaptığımda çıkmamıştı diye hatırlıyorum

Çizgi belli oluyor canım ama iğne etkisi geçmeye başladığı içinde olabilir.

15.gününde tekrarla kesin sonuç alırsın.

İnşallah hamilesindir

sende biliyorsun ki 13. güne kadar iğnenin etkisi ile çizgi çıkıyor. Ümitlenme bekle bakalım13. günden sonra testi tekrarla..İnşaallah seninledir bebiş..

Back
X