Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Durum budur yorum alam

Eklentiler

• 20170427_202450-1.webp
    20170427_202450-1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 135
Hayırlı cumalar kızlar benim adetim gecikti 4 gün ama test yaptım negatif çıktı malesef biraz daha beklesem mi kan testi için bazılarında idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor muş

Hayırlı cumalar kızlar benim adetim gecikti 4 gün ama test yaptım negatif çıktı malesef biraz daha beklesem mi kan testi için bazılarında idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyor muş

Sizce surum nedir testim bitti buarada su gibi akintim oluyor..

Eklentiler

• 20170428_102821-1-1.webp
    20170428_102821-1-1.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 101
Acabanezaman yumurtladim

Eklentiler

• 20170428_020702-1.webp
    20170428_020702-1.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 99
  • 20170428_102821-1-1.webp
    20170428_102821-1-1.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 108
Merhaba arkadaşlar yunus_ciklet yunus_ciklet ve diğer bayanlar bugün çatlama iğnesinin 12. Günü idi az önce gebelik testi yaptım ama sıkışık idrar ile değil normal tuvalete çıktığım anda ve resimde görünüyo mu bilmiyorum ama 2. Çizgiyi 10 dk içinde gördüm sizce gebelik var mı iğne etkisi mi??

canım bende de aynı çıkmıştı sonra ben adet oldum ne yazık ki.
inşallah sen hamilesindir.:dua:

canım bende de aynı çıkmıştı sonra ben adet oldum ne yazık ki.
inşallah sen hamilesindir.:dua:
Canım bugün iğnenin 17. Günü ve hala adet olmadım artık şişlikten patlayacam gün sayıyorum bugün olmam gerekiyordu olmadı dün akşam gebelik testi yaptım negatif çıktı yani bebiş yok ama olamıyorum

Canım bugün iğnenin 17. Günü ve hala adet olmadım artık şişlikten patlayacam gün sayıyorum bugün olmam gerekiyordu olmadı dün akşam gebelik testi yaptım negatif çıktı yani bebiş yok ama olamıyorum
Yumurtan gec catlamis olabilir mi gec catlarsa gec dollenme olabilir regl olmadigin surece umut var bence

eli kulağında olursun canım.
ha olmazsan gidip her ihtimale karşı kan ver.

Herkse merhaba,
Benim durumumu yasayan bircok insan gordum ve umut olsun diye yazmak istiyorum.Son adet tarihim 23 mart ve beklenen adet gunumde kan verdim sonucum 0.100 yani negatif cikti..cok umutluydum gorunce inanilmaz uzuldum fakat kasik batmalari gogus agrisi devam edince 2 gun gecikme sonucunda evde oylesine umitsizce test yaptim..test sonucu inanilmaz koyulukta bir pozitifti ve ben inanamadim..ertesi gun kan verdim sonuc 210 cikti..demek istedigim adetiniz gelmedigi surece umit hala vardir..ben normalde 14. Gun yumurtlardim ama doktorun aciklamasi bu ay 21.gun yumurtladigim yonunde..yani gec yumurtlamisim.ve kadinlar senede bikac kez gec yumurtlayabilirmis..gec yumurtlamanin hicbir negatif etkisi yokmus normal yumurtlama sonucunda olusan bebekle gec yumurtlama sonucunda olusan bebegin hicbir farki yokmus.sadece ilk haftalar 1 hafta geride gorunucek tarihe gore ama sonraki aylarda uyumlu hale gelecekmis..sormak istediniz sorulari yanitlayabilirim, herkese pozitifli testler dilerim :) yaptigim testi de ekliyorum.

Eklentiler

• 2017-04-28 20.43.35.webp
    2017-04-28 20.43.35.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 108
Herkse merhaba,
Benim durumumu yasayan bircok insan gordum ve umut olsun diye yazmak istiyorum.Son adet tarihim 23 mart ve beklenen adet gunumde kan verdim sonucum 0.100 yani negatif cikti..cok umutluydum gorunce inanilmaz uzuldum fakat kasik batmalari gogus agrisi devam edince 2 gun gecikme sonucunda evde oylesine umitsizce test yaptim..test sonucu inanilmaz koyulukta bir pozitifti ve ben inanamadim..ertesi gun kan verdim sonuc 210 cikti..demek istedigim adetiniz gelmedigi surece umit hala vardir..ben normalde 14. Gun yumurtlardim ama doktorun aciklamasi bu ay 21.gun yumurtladigim yonunde..yani gec yumurtlamisim.ve kadinlar senede bikac kez gec yumurtlayabilirmis..gec yumurtlamanin hicbir negatif etkisi yokmus normal yumurtlama sonucunda olusan bebekle gec yumurtlama sonucunda olusan bebegin hicbir farki yokmus.sadece ilk haftalar 1 hafta geride gorunucek tarihe gore ama sonraki aylarda uyumlu hale gelecekmis..sormak istediniz sorulari yanitlayabilirim, herkese pozitifli testler dilerim :) yaptigim testi de ekliyorum.
Harika masallah canim bendr hep ya erken ogrenmek isterim yafa supriz oldun isterim surekli takmayim diyorum her ay bilincli bilincsiz ovs nu takip ediyorum.bir oglum var onda da bat gunu bhcg idrarda cikmadi gelmeyince kan vermistim deger 2000 lerdeyi bende de idrara gec cikiyor..lh larda pik olmuyor insallah hepimiz senin gibi mujdeli haber aliriz..

Ya banada yardim edin nolur adetten 3 gun once bhcg 95 cikti ben gecen sene kimyasal ve dusuk yasadim doktor deger iy dedi ama gecen kimsayal yasadigimda 90 di ve bir hafta icinde dustu simdi bunda deger 95 onuda adete bikac gun kala yapmistim kafam Allak bullak kotusu bugun kardesimi istemeye gelecekler nisanda bikacgune olck beni çağırıyorlar bende iki arada bir derede kaldim eger kotu bise olursa gidemedim diye cok uzulcm iysede artik bu stresten kurtukmak istiyorum sizde bhcg iymi keseyi gorsem rahatliycm biraz kimseyede kesin degil diye soylemek istiom anneme bile bosuna heveslendirip sonu husran olmasin ya nolur bana akil verin

Back
X