- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.901
Canim baya ugrastim ama havale eft yi sectim siparisiniz alinmistir yazdi... kapida odemeli urunler die anasayfada cikti 50 adet ovu.test 10 adet gebelik var sadece 53 tl......com diye bir site
canım ben alaı 2-3 ay oldu cunku ben bıor ayda sadece test denemesi yaptım. belki zamlanmış olabılır. birde açıklama kısmına kk uyesı oldugunu bıldırırsen daha ıyı olur. onlar senı ararlar zatenCanim baya ugrastim ama havale eft yi sectim siparisiniz alinmistir yazdi... kapida odemeli urunler die anasayfada cikti 50 adet ovu.test 10 adet gebelik var sadece 53 tl..
Siparisiniz alinmis dedi artik geri yazamam heralde...kapida odemeli dio ama sadece şıklarda k.kartı ve havale eft vardicanım ben alaı 2-3 ay oldu cunku ben bıor ayda sadece test denemesi yaptım. belki zamlanmış olabılır. birde açıklama kısmına kk uyesı oldugunu bıldırırsen daha ıyı olur. onlar senı ararlar zaten
aradığında söylersin cnm kk dan arkadaş tavsiye etti diyeSiparisiniz alinmis dedi artik geri yazamam heralde...kapida odemeli dio ama sadece şıklarda k.kartı ve havale eft vardi
Eki Görüntüle 1995795 kızlar ben testi 2 saat önce yaptım çok yakından t nin altında bi çizgi mi var bana mı öyle geliyor bata 3 gün kaldı allahım nolur bu sefer olsun.3 yıldır her ay bekliyorum.
İnş.canım.bu sabahta yaptım yine aynıEvet bende gördüm inşallah vardır :)
Bende bugün aldım inş güzel çıkar 55 TL 50 adet ovulasyon 15 adet hcg.canım ben alaı 2-3 ay oldu cunku ben bıor ayda sadece test denemesi yaptım. belki zamlanmış olabılır. birde açıklama kısmına kk uyesı oldugunu bıldırırsen daha ıyı olur. onlar senı ararlar zaten
Valla cok guzel cnm renk degistirmiyor ve anlasilmasi kolay.Bende bugün aldım inş güzel çıkar 55 TL 50 adet ovulasyon 15 adet hcg.
Canim merhaba. Rabbim saglikla kavustirsun kizina insAllah. Belirtilerin neler bende kizim olsun istiyorum. Neler yiyiyorsun? Gogus uclarin karardi mi? İdrarin ne renk ve akinti varmiEki Görüntüle 1995926 buda benim kızımın ben burdayım dediği an ne çok bekledim kuzumu bir kimyasaldan sonra çok şükür şuan 14+5 teyiz Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
Inşallah bende memnun ve hamile kalırım :) ne zaman başlamalıyım inofolic içi yorum 48 37 33 28 döngüm ilk kez erken oldum bu ayValla cok guzel cnm renk degistirmiyor ve anlasilmasi kolay.
Valla cnm ben takibe basladigim ay ve hamile kaldigim ay duzenli 28 gunde oldum. Benimde duzensizdi. Adetin bitince teste basla cnm her sabah yap. Koyulma baslayinca iki uc tane yap. Her belirtini yaz bi kenara cnmInşallah bende memnun ve hamile kalırım :) ne zaman başlamalıyım inofolic içi yorum 48 37 33 28 döngüm ilk kez erken oldum bu ay
50 adet gelecek yarın doğru diyorsun cm not alırım bende çok dengesiz karar veremedim ne zaman yapsam diye. Yarın biter regl ozaman başlarım bendeValla cnm ben takibe basladigim ay ve hamile kaldigim ay duzenli 28 gunde oldum. Benimde duzensizdi. Adetin bitince teste basla cnm her sabah yap. Koyulma baslayinca iki uc tane yap. Her belirtini yaz bi kenara cnm
Bana ugurlu geldi sana da ugur getirsin bebis getirsin insAllah cnm.50 adet gelecek yarın doğru diyorsun cm not alırım bende çok dengesiz karar veremedim ne zaman yapsam diye. Yarın biter regl ozaman başlarım bende
Allah gönlüne gmre versin canm çok şükür ki gayet rahat bi 3 ay geçirdim sadece ara sıra sabah kahvaltı hazırlarken açlığa dayanamayıp afedersin istifra ettim gün içinde de çok aç kalırsam arada oluyo onun dışında bulanyı nedir bilmedim bile göğüslerim karardı ve çok hassa dokunamıyodum bile .hala devam ediyo ama önceki kadar değil. Karnım çıktı hafiften. Sadece tek belirti olarak hastası olduğun çikolata ve lokmayı değil canım çekmek verseler dahi yemiyorum bu. Tatlı şeyleri yemek hoşuma gitmiyor .Rabbim kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah☺Canim merhaba. Rabbim saglikla kavustirsun kizina insAllah. Belirtilerin neler bende kizim olsun istiyorum. Neler yiyiyorsun? Gogus uclarin karardi mi? İdrarin ne renk ve akinti varmi
Amin canım allah razı olsun kızıma kardeş gelsin inş kızıma laboquickle kalmıstım birde bunu deniyim bakalımBana ugurlu geldi sana da ugur getirsin bebis getirsin insAllah cnm.
kapıda ödemelimi aldın cnm ..Bende bugün aldım inş güzel çıkar 55 TL 50 adet ovulasyon 15 adet hcg.
Canım testler geldi :) Ama çok acayip küçük ve ince bunlar .. ben ilk defa bundan kullancam büyük zannediyordumBana ugurlu geldi sana da ugur getirsin bebis getirsin insAllah cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?