- 19 Ekim 2015
- 570
- 477
- 103
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.061
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah seni napmasın böyle totem mi olur kızHerkese selam. Bata gün var, bu sabah test yaptım. Sizce durum nedir? Öpüyorum hepinizi :)
Hamile değilim bu arada, yalnızca totem![]()
Ben canım boş gebelik ve kürtaj oldum ama daha hamile olamadım neden sordunKızlar,kürtaj olup veya boş gebelik yaşayıp hemen hamile kalan oldu mu acaba?
Sonra tekrarlama olur mu diye korkuyorum Can'ımBen canım boş gebelik ve kürtaj oldum ama daha hamile olamadım neden sordun
Var ve çoooook yeni :) Hayırlı olsunKızlar durum bedir sizce
Canım boş gebelik kan pıhtılaşması gibi genetik bişey değil tekrar edeceğini düşünmüyorum 2 güne bir kan testi yaptırSonra tekrarlama olur mu diye korkuyorum Can'ım![]()
Yaptırmadım hala eşimle gidicemCanım boş gebelik kan pıhtılaşması gibi genetik bişey değil tekrar edeceğini düşünmüyorum 2 güne bir kan testi yaptır
Var cnmm iki gün sonra tekrar denermisin koyulaşıcakmı bakalımKızlar durum bedir sizce
Yok canım bende göremiyorum.benimde böyle olmuştu kimi insan göremiyordu ama ben görüyordum.hatta grup genişledi görenler grubuda oluştu sonraHerkese selam. Bata gün var, bu sabah test yaptım. Sizce durum nedir? Öpüyorum hepinizi :)
Hamile değilim bu arada, yalnızca totem![]()
Oldu tabi felaket hemde sonra ertesi gün rahatlamıştım akıntı da olduPOWERHACK canım senin ovü pik yaptığında kasıkta batman oldumu?
canım 4 haftalık hamilesin nasıl negatif cıktı..Bende simdi yeni bi test yaptım sonuç negatif şok içindeyim nasıl olur diye düşünmekten şaşırdım iyice umudum öteki aya kaldı bi daha asla evde test yapmam![]()
regl bitimden beri sulu alınıtım var vajina içi sulu. sabah ağrım oldu arada batmam var azalıyor çoğalıyor ama benim ovü 25/26 da olması lazım ve uzayan şeffaf olur devamında buay bir değişik anlamadım.gaz var gibide..Oldu tabi felaket hemde sonra ertesi gün rahatlamıştım akıntı da oldu
Korkunun faydası yok canım başımıza gelecekse zaten her türlü gelirYaptırmadım hala eşimle gidicemKorkuyorum işte
Evet dua ediyorum ben de öğrenicem bakalım çarşambaKorkunun faydası yok canım başımıza gelecekse zaten her türlü gelirallahA sığınmaktan başka yapacak bişey yok..
Totem olsun diye takvim yaptımcanım 4 haftalık hamilesin nasıl negatif cıktı..
Ben kimyasal gebelik yaşadım. hemen bir sonraki ay hamile kaldım.Kızlar,kürtaj olup veya boş gebelik yaşayıp hemen hamile kalan oldu mu acaba?
Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla alın kucagınıza ben de 1 ay korunup bu ay hamile kaldım inşallah saglıklı ilerler bu kez.Sevindim adınıza da.Ben kimyasal gebelik yaşadım. hemen bir sonraki ay hamile kaldım.
Amin canım çok sağol :) Allahta senin gönlüne göre versin canım. Beklemek çok zor bilirim. aslında en iyisi hiç kafaya takmamak ben ilkinde çok üstüne gittim çok üzüldüm. ikincisinde 3 aya yakındı öğrendiğimde :)Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla alın kucagınıza ben de 1 ay korunup bu ay hamile kaldım inşallah saglıklı ilerler bu kez.Sevindim adınıza da.