- 19 Ekim 2015
- 570
- 477
- 103
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.101
Sonucum cıktı çok şükür 45 iyimi acabaHadi hayırlısı inşallah:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonucum cıktı çok şükür 45 iyimi acabaHadi hayırlısı inşallah:)
Dedim sana hayırlı olsun :) Kaç gün var adeteSonucum cıktı çok şükür 45 iyimi acaba![]()
Benm tüp bebek canm 7.günDedim sana hayırlı olsun :) Kaç gün var adete
Çok erken bakmışsın ama 11. Gün falan olsaydıBenm tüp bebek canm 7.gün
Haklısınız erken ama heyecn işte şu idrar testleri bizi çok yoruyo inşallah dewamıgelir tutunur bebişim 2 günde bir takip edicez artkÇok erken bakmışsın ama 11. Gün falan olsaydı
Evet takiple anlarsınız.İnşallah dilediğin gibi olsun :)Haklısınız erken ama heyecn işte şu idrar testleri bizi çok yoruyo inşallah dewamıgelir tutunur bebişim 2 günde bir takip edicez artk
Hafif pembe degil miYumurtlamadan sonra 7.gün ?
Pembe evet cnm hafifHafif pembe degil mi
Yarın koyu çıkar inşallah daha 1 hafta bar adete.Pembe evet cnm hafif
Yarın koyu çıkar inşallah daha 1 hafta bar adete.
Yarın veya diğer gün yapsan daha net çıkar şuan çok çok düşük bir deger olabilir.Ki adet geçmeden önemsememek lazım benim 4 gün geçti şuan nolur nolmaz diye bekliyorum.Kendine dikkat et önceden öğrenmek bu açıdan iyi
Tutucam yine ama yarın sabah daha saglıklı sonuc alırım belki yeni yerleşti ondan böyle çıktı kızımdada böyle çıkıp yükselmişti bata 5 gün kala idi simdi kaç gün var bilmiyorum bile :)Yarın veya diğer gün yapsan daha net çıkar şuan çok çok düşük bir deger olabilir.Ki adet geçmeden önemsememek lazım benim 4 gün geçti şuan nolur nolmaz diye bekliyorum.Kendine dikkat et önceden öğrenmek bu açıdan iyi
var canm ya bız boyle gryrsak sen daha net grrsn aglama manyaakkk ya
yarın sabah bnde yaocam laboquık hassas test varsa cıkar dımı illakı silik bişi blkı ınşalllahTutucam yine ama yarın sabah daha saglıklı sonuc alırım belki yeni yerleşti ondan böyle çıktı kızımdada böyle çıkıp yükselmişti bata 5 gün kala idi simdi kaç gün var bilmiyorum bile :)
Evet cnm 7.günü aynen net oldugu için ağladım baya allahım şükür şükür inşallah dogrudur inanmıyorum gibi laflar ede ede sustum şimdi :) hem agladım hem güldüm gözüm dolu ama yaş akmadı :) garip oldum kızımdada olmustum :)var canm ya bız boyle gryrsak sen daha net grrsn aglama manyaakkk ya
senın pozıtıfı grduğunn 7. gunuydu dımı
İnş cnm sen benden öncesin çıkar tabiyarın sabah bnde yaocam laboquık hassas test varsa cıkar dımı illakı silik bişi blkı ınşalllah
ayy ne guzel hayırlısı saglıklısı olsun inşallahEvet cnm 7.günü aynen net oldugu için ağladım baya allahım şükür şükür inşallah dogrudur inanmıyorum gibi laflar ede ede sustum şimdi :) hem agladım hem güldüm gözüm dolu ama yaş akmadı :) garip oldum kızımdada olmustum :)
İnşallah vardır boşuna deli deli aglayıp heveslenmiyim :) kızımla göbek bile attı karşılıklıayy ne guzel hayırlısı saglıklısı olsun inşallah