- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşırı akıntım oldu beyazhamile arkadaşlar ovs dan 5 gün sonra falan beyazımsı kremsi akıntınız oldumu?
inşallah benimde gebelik belirtidir çok yoğun değil.ama normalde olmaz kokusuz kasık ağrımdan sonraki 5.gün.Aşırı akıntım oldu beyaz
Abartılı bir akıntı oluyor.Normal bir şekilde görülmüyor.İlişki esnasında farkettim ben.Belli ediyor kendini.Ve kabuslar görmeye başlamıştım belirtilerim bunlar.inşallah benimde gebelik belirtidir çok yoğun değil.ama normalde olmaz kokusuz kasık ağrımdan sonraki 5.gün.
Kac gun gecti yumurtlamanin uzerindenKizlar merhaba adet gunum daha gelmedi yani tam da bilmiyorum ama kasik agrisi akinti kahverengi leke vardi test yaptım yumurtlama zamanim gecti benim luteal faz duzensiz o yuzden emin olamiyorum
Çizgi var cnm inş dogrudur melegin gelmiştirKizlar merhaba adet gunum daha gelmedi yani tam da bilmiyorum ama kasik agrisi akinti kahverengi leke vardi test yaptım yumurtlama zamanim gecti benim luteal faz duzensiz o yuzden emin olamiyorum
6 falan sanirim ben bu ay zaturre gecirdim halende tam atlatamadim ondan pek ilişki olmadi bizimKac gun gecti yumurtlamanin uzerinden
Bende seni merak ediyordum stick testlerden yapmistin bem cizgi gormustum onda yarında yapsin bakiim dedim ama bi daha goremedim yapmadin miÇizgi var cnm inş dogrudur melegin gelmiştir
Yarın sabahta yapıcam canım inş ikimizde güzel çizgi görürüz sabah :) dogumuda beraber beklerizBende seni merak ediyordum stick testlerden yapmistin bem cizgi gormustum onda yarında yapsin bakiim dedim ama bi daha goremedim yapmadin mi
Benim pek umidim yok ya yarin oncomed marka test var ondan almistim netten annemin evine gitti kargo oraya ugrayip birde onu yapip bakicam
Bende seni merak ediyordum stick testlerden yapmistin bem cizgi gormustum onda yarında yapsin bakiim dedim ama bi daha goremedim yapmadin mi
Benim pek umidim yok ya yarin oncomed marka test var ondan almistim netten annemin evine gitti kargo oraya ugrayip birde onu yapip bakicam
Allah Allah stick testte var digerinde gorunmuyor hassasiyetleri yaziyormu bi baksana ne kadarlik hcg ye duyarli?Hem strip hem erken gebelik testi cnm
Var ama cok açık pembe elimde belli idi cnm bakmadım kiAllah Allah stick testte var digerinde gorunmuyor hassasiyetleri yaziyormu bi baksana ne kadarlik hcg ye duyarli?
Bence var gibi :)Kizlar merhaba adet gunum daha gelmedi yani tam da bilmiyorum ama kasik agrisi akinti kahverengi leke vardi test yaptım yumurtlama zamanim gecti benim luteal faz duzensiz o yuzden emin olamiyorum
Hayirli olsunMerhaba kızlar benim testime de bakarmısınız regl tarihime bir hafta var daha bu testi bugün yaptım çift çizgiyi silikte olsa hemen gördüm acaba hamilemiyimdir yada test bozuk olabilirmiEki Görüntüle 2000725
Allllaaaahhhhhhh dediğim doğru çıkıyor galibaaaaYumurtlamadan sonra 11.gün çizgim koyulaşıyor allahıma bin şükür
Erken yumurtlamışım birtanem darısı senin ve isteyenlere inş belki bu ay sendende haber alırız belli mi olurAllllaaaahhhhhhh dediğim doğru çıkıyor galibaaaaBi arkadaşa daha fikir vermiştim k.k da hamile kaldı sonra ki süreçler de hep konuştuk doğumunu yaptı bebişi büyüyor bile hala da konuşuruz
Bi kendime çare bulamadım
![]()