Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Telefonda pek net cikmio canım ama dun olmayıp bugün böyle olması şaşırttı dün test yapmasaydim bugün buna iğne etkisi derdim o kadar silik yani

Eklentiler

• IMAG1836.webp
    IMAG1836.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 168
Kizlar merhaba adet gunum daha gelmedi yani tam da bilmiyorum ama kasik agrisi akinti kahverengi leke vardi test yaptım yumurtlama zamanim gecti benim luteal faz duzensiz o yuzden emin olamiyorum

Eklentiler

• 20170526_182016.webp
    20170526_182016.webp
    4 KB · Görüntüleme: 238
  • 20170526_175259.webp
    20170526_175259.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 175
Çizgi var cnm inş dogrudur melegin gelmiştir
Bende seni merak ediyordum stick testlerden yapmistin bem cizgi gormustum onda yarında yapsin bakiim dedim ama bi daha goremedim yapmadin mi
Benim pek umidim yok ya yarin oncomed marka test var ondan almistim netten annemin evine gitti kargo oraya ugrayip birde onu yapip bakicam

Bende seni merak ediyordum stick testlerden yapmistin bem cizgi gormustum onda yarında yapsin bakiim dedim ama bi daha goremedim yapmadin mi
Benim pek umidim yok ya yarin oncomed marka test var ondan almistim netten annemin evine gitti kargo oraya ugrayip birde onu yapip bakicam
Yarın sabahta yapıcam canım inş ikimizde güzel çizgi görürüz sabah :) dogumuda beraber bekleriz

Hem strip hem erken gebelik testi cnm

Eklentiler

• IMG_1295.webp
    IMG_1295.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 222
  • IMG_1441.webp
    IMG_1441.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 211
Merhaba kızlar benim testime de bakarmısınız regl tarihime bir hafta var daha bu testi bugün yaptım çift çizgiyi silikte olsa hemen gördüm acaba hamilemiyimdir yada test bozuk olabilirmi
IMG_20170526_114035.webp

Yumurtlamadan sonra 11.gün çizgim koyulaşıyor allahıma bin şükür
Allllaaaahhhhhhh dediğim doğru çıkıyor galibaaaa :D Bi arkadaşa daha fikir vermiştim k.k da hamile kaldı sonra ki süreçler de hep konuştuk doğumunu yaptı bebişi büyüyor bile hala da konuşuruz :D Bi kendime çare bulamadım :(

Allllaaaahhhhhhh dediğim doğru çıkıyor galibaaaa :KK70: Bi arkadaşa daha fikir vermiştim k.k da hamile kaldı sonra ki süreçler de hep konuştuk doğumunu yaptı bebişi büyüyor bile hala da konuşuruz :KK70: Bi kendime çare bulamadım :KK43:
Erken yumurtlamışım birtanem darısı senin ve isteyenlere inş belki bu ay sendende haber alırız belli mi olur ;)

Back
X