- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.121
maşallah canim ne kadar erken cikmjs bariz silik pozitif bu hadi hayirlisi :)Yumurtlamadan sonra 7.gün ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canim ne kadar erken cikmjs bariz silik pozitif bu hadi hayirlisi :)Yumurtlamadan sonra 7.gün ?
İnş dogrudur cnm ya bakalım sabah ne cıkıcakmaşallah canim ne kadar erken cikmjs bariz silik pozitif bu hadi hayirlisi :)
şekerim noldu yaptinmi testİnş dogrudur cnm ya bakalım sabah ne cıkıcak
Aynı cıktı cnm koyulasma yok sanki yumurtlamadan sonra 8.ci gün bata 6 gün kaldışekerim noldu yaptinmi test
silikde olsa cikmis ..bence gebrlik buAynı cıktı cnm koyulasma yok sanki yumurtlamadan sonra 8.ci gün bata 6 gün kaldı
Ovulasyon testinden kontrol et bence şuan hcg için erkenAynı cıktı cnm koyulasma yok sanki yumurtlamadan sonra 8.ci gün bata 6 gün kaldı
İnş canım ya elimde bellide foto kırpınca sapıtıyor her gün yapıcam koyulaşmaya bakarım artıksilikde olsa cikmis ..bence gebrlik bu
Lh cok silik canım baktım lh a dün adaşOvulasyon testinden kontrol et bence şuan hcg için erken
Kızzzzzzzzzzzzzz tutuyormu yoksammmmmmAynı cıktı cnm koyulasma yok sanki yumurtlamadan sonra 8.ci gün bata 6 gün kaldı
sen yumurtlamanın üzerine 14 gün sayıyorsun değil mi? pic ten sonraAynı cıktı cnm koyulasma yok sanki yumurtlamadan sonra 8.ci gün bata 6 gün kaldı
ben çok silik gördüm bat ne zaman?Eki Görüntüle 1999619 arkadaslar benim bata 2 gün kala testi böyle. Sizce var mi biseyler?
ben çok silik gördüm bat ne zaman?
negatif gibi ..ama erken daha bat gecmesini bekle benceEki Görüntüle 1999619 arkadaslar benim bata 2 gün kala testi böyle. Sizce var mi biseyler?
Evet cnmsen yumurtlamanın üzerine 14 gün sayıyorsun değil mi? pic ten sonra
Evet canım inş dogrudur ihtimal var diyelim :) ben beynimi yiycem resmen varmı yokmu diyeKızzzzzzzzzzzzzz tutuyormu yoksammmmmm![]()
Eğer Tutarsa Buda demektir adetten sonra yumurtluyosun demekte haklı çıkceeeemmmmmmmmm
![]()
![]()
Allllaahhhhh ben heyecan yaptım iyice
2 gün ozaman az bir zaman kaldı ,daha belirgin olması lazım geç döllenme olmadı ise.Evet cnm
Yumurtlamadan sonra 7.gün ?
ben çok silik gördüm bat ne zaman?