Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kız bacım bende gebeyim bu ay tuttu :) allahın izni ile pozitif testimi paylaşayım da adet yerini bulsun :)
Ayyy Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok heyecanlandım çok benim testlerimde böyle çıkıyor hadi hayırlısı bakalım adet günümü bekliyorum inşallah bu ay tutmuştur.

İnş canım hem strip hem erken degerime bakıyorum katlanıyor mu diye :) akşamkidrar olmasına ragmen koyulaşıyoe stripte

Eklentiler

• IMG_1578.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 138
arkadaşlar yerleşme kanaması yaşayanlar var mı adetinize kaç gün kalan oldu hemen idrar da hamilelik çıktı mı kan tahlilini kaç gün sonra yaptırdınız acaba

arkadaşlar yerleşme kanaması yaşayanlar var mı adetinize kaç gün kalan oldu hemen idrar da hamilelik çıktı mı kan tahlilini kaç gün sonra yaptırdınız acaba
Adetime 9 gün kala idrar testimde ikinci çizgi silikte olsa hemen çıktı.
Ertesi gün tekrar yaptım yine aynı şekil.
Kan tahlilini henüz yaptırmadım gebelik varmı yokmu bilemiyorum, adet günüme var daha beklemedeyim hayırlısı olsun.

senin bayağı erken çıkmış canım yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar var mı acaba onları merak ediyorum 8 gün önce benim bir kahverengi kanamam oldu da yarın adet olmam lazım ama benim bugün yaptım bir şey öıkmadı içten içe umut da ediyorum hamile olduğuma bakalım kab tahlilinde çıkar en doğrusu

Canım geç döllenme olabilir senin.
Adet gününün geçmesini bekle ablamda adet günü beş gün geçmişti öğrenebilmişti öncesinde çıkmamıştı.
RABbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah.

ay inşallah canım ya çok heyecanlıyım eşim salı gününe randevu aldı kan tahlili yaptıracağım dün akşam rüyamda da çift çizgiyi gördüm ama anca kan tahlilinde çıkar heralde o kanamaya herkes yerleşme kanaması diyor siteden de baktım yerleşme kanaması yaşayanlar hep hamile olduğunu öğrenmiş içten içe seviniyorum bilemedim canım 3 senedir bekliyorum bebeğimi

RABbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
Geçen ay klomen+çatlama iğnesi kullandım tutmadı bu ay kullanmadım tuttumu bilmiyorum hatta geçen ay rüyamda çift çizgiyi bende gördüm bu ay da saksılarda çam ağacı fidanları gördüm yeşil ve çok güzellerdi herkese bir tane verdim birinide ben aldım ve rüyamdan etkilenip hemen idrar testi yaptım ikinci çizgiyi hemen gördüm şükürler olsun lakin şuan için gebelik var ya da yok diyemiyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah müjdeli haberlerle doldururuz buraları.
Rabbim gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…