- 30 Mart 2009
- 14.684
- En iyi cevaplar
- 1
- 65.615
- 1.123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.201
Olsun canim bak iyi ki lh testi yapmissin, tutturdun bu seferSağol kuzum amin inşallah saglıkla tutunsun 12 mayıs son adet tarihim 17 mayısta yumurtladım 12 gün oldu yumurtlayalı :) adet bitti ben yumurtladım şans işte pko olunca ögle oldu
Canm adetine kac gun varken test pozitif ciktiKız bacım bende gebeyim bu ay tuttu :) allahın izni ile pozitif testimi paylaşayım da adet yerini bulsun :)
3 canım normal strip ile 5 gün kaladan beri cıkıyorCanm adetine kac gun varken test pozitif cikti
Evet cnm iyiki yapmışım vakti de gelmiş demek vesile oldu bana :)Olsun canim bak iyi ki lh testi yapmissin, tutturdun bu sefer
Benimde suan 5 gun var strip test kullaniyorum ama negatif her gun bi test yapiyorum3 canım normal strip ile 5 gün kaladan beri cıkıyor
Geç döllenmedir belki bekle bakalım cnm benim erken yumurtlama ona bakarsan 28 gün hesaplarsan daha 13 gün var adeteBenimde suan 5 gun var strip test kullaniyorum ama negatif her gun bi test yapiyorum
Ayyy Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok heyecanlandım çok benim testlerimde böyle çıkıyor hadi hayırlısı bakalım adet günümü bekliyorum inşallah bu ay tutmuştur.Kız bacım bende gebeyim bu ay tuttu :) allahın izni ile pozitif testimi paylaşayım da adet yerini bulsun :)
İnş canım hem strip hem erken degerime bakıyorum katlanıyor mu diye :) akşamkidrar olmasına ragmen koyulaşıyoe stripteAyyy Hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok heyecanlandım çok benim testlerimde böyle çıkıyor hadi hayırlısı bakalım adet günümü bekliyorum inşallah bu ay tutmuştur.
Adet günüme daha 5 gün var iki gün sonra tekrar deneyeyim hayırlısı olsun inşAllah.İnş canım hem strip hem erken degerime bakıyorum katlanıyor mu diye :) akşamkidrar olmasına ragmen koyulaşıyoe stripte
Maşallah seninde güzel allahım kucagımıza almayı nasip etsin bacım
Amin inşallah kuzum RABbim sağlıkla dünyaya gözlerini açmayı nasip etsin.Maşallah seninde güzel allahım kucagımıza almayı nasip etsin bacım
Adetime 9 gün kala idrar testimde ikinci çizgi silikte olsa hemen çıktı.arkadaşlar yerleşme kanaması yaşayanlar var mı adetinize kaç gün kalan oldu hemen idrar da hamilelik çıktı mı kan tahlilini kaç gün sonra yaptırdınız acaba
senin bayağı erken çıkmış canım yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar var mı acaba onları merak ediyorum 8 gün önce benim bir kahverengi kanamam oldu da yarın adet olmam lazım ama benim bugün yaptım bir şey öıkmadı içten içe umut da ediyorum hamile olduğuma bakalım kab tahlilinde çıkar en doğrusuAdetime 9 gün kala idrar testimde ikinci çizgi silikte olsa hemen çıktı.
Ertesi gün tekrar yaptım yine aynı şekil.
Kan tahlilini henüz yaptırmadım gebelik varmı yokmu bilemiyorum, adet günüme var daha beklemedeyim hayırlısı olsun.
Canım geç döllenme olabilir senin.senin bayağı erken çıkmış canım yerleşme kanaması yaşayan arkadaşlar var mı acaba onları merak ediyorum 8 gün önce benim bir kahverengi kanamam oldu da yarın adet olmam lazım ama benim bugün yaptım bir şey öıkmadı içten içe umut da ediyorum hamile olduğuma bakalım kab tahlilinde çıkar en doğrusu
ay inşallah canım ya çok heyecanlıyım eşim salı gününe randevu aldı kan tahlili yaptıracağım dün akşam rüyamda da çift çizgiyi gördüm ama anca kan tahlilinde çıkar heralde o kanamaya herkes yerleşme kanaması diyor siteden de baktım yerleşme kanaması yaşayanlar hep hamile olduğunu öğrenmiş içten içe seviniyorum bilemedim canım 3 senedir bekliyorum bebeğimiCanım geç döllenme olabilir senin.
Adet gününün geçmesini bekle ablamda adet günü beş gün geçmişti öğrenebilmişti öncesinde çıkmamıştı.
RABbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inşallah.
RABbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah.ay inşallah canım ya çok heyecanlıyım eşim salı gününe randevu aldı kan tahlili yaptıracağım dün akşam rüyamda da çift çizgiyi gördüm ama anca kan tahlilinde çıkar heralde o kanamaya herkes yerleşme kanaması diyor siteden de baktım yerleşme kanaması yaşayanlar hep hamile olduğunu öğrenmiş içten içe seviniyorum bilemedim canım 3 senedir bekliyorum bebeğimi
Ben emin olamadim amagorebildim sankiii :)Bisey gorebilen varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?