- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.181
Evet biliyorum adetten hemen sonra yapmıştın LH leri ve pik yapmıştı ozaman anladım erken yumurtladığını...Demekki aylardır bu yüzden tutmuyormuş... Yok cnm benim ki çok çok çok zor hatta tıbben imkansıza yakın...Rabbim kızına abla olmayı sana da tekrar dan anne olmayı nasip eder inşşallahhh...Erken yumurtlamışım birtanem darısı senin ve isteyenlere inş belki bu ay sendende haber alırız belli mi olur
Amim canım deme ögle bizim aile dostumuzun sperm sayısı 2 3 tü tüp bebek denediler olmadı dogal yolla hamile kaldı bebek simdi 1 yasında erkek :) imkansız diye bişi yok allahım ol der olur dua edicem senin için cnm benimEvet biliyorum adetten hemen sonra yapmıştın LH leri ve pik yapmıştı ozaman anladım erken yumurtladığını...Demekki aylardır bu yüzden tutmuyormuş... Yok cnm benim ki çok çok çok zor hatta tıbben imkansıza yakın...Rabbim kızına abla olmayı sana da tekrar dan anne olmayı nasip eder inşşallahhh...
Ince bir cizgi gordum ben en sagda ama,6 gun uzun sure kan vermelisinAdetimin 6 günü ama hala olmadım hamilelik belirtim yok karnım çok az arada adet sancısı tutuyor sürekli ıslaklık hissediyorum test yaptım sonuç bu moralim çok bozuk sizce erken ki test yaptim
Kız bacım bende gebeyim bu ay tuttu :) allahın izni ile pozitif testimi paylaşayım da adet yerini bulsun :)Hayirli olsun
Anaaaa ben senin koydugun fotolari lh testi saniyodum. Yumurtlamadan hic anlamadigimdan bakmiyordum bile. Hayirli olsun bacim, saglikla kucagina al canimKız bacım bende gebeyim bu ay tuttu :) allahın izni ile pozitif testimi paylaşayım da adet yerini bulsun :)
Sağol kuzum amin inşallah saglıkla tutunsun 12 mayıs son adet tarihim 17 mayısta yumurtladım 12 gün oldu yumurtlayalı :) adet bitti ben yumurtladım şans işte pko olunca ögle olduAnaaaa ben senin koydugun fotolari lh testi saniyodum. Yumurtlamadan hic anlamadigimdan bakmiyordum bile. Hayirli olsun bacim, saglikla kucagina al canim
Hadi Can'ım çok sevindim hayırlısıyla al kucağına :))))Kız bacım bende gebeyim bu ay tuttu :) allahın izni ile pozitif testimi paylaşayım da adet yerini bulsun :)
Amin canım cok sağol darısı saglıklı bir şekilde başına inşallahHadi Can'ım çok sevindim hayırlısıyla al kucağına :))))
Hayırlı olsun canim. Bir sey soracağım . Peki kan tahlili yaptin mi?? Benim de adete 3 gun var. Hep idrar testi silik çıkıyordu 4- 5 tane farkli markalar yapmistim ama bugün silik çizgiyi bile göremedim;(Kız bacım bende gebeyim bu ay tuttu :) allahın izni ile pozitif testimi paylaşayım da adet yerini bulsun :)
Kan vermedim daha 4 marka da cıktı kimyasala dönmüşssün senHayırlı olsun canim. Bir sey soracağım . Peki kan tahlili yaptin mi?? Benim de adete 3 gun var. Hep idrar testi silik çıkıyordu 4- 5 tane farkli markalar yapmistim ama bugün silik çizgiyi bile göremedim;(
Son yaptıgın test bozuk olabilir mi çizgiler kac dakikada cıktı benim hemen belirdi zaten artmasını takip ettim ben o yüZden eminimHayırlı olsun canim. Bir sey soracağım . Peki kan tahlili yaptin mi?? Benim de adete 3 gun var. Hep idrar testi silik çıkıyordu 4- 5 tane farkli markalar yapmistim ama bugün silik çizgiyi bile göremedim;(
Çizgiler hemen çıkıyordu. Yok canim 2 tane yaptim ikisi de tek cizgi. Nasip Ne yapayım hayirlisiSon yaptıgın test bozuk olabilir mi çizgiler kac dakikada cıktı benim hemen belirdi zaten artmasını takip ettim ben o yüZden eminim
Allah allah kimyasal oldu ozaman başka açıklaması olmaz hayırlısı hakkındaÇizgiler hemen çıkıyordu. Yok canim 2 tane yaptim ikisi de tek cizgi. Nasip Ne yapayım hayirlisi
Hayirli olsun insallah bebisin sıkı sıkı tutunur ben de pkoluyum tedavi gordun mu yada herhangi bir sey uyguladin mi kac aydir istiyorsunSağol kuzum amin inşallah saglıkla tutunsun 12 mayıs son adet tarihim 17 mayısta yumurtladım 12 gün oldu yumurtlayalı :) adet bitti ben yumurtladım şans işte pko olunca ögle oldu
1.5 senedir deniyorum pkoyu 3 ay önce ögrendim 2 aydır inofolic combi içtim 2.ayım ve bitmeden hamile kaldım sayesinde yumurtladım yoksa ilaçsız regl olamıyordum kistler vardı amin canım cok sağol inş darısı basınızaHayirli olsun insallah bebisin sıkı sıkı tutunur ben de pkoluyum tedavi gordun mu yada herhangi bir sey uyguladin mi kac aydir istiyorsun
Aminn insallah ben de pkoluyum klomen ve inofolic combi kullaniyorum insallah bana da nasip eder1.5 senedir deniyorum pkoyu 3 ay önce ögrendim 2 aydır inofolic combi içtim 2.ayım ve bitmeden hamile kaldım sayesinde yumurtladım yoksa ilaçsız regl olamıyordum kistler vardı amin canım cok sağol inş darısı basınıza
İnş cnm inofolic combi sanada uğur getirsin en kısa zamanda melegin gelirAminn insallah ben de pkoluyum klomen ve inofolic combi kullaniyorum insallah bana da nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?