- 23 Mart 2017
- 70
- 84
- 8
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.241
Amin hayırlı olsun canım.Aynı bende ögleyim :) allahım saglıkla almak nasip etsin kucaklarımıza
Benimde bu sabah böyle cıktı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin hayırlı olsun canım.Aynı bende ögleyim :) allahım saglıkla almak nasip etsin kucaklarımıza
Benimde bu sabah böyle cıktı
İnşallah canım benim sen nasılsan bende öyleyim normal bat 9 haziran fakat ben 22 mayısta vs oldm sanıyorum o yüzden 4 haziran regl tarihim diye hesaplıyorum.Bunda pembe cizgi görür gibi oluyorum
Cok dua et canmHAber et kuzum inş cıkar
Amin hayırlı olsun canım.
İsteyen herkeze ediyorum canım allahım sizlerede nasip etsinCok dua et canm
Harikaymis ve guzel fikirmis canm.Kızlar yarın 11 de kan vercem 2 gibi cıkıcakmıs kan testimin sonucunu da ekliycem kutuya ve idrar testimi predictör koycam sizce nasıl ?
osay3
Nisaberatim
cennetciim051215
Kan testi de koycam içine ve predictör sonra elbise giycem makyaj + masayı süsliycem işten gelince şokHarikaymis ve guzel fikirmis canm.
Resim görünmüyor kırp bacım
Resim görünmüyor kırp bacım
Düzenle resmi kırp canımAyyy yapamadım galiba yine nasıl olacakkkk
Kızlar yarın 11 de kan vercem 2 gibi cıkıcakmıs kan testimin sonucunu da ekliycem kutuya ve idrar testimi predictör koycam sizce nasıl ?
osay3
Nisaberatim
cennetciim051215
Amin canım allah razı olsun darışı başına inşallah saglıklı şekilde gebe kalır mutlulukla kavuşursun kaç gün var bata ? Sendede mutlu haberi bekliyorum beraber bekliyelim dogumu gün sayalımÇok guzel düşünmüşsün canim cok duygulandım tüylerim diken diken oldu.ne büyük mutluluktur kim bilir..insallah sonuna bu mutlulugu yaşarsınız allah yavrulariniza saglikli omurler versin