Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Darisi basima kizlar dua edin banada

Eklentiler

• IMG_20170529_154058-1.webp
    IMG_20170529_154058-1.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 121
Hanımlar karnım ağrıdığı için acile gittim utrason çektiler sağ overde 31x21mm boyutunda kalın cidarlı kistim lezyonmevcut dedi bebeğime bi zararı olurmuperşembe günü doktora gidecem

images
kızlarrr yaklaşık 35 gün önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olduk ve kürtajdan 15 gün sonra beklemek istemediğimiz için ilişkiye girdik..2 gündür 1 pedi doldurmayacak kadar siyaha yakın renkte bir kanamam var.hiç bu renkte adet görmemiştim ve genelde pıhtılı olurdu kanamam ama bu sefer normal adetlerim gibi değildi..6 gündür sol kasığımda ağrı var.midemde bulanıyor 2 gündür..silik ikinci bir çizgi var burda dikkatli bakınca belli oluyor sizce hamiile olabilir miyimmm :)

Kızlar yarın 11 de kan vercem 2 gibi cıkıcakmıs kan testimin sonucunu da ekliycem kutuya ve idrar testimi predictör koycam sizce nasıl ?
osay3 osay3 Nisaberatim Nisaberatim cennetciim051215 cennetciim051215

Çok guzel düşünmüşsün canim cok duygulandım tüylerim diken diken oldu.ne büyük mutluluktur kim bilir..insallah sonuna bu mutlulugu yaşarsınız allah yavrulariniza saglikli omurler versin

Çok guzel düşünmüşsün canim cok duygulandım tüylerim diken diken oldu.ne büyük mutluluktur kim bilir..insallah sonuna bu mutlulugu yaşarsınız allah yavrulariniza saglikli omurler versin
Amin canım allah razı olsun darışı başına inşallah saglıklı şekilde gebe kalır mutlulukla kavuşursun kaç gün var bata ? Sendede mutlu haberi bekliyorum beraber bekliyelim dogumu gün sayalım

Back
X