- 7 Kasım 2015
- 131
- 26
- 98
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
https://imageshack.us/i/posQ4V6Yj inş bu sefer olurrr canımDüzenle resmi kırp canım
Amin canım allah razı olsun darışı başına inşallah saglıklı şekilde gebe kalır mutlulukla kavuşursun kaç gün var bata ? Sendede mutlu haberi bekliyorum beraber bekliyelim dogumu gün sayalım
Canim ben daba bugun yarin anca yumurtluyorum bugun lh testim pozitife yakındı. Insallah canim
Hayirlis olsun be canim. İlla da olsun diye derdimiz yok rabbim hayirlisini versin diye benim derdim. Insallah hayirlisi olur sağlıklı olması en onemlisi. Baksana zehraya ne cok üzüldumAy hadi inşallah tutar canım bu sefer dualarım seninle
Ögle canım benim haklısın bende üzüldüm demekki rızkı yokmus yavrununHayirlis olsun be canim. İlla da olsun diye derdimiz yok rabbim hayirlisini versin diye benim derdim. Insallah hayirlisi olur sağlıklı olması en onemlisi. Baksana zehraya ne cok üzüldum![]()
Ins benimde olurda ben daha farkli yapcam evi balon doldurcam bi balonun icine testi koycam patlatsin hepsini bulsun hediyesiniKan testi de koycam içine ve predictör sonra elbise giycem makyaj + masayı süsliycem işten gelince şok![]()
Allahım yapmayı nasip etsin inş benimki sevmez balon ugraşmazIns benimde olurda ben daha farkli yapcam evi balon doldurcam bi balonun icine testi koycam patlatsin hepsini bulsun hediyesini
Ins benimde olurda ben daha farkli yapcam evi balon doldurcKan testi de koycam içine ve predictör sonra elbise giycem makyaj + masayı süsliycem işten gelince şok![]()
Ins canm yaa dua edelim kan tahlil sonucun cikti miAllahım yapmayı nasip etsin inş benimki sevmez balon ugraşmaz![]()
Yarın canım idrarla takip ediyorum artmasını erkenden kan vericemIns benimde olurda ben daha farkli yapcam evi balon doldurc
Ins canm yaa dua edelim kan tahlil sonucun cikti mi
Sanki gölgelik var ama kurunca mı belli oluyor cnmBat 9 ama ben 4 haz da beklyotum regl gununu
Silik ikinci çizgi görüyorum hemen mi çıkıyor kuruyuncamıBat 9 ama ben 4 haz da beklyotum regl gununu
evet canım malesef ama umutluyum yinede..Sanki gölgelik var ama kurunca mı belli oluyor cnm
birazbekledi ama bata var daha ondan umutlandım.Silik ikinci çizgi görüyorum hemen mi çıkıyor kuruyuncamı