Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Amin canım allah razı olsun darışı başına inşallah saglıklı şekilde gebe kalır mutlulukla kavuşursun kaç gün var bata ? Sendede mutlu haberi bekliyorum beraber bekliyelim dogumu gün sayalım

Canim ben daba bugun yarin anca yumurtluyorum bugun lh testim pozitife yakındı. Insallah canim

Hayirlis olsun be canim. İlla da olsun diye derdimiz yok rabbim hayirlisini versin diye benim derdim. Insallah hayirlisi olur sağlıklı olması en onemlisi. Baksana zehraya ne cok üzüldum:KK43:
Ögle canım benim haklısın bende üzüldüm demekki rızkı yokmus yavrunun

Kizlaar ben artık çok yoruldum dipsiz kuyulardayim sanki geceleri kabus görmekten çift çizgi aramaktan yoruldum. Eşimin sperm sayısı ve hızı az 3 aşılama iki tup bebek tutmadı ve ben sağlığımdan oldum o kadar hormon yükselmesinden sonra artık yeni bir tedaviyi kaldıracak güçte değilim. Her geçen gün içimdeki hasret büyüyor o büyüdükçe yapabileceklerim tükendi. Burdaki pozitif testler beni biraz ümitlendiriyor hadi diyorum sonra yine negatif yine çöküntü bıktım usandim allahim nolur sesimizi duy burda uğraşan isteyen herkesin. Kucağını doldur inşallah

Kizlaar ben artık çok yoruldum dipsiz kuyulardayim sanki geceleri kabus görmekten çift çizgi aramaktan yoruldum. Eşimin sperm sayısı ve hızı az 3 aşılama iki tup bebek tutmadı ve ben sağlığımdan oldum o kadar hormon yükselmesinden sonra artık yeni bir tedaviyi kaldıracak güçte değilim. Her geçen gün içimdeki hasret büyüyor o büyüdükçe yapabileceklerim tükendi. Burdaki pozitif testler beni biraz ümitlendiriyor hadi diyorum sonra yine negatif yine çöküntü bıktım usandim allahim nolur sesimizi duy burda uğraşan isteyen herkesin. Kucağını doldur inşallah

Bağlantı kopmuştu her denemeyi yollamış kızlar kusura bakmayın Sizin de canınızı sıkmak istemem sadece beni anlayan insanlarla payasmak istedim

Kızlar degerim cıkıcak 3 te sabırsızlıktan evdeki stogu bitiricem sanırım

Eklentiler

• IMG_1629.webp
    IMG_1629.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 131
Back
X