Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Canım bakabiliyosan internetten kendin bak hadta numarası protokol numarası tc noyla filan gir tüm laboratuar tetkiklerin gözükür inşallah vardr bişeyler
yok vermediler elime kağıdı direk kanı kendileri alıp gönderdiler,söylemiyorhemşire deli mi ne.. ama nugün lırımızı geldi biraz takipteyim süresini .ama bence regl söküldü

Amin canım sagol inşallah...inşallah en yakın zamanda sende alırsın güzel haberi öyle vazgecsen bile korunma yine öylesine devam et sen tam bende senin aşamaya gelmiştim bırakıyodum inan olmazsa korunmam yine ama ne yum.testi ne adet tarihi yum.tarihi takip yapmam diyodum bence içime doğuyor sende ben gibi umitsizsin sende iyi haber alacaksın bak gör burada yazarsın artık merak ederim ben ona göre :KK51:
Negatif canim.. 0.1 cikti hayirlisi ama ben artik cok yoruldum 1,5sene oldu

POWERHACK POWERHACK kuzum bi el at şu duruma...03.06 ve 04.06 Lh pik yapti yani zamaninda yumurtladim... adete 3 gun var lh yaptim simdi resim de ki 1.olan... alttakiler yumurtlama gunlerindekiler...Ben yumurtlama gununden once yaptiklarimda silik bile cikmiyordu fazla...

Eklentiler

• 20170614_181727.webp
    20170614_181727.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 163
Regl oldum erhazan erhazan nelerdesin canım.Sabah lekelenmem başladı. :KK43: sanırım buay geç yumurtladım hiç bukadar gecikme olmazdı.üzgünüm canım..
Cok uzuldum canim ama canını sıkma lütfen, Rabbim inşallah bu ay hayirliaiyla verir, basta da demistik ya yilmak yok diye,dua edelim, duaya ve calismaya devam

erhazan erhazan canim niyet etmedim gece sanki akintim degisikti regl olacak gibi ama sabah yine bir sey yok henuz oruc ta tutmadim belki bugun gelir pecetwyw gelmiyor ama aksam boyle rwgl oncesi akintisi gibiydi suan hic birsey yok ama goguslwede hafif soluluk hissediyorum bilemiyorum
Canim senin icin inan su an tum kalbimle ictenlikle dua ettim. Inşallah hayirlisiyla olur dedik bekledik, insallah hayirlisi bu ay boyleymis diyelim. Ben sabrinin karsiligini alacagina inanıyorum

POWERHACK POWERHACK kuzum bi el at şu duruma...03.06 ve 04.06 Lh pik yapti yani zamaninda yumurtladim... adete 3 gun var lh yaptim simdi resim de ki 1.olan... alttakiler yumurtlama gunlerindekiler...Ben yumurtlama gununden once yaptiklarimda silik bile cikmiyordu fazla...
Kuzum benimde hep sonradan belirginleşti ay ay inş tutmuştur kız :)

Bak bnm adete 5gün kala böyleydi.. Adetim gecikti kan testi yaptirdim negatif cikti bugun malesef.. Insallah senin bebegin tutunmustur annesine..

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 150
bana hemşire söyledi ama 1 hafta sonra polkiniğe gidip kan vermemi söyledi dişe randevu almıştım film çektimeyim bari değilmi en azından bu hafta geçene kadar
Salak mı o hemşiree canım sınırdaysa bile söylemesi lazım ya gebelik yeni ise ve sen antibiyotık içersen saçmalıga bak özel hastane de yaptırmadın sanırım kagıt vermeme bir lüksü olamaz

Kizlar bisey sorcam. Simdi benim adetliyken hormon testim yapildi bidaha yaptirmicam ama baska doktora gitcem en iyisi hangi gün gitsem olur? Yani kiste falan adetliykenmi bakiliyo yoksa 12.gün fln gitsem olurmu belki catlatma ignesi vs yapilir diye?

Kizlar bisey sorcam. Simdi benim adetliyken hormon testim yapildi bidaha yaptirmicam ama baska doktora gitcem en iyisi hangi gün gitsem olur? Yani kiste falan adetliykenmi bakiliyo yoksa 12.gün fln gitsem olurmu belki catlatma ignesi vs yapilir diye?
Sen klomen yada serophene falan kullaniyormusun da cat.ignesi yapilacak oyle 12.gun gideyim igne yapilsin olmuyor malesef
Kist icin istedigi zaman bakar ama kadinlar icin en ideal kontrol zamani 2.3 yada 4. Gundur

Bak bnm adete 5gün kala böyleydi.. Adetim gecikti kan testi yaptirdim negatif cikti bugun malesef.. Insallah senin bebegin tutunmustur annesine..
Demekki adete yakın hafif koyuluk verebiliyomuş.. Benim yumurtlama zamanı dışında ki yaptığım lh lerde silik bile hiç belli olmaz ilk defa böle çıkınca merak ettm .. akşam bi hcg da yaptım ama tek çizgi çıktı ...

Demekki adete yakın hafif koyuluk verebiliyomuş.. Benim yumurtlama zamanı dışında ki yaptığım lh lerde silik bile hiç belli olmaz ilk defa böle çıkınca merak ettm .. akşam bi hcg da yaptım ama tek çizgi çıktı ...
Cok koyu olmasi gerekiyomus ümitlenmek icin canim.. Insallah koyulasir Allah istiyen herkese versin

Back
X