- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #16.761
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zaten kuruyunca bakma bacım ilk 10 dakika önemli lh hatta benim innovita da 5 dakika diyordu 5 dakikayı baz almıştım hep t c den koyu oldu sonrada bembeyaz oldu yumurtlamadan 8.ci günü tekrar koyulaştı baktım hcg de siliktiYok aksam da hcg dan yaptım tertermiz tek çizgi çıktı![]()
Dün telefondan göndermiştim o resimleri şimdi bilgisayardan bakınca çokta koyu gelmedi lh nin çizgisi
![]()
Ay maşallah kuzum hayırlı olsun saglıkla gelişsin :)Arkadaşlar değerim yükseldi. Tahlillerim güzel sorun yok gibi inşallah. Duasına beni alan herkese teşekkür ediyorum ve darısı inşallah tüm bekleyenlerin başına..
Ay maşallah kuzum hayırlı olsun saglıkla gelişsin :)
Tebrikler canım kucağına almak nasip olur inşallahBu da benim testim kızlar 2 gün önce yaptımEki Görüntüle 2009045
Normal canimKızlar hcg değerim 193.17 bu normal bi değer mi??
Canım sen 2 gün önce mi verdin de kan değerin 193 çıktı yoksa bundan 2 gün sonra mı 193 çıktıBu da benim testim kızlar 2 gün önce yaptımEki Görüntüle 2009045
Bugün verdim canımCanım sen 2 gün önce mi verdin de kan değerin 193 çıktı yoksa bundan 2 gün sonra mı 193 çıktı
Bugün idrar testi yaptın mı pekiBugün verdim canım
Yok Canım seninle ilgili bir durum değil benim de bundan az bir şey koyu çıktı da kan değerimin kaç olduğunu kestirmeye çalışıyorumCanım ben salı günü idrar testi yaptım pozitif
Dün yaptım pozitif
Bugün de acilde verdim dediğim değer çıktı
Bugün idrar testi yapmadım
Terslik mi var acaba neden öyle sordun canım
aaaa senin de mi bebişin olacak şimdiiYok Canım seninle ilgili bir durum değil benim de bundan az bir şey koyu çıktı da kan değerimin kaç olduğunu kestirmeye çalışıyorum![]()
Canım ilki kimyasal olunca 2. Si de olmuyoki lütfen böyle düşünme baya pozitif Allahın izniyle. Kardeşimin eşi şubatta kimayasal gebelik geçirdi sonraki ay hamiş kaldı şimdi 3 aylık maşallahBilmiyorum henüz,bugün yaptım idrar testi pozitif gibi ama kan testi için haftayı beklemek istiyorum,o iki katına çıkmasını bekleme olayı beni çok geriyor,nisanda kimyasal gebelik yaşadım hala onun etkisindeyim sanırım.
Bak üstteki gebelik testiEki Görüntüle 2009292
Kesinlikle,ben de olumlu düşünmek istiyorum,benim adet günüme daha 8 gün var,acele etmek istemiyorum yarın sabah testi tekrarlayayım bakalım yine pozitif çıkacak mı ona göre karar veririm artık kan vermeyeCanım ilki kimyasal olunca 2. Si de olmuyoki lütfen böyle düşünme baya pozitif Allahın izniyle. Kardeşimin eşi şubatta kimayasal gebelik geçirdi sonraki ay hamiş kaldı şimdi 3 aylık maşallah
Olumlu düşünelim kan ver nasıl dayanıyorsun :)