- 30 Kasım 2016
- 221
- 125
- 18
- 31
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.021
Hayir 1 dakka kecmemisdi cikinca bak boyleydi kaldi oyle oldu canimNegatif bu kuruyunca cikmis cizgi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayir 1 dakka kecmemisdi cikinca bak boyleydi kaldi oyle oldu canimNegatif bu kuruyunca cikmis cizgi
Bu halini görmeyince bilemedim tabi Allah tamamina erdirsin insaallahHayir 1 dakka kecmemisdi cikinca bak boyleydi kaldi oyle oldu canimEki Görüntüle 2018282 Eki Görüntüle 2018283
Insallah varsa insallahBu halini görmeyince bilemedim tabi Allah tamamina erdirsin insaallah
Insallah gorursun canim. Yarin ben kan vermeye gidicem bakalim ne cixicaqAyy kızlar ne güzel çoğunuz testlerde pozitifi görmüşsünüz. Hepiniz sağlıklı gebelikler geçirip hayırlısıyla kucaginiza alın inşallah. İnşallah bu ay ben de görürüm pozitifi lütfen bana da dua edin. Yüce rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
Amin canım inşallah güzel haberlerle dönersin.Insallah gorursun canim. Yarin ben kan vermeye gidicem bakalim ne cixicaq
Bugün öğlen yaptım fotodaki gibi çıktı yani yine silik. Kürtaj olmasaydı kesin pozitif derdim ama şimdi pek ümidim yok. Ancak hafif hafif bazen bi çeşit bulantı geliyor onun için şüphelenip yaptım. Artık bekleyeceğim en azından kürtajın üzerinden bir ay geçsinSabah idrarinmi? Yarin bence bugunki yaptigin ayni saate tekrarla sabah idararnla yapma
Bugün öğlen yaptım fotodaki gibi çıktı yani yine silik. Kürtaj olmasaydı kesin pozitif derdim ama şimdi pek ümidim yok. Ancak hafif hafif bazen bi çeşit bulantı geliyor onun için şüphelenip yaptım. Artık bekleyeceğim en azından kürtajın üzerinden bir ay geçsin
Ilk adet görünce diyolar ama benimki 2haftada sifirlandi ama bnm hcg 603 dü seninki kacti bilmem. Iki gün sonra tekrarla öglen yine eger dahada silikse kürtajdandir koyulasirsa gebesindir insallahBugün öğlen yaptım fotodaki gibi çıktı yani yine silik. Kürtaj olmasaydı kesin pozitif derdim ama şimdi pek ümidim yok. Ancak hafif hafif bazen bi çeşit bulantı geliyor onun için şüphelenip yaptım. Artık bekleyeceğim en azından kürtajın üzerinden bir ay geçsin
Ben de mayısta kürtaj oldum. Bu ay tekrar çalışmalara başladık inşallah tutar bebegim gelirBugün öğlen yaptım fotodaki gibi çıktı yani yine silik. Kürtaj olmasaydı kesin pozitif derdim ama şimdi pek ümidim yok. Ancak hafif hafif bazen bi çeşit bulantı geliyor onun için şüphelenip yaptım. Artık bekleyeceğim en azından kürtajın üzerinden bir ay geçsin
Yaa oyle mi dersin acaba :) aslinda irsi bisey teyzelerimin ikizleri var. Ben de de bi ihtimal :) guzel bi ihtimallİkiz olma ihtimali var mı sende ? Altı gün öncesinde pozitif görmüşsün hemde erken gebelik testi olmadan yada erken mı yumurtladin mu ay ?
Bu erken gebelik testi mi canım normal bi test mi??Ah kızlar hafi bana da bakıverin lütfen. 3 tüp denemem var. 3.sü 8 haftalık kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Bu ay ovulasyon testi ile deneyim dedim. Pik gördükten sonra 8. Gün
Canım testin böyle çıktığında beta kaçtı??Yeni değil geçen ay gördüm ben çift çizgiyi ama örnek olması açısından yükledim resmi. 3 günlük gecikmenin ardından çıkan sonuç. İnşallah hepiniz istediğiniz sonucu görürsünüz.
Canım testin böyle çıktığında beta kaçtı??
Anladım canım bayağı belirgin çıkmış.. Adrtinden kaç gün önceydi??Testi yaptıktan 5-6 saat sonra kan verdim ben beta 249 çıktı.
yok canım ya yarın bat günüm bugün lekelenmem var pembe değil ama sanırım testler bozuk anlayamıyorum ben bu işi kan vermedim regl olacam diyeyunus_ciklet canım gözünaydın hamilesin galiba allah tamamına erdirsin :) testin bu şekilde silik iken beta kaçtı baktırdın mı??
Canım ben senin hamile olduğunu düşünüyorum keşke bi doktora gitseydin belki progesteron falan verirdi nasıl duruyorsun bu kadar sabırşıyok canım ya yarın bat günüm bugün lekelenmem var pembe değil ama sanırım testler bozuk anlayamıyorum ben bu işi kan vermedim regl olacam diye
çook negatif gördüm ondan kanda o yüzden vermiyorum ve bugün bebe time test tekrar yaptım negatif ..ti ee leke de oldu bence regl günüm yarın zatenCanım ben senin hamile olduğunu düşünüyorum keşke bi doktora gitseydin belki progesteron falan verirdi nasıl duruyorsun bu kadar sabırşı