Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Negatif bu kuruyunca cikmis cizgi
Hayir 1 dakka kecmemisdi cikinca bak boyleydi kaldi oyle oldu canim
20170709_112921.webp
20170709_112847.webp

Ayy kızlar ne güzel çoğunuz testlerde pozitifi görmüşsünüz. Hepiniz sağlıklı gebelikler geçirip hayırlısıyla kucaginiza alın inşallah. İnşallah bu ay ben de görürüm pozitifi lütfen bana da dua edin. Yüce rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.

Ayy kızlar ne güzel çoğunuz testlerde pozitifi görmüşsünüz. Hepiniz sağlıklı gebelikler geçirip hayırlısıyla kucaginiza alın inşallah. İnşallah bu ay ben de görürüm pozitifi lütfen bana da dua edin. Yüce rabbim hepimize sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
Insallah gorursun canim. Yarin ben kan vermeye gidicem bakalim ne cixicaq

Sabah idrarinmi? Yarin bence bugunki yaptigin ayni saate tekrarla sabah idararnla yapma
Bugün öğlen yaptım fotodaki gibi çıktı yani yine silik. Kürtaj olmasaydı kesin pozitif derdim ama şimdi pek ümidim yok. Ancak hafif hafif bazen bi çeşit bulantı geliyor onun için şüphelenip yaptım. Artık bekleyeceğim en azından kürtajın üzerinden bir ay geçsin

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 183
Bugün öğlen yaptım fotodaki gibi çıktı yani yine silik. Kürtaj olmasaydı kesin pozitif derdim ama şimdi pek ümidim yok. Ancak hafif hafif bazen bi çeşit bulantı geliyor onun için şüphelenip yaptım. Artık bekleyeceğim en azından kürtajın üzerinden bir ay geçsin

Kurtajdan ya da dusukten sonra beta hcg ilk adet gorunce sifirlaniyor sanirim ama umarim ben yanlis biliyorumdur ve hamilesindir

Ilk adet görünce diyolar ama benimki 2haftada sifirlandi ama bnm hcg 603 dü seninki kacti bilmem. Iki gün sonra tekrarla öglen yine eger dahada silikse kürtajdandir koyulasirsa gebesindir insallah

Ben de mayısta kürtaj oldum. Bu ay tekrar çalışmalara başladık inşallah tutar bebegim gelir

Yeni değil geçen ay gördüm ben çift çizgiyi ama örnek olması açısından yükledim resmi. 3 günlük gecikmenin ardından çıkan sonuç. İnşallah hepiniz istediğiniz sonucu görürsünüz.

Eklentiler

• IMG_20170614_124456.webp
    IMG_20170614_124456.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 140
yok canım ya yarın bat günüm bugün lekelenmem var pembe değil ama sanırım testler bozuk anlayamıyorum ben bu işi kan vermedim regl olacam diye
Canım ben senin hamile olduğunu düşünüyorum keşke bi doktora gitseydin belki progesteron falan verirdi nasıl duruyorsun bu kadar sabırşı

Back
X