Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Evet kahverengiydi cnm inş kimyasal yaşamıyorsundur ben acile koşmuştum kızımda ozaman 244.02 cıkmıştı progestan vermişti doktor progestan içtim 1 saate kesmişti düzenli takip et cnm
Yarın bende kan vermeye gitcem acaba gideceğim yerdeki doktor acilden kan vermeyi düşünüyorum bana da prpgestan verir mi??? Ben teklif etsem mi ne dersin??

Hımm benimde çamaşura bulaşmıyor peçeteye geliyo sence yarın acil doktoruna progestan sorayım mı
Canım tabiki sor benimde öyle idi vermese de kullan ben şubatta gebeliğimi ogrendigimde drma ulaşamadım eczaneden kendim aldım kullandım Dr gittiğimde iyi yapmışsın demişti çünkü oğlumda da kullanmistim
Birde kendi Dr gitmeceksen gittiğinde Dr adete bir gün var de derim ciddiye alsın seni

Hanımlar merhaba uzun zaman oldu yazmayalı 3 aylık bebeim karnimda öldü kürtaj oldum şimdi tekrar bebek istiyoruz bilen yada bu tarz test sonucu çıkan arkadaşlar gebe misiniz lütfen bisey söyleyin

sweetdreams1985 sweetdreams1985 canim bence hamilesin. Ben senin yerinde olsaM simdi acile gider kan testi yaptirirdim. Bu arada adetime 1 gun var test yaptin pozitif cikti ama simdi kanamam var derdim

Canım tabiki sor benimde öyle idi vermese de kullan ben şubatta gebeliğimi ogrendigimde drma ulaşamadım eczaneden kendim aldım kullandım Dr gittiğimde iyi yapmışsın demişti çünkü oğlumda da kullanmistim
Birde kendi Dr gitmeceksen gittiğinde Dr adete bir gün var de derim ciddiye alsın seni
Canım senin yerleşme kanaması gün içinde devam etmiş miydi yoksa her gün 1-2 damla gelip kesildi mi? Benimki peçeteye sildiğim zaman geliyo pembe kahve tonlarında bilemedim

Canım hala peçeteye geliyo dediğim gibi pembemsi leke :KK43: bu akşamdan mı alsam progestanı ama kaç mg bilmiyorum yoksa yarına beklemek sorun çıkarır mı??
Acile gitme sansın yokmu tatlım kan versen doktor bir baksa o yazsa daha iyi olucak sanki bişi olmaz korkma benim 1 gün içinde azar azar gelmişti hep agrısız

sweetdreams1985 sweetdreams1985 canim bence hamilesin. Ben senin yerinde olsaM simdi acile gider kan testi yaptirirdim. Bu arada adetime 1 gun var test yaptin pozitif cikti ama simdi kanamam var derdim
Canım bencede hamileyim ama kimyasal mı bilmiyorum yarın özelde hem kan verip hemde kadın doğum doktoruna gösteririm diye düşündüm şimdi acilde pratisyen hekim olur :( ama yarın dediğini diyebilirim bugün hiç aklıma gelmedi hastanede heyecan ve stresten.. Sende yerleşme kanaması yaşadın mı

Acile gitme sansın yokmu tatlım kan versen doktor bir baksa o yazsa daha iyi olucak sanki bişi olmaz korkma benim 1 gün içinde azar azar gelmişti hep agrısız
Acile gidebilirim aslında ama şimdi pratisyen olur oda detaylı bilgi vermez diye düşündüm.. Yarın özelde kadın doğuma gidip hem muayene olup kan veririm diye düşündüm ama diyorsan ki geç olabilir yarın şimdide gidebilirim tecrübeli olan sensin bu arada sağ kasğımda sızı var sadece bi de hafif bi bel ağrısı belli belirsiz

Acile gidebilirim aslında ama şimdi pratisyen olur oda detaylı bilgi vermez diye düşündüm.. Yarın özelde kadın doğuma gidip hem muayene olup kan veririm diye düşündüm ama diyorsan ki geç olabilir yarın şimdide gidebilirim tecrübeli olan sensin bu arada sağ kasğımda sızı var sadece bi de hafif bi bel ağrısı belli belirsiz
Cnm kadın dogumun pretisyeni olmaz dogumu pretisyen yapamaz git istersen acilde bakılsın hemen degerine

Canım senin yerleşme kanaması gün içinde devam etmiş miydi yoksa her gün 1-2 damla gelip kesildi mi? Benimki peçeteye sildiğim zaman geliyo pembe kahve tonlarında bilemedim
Sadece wcye gittiğinde gördüm çoğunlukla bir kez yoğun olmuştu bir ped batmıştı
Bence sen poregastran hap a iç derim

Back
X