Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Arkadaşlar merhaba iyi geceler ben de yumurta tembelliği var başka sorun yok dedi doktor çocukta istiyoruz doktor bana duphaston verdi adet getirsin diye eğer bu hapı kullanırken adet olmazsan hamilesin dedi 2 ay kullandım ilk ay 2. Gün adet oldum 2. ay 3 gün lekelenme şeklinde az az oldu hap bittikten hemen ertesi gün .. bu ay ise 6. Günüm ve hala adet olmadım sizce hamile olma olasılığım var mı duphastonla hamile kalan var mı ???

Canım bencede hamileyim ama kimyasal mı bilmiyorum yarın özelde hem kan verip hemde kadın doğum doktoruna gösteririm diye düşündüm şimdi acilde pratisyen hekim olur :KK43: ama yarın dediğini diyebilirim bugün hiç aklıma gelmedi hastanede heyecan ve stresten.. Sende yerleşme kanaması yaşadın mı
Acilde kadin dogum uzmani vardir, ustelik pratisyen de anlar senin durumundan. Muayene olman gerekmiyor daha cok kucuk ama hamile olup olmadigini ve eger hamileysen progesteron kullanman gerekip gerekmedigini ogrenirdin

Canım bencede hamileyim ama kimyasal mı bilmiyorum yarın özelde hem kan verip hemde kadın doğum doktoruna gösteririm diye düşündüm şimdi acilde pratisyen hekim olur :KK43: ama yarın dediğini diyebilirim bugün hiç aklıma gelmedi hastanede heyecan ve stresten.. Sende yerleşme kanaması yaşadın mı
Bu arada bende yerlesme kanamasi olmadi canim

POWERHACK POWERHACK canım akşam 10 dan sonra suzmışım sabah kalktığımda baktım gece akıntı olmamış kesilmiş galiba birazdan kahvaltı yapıp kan vermeye gideceğim acile.. Progestan yine de isteyeyim mi
İste tabi canım lekelenme oldugunu söyle o yazar tedbir amaçlı bu sabahta baksaydın idrara

İste tabi canım lekelenme oldugunu söyle o yazar tedbir amaçlı bu sabahta baksaydın idrara
Baktım canım sanki biraz daha pembe gibi ama çok değil 2-3 saatlik idrarla yapabildim gece çok lavaboya kalkıyorum sonucu yazarım burdan sana çok yardımcı oldun dünden beri kafanı ağrıttım teşekkür ederim

Baktım canım sanki biraz daha pembe gibi ama çok değil 2-3 saatlik idrarla yapabildim gece çok lavaboya kalkıyorum sonucu yazarım burdan sana çok yardımcı oldun dünden beri kafanı ağrıttım teşekkür ederim
Estahfirullah sekerim ne demek inş kandada pozitif cıkar degerin saglıkla tutunsun yavrun keşke sabah baksaydın daha iyi olurdu :)

Estahfirullah sekerim ne demek inş kandada pozitif cıkar degerin saglıkla tutunsun yavrun keşke sabah baksaydın daha iyi olurdu :)
canım eve yeni geldim hem kan verdim hemde kendi doktorumu bekledim degerim 25 çıktı doktor lekelenmem için progestan ve karından bi iğne verdi 10 gün boyunca :) sık sık test yapma psilopata bağlarsın kendine dikkat et ve 10 gun sonra gel dedi...

canım eve yeni geldim hem kan verdim hemde kendi doktorumu bekledim degerim 25 çıktı doktor lekelenmem için progestan ve karından bi iğne verdi 10 gün boyunca :) sık sık test yapma psilopata bağlarsın kendine dikkat et ve 10 gun sonra gel dedi...
Ay maşallah canım hiç korkma progestan keser lekelenmeyi iğnede yapmış cok iyi olmuş bol bol dinlen göZün aydın cnm saglıkla gelsin minnak

Tebrikler umarım sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.. Bebeğin ve sana iyi dinlemeler

Kızlar fotoda cok bellı olmuyo cozunurlukten ama bu buharlasma cızgısı mı?
1.webp

Kizlar demin iki bucuk saatlik idrarimla test yaptim adetim üc gün gecikti adetime iki gün kala yaptigim negatifdi cizgi görüyormusunuz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 126
Kizlar demin iki bucuk saatlik idrarimla test yaptim adetim üc gün gecikti adetime iki gün kala yaptigim negatifdi cizgi görüyormusunuz

Var gibi ama daha aydinlik foto cekmeye calis. Bir de eger gec dollenme degilse, adetin 3 gun gecince daha belirgin bir cizgi olurdu normalde

Back
X