Pozitif İdrar Testi Örnekleri

35. günüm idrar testi yaptım sabah. biri normal biri erken gebelik testi. geç döllenme olmuştur diye erken gebelik yaptım negatif. Sizce neden böyle!! ilişkiden sonra 15 gün geçti. Döllenme olsa erken gebelik sestinde çıkarmıydı. Sevgiler hepinize
Bi kaç gün daha bekleyip testi tekrarlayin bence

Slm kızlar adetimi geçeli bugün 3. gün test yaptım hemen belirdi ikinci çizgi inşallah doğrudur :) belirti bi haftadır sol kasık batması vardı ve baş ağrısı bu kadar. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun :halay: sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Çok teşekkür ederim :KK68: kan tahlili yaptırdım sonuç 755:anneadayı: Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun inşallah benimde 658 çıktı 1 günüm vardı Regl olmaya belirtilerden anladım 2-3 gün süren bi lekelenme olmuştu. Yarın tekrar kan vericem 2 kat artarsa sağlıklı gebeliktir dedi dr Allahım gönlümüze göre versin inşallah.:anne::nazar:

Kızlaaar acil durumm

Adetime 10 gün var ama bugün kanamam başladı açık renk ve pede bulaşmıyo sadece silince geliyo karın agrım da var kanama leke şeklinde değil
Noluyo bana yoksa klomen mi yaptı bi bilgin var mı geçen ay kullanmıştım

Kızlaaar acil durumm

Adetime 10 gün var ama bugün kanamam başladı açık renk ve pede bulaşmıyo sadece silince geliyo karın agrım da var kanama leke şeklinde değil
Noluyo bana yoksa klomen mi yaptı bi bilgin var mı geçen ay kullanmıştım

Benim de oldu. Sistit diyorlar. Çok sık idrar gelmesi ve yanma hissi var.
İdrar yolu enfeksiyonu. Antibiyotik kullanman gerekiyor.

Kızlar selam. Bata 4 ya da 5 günüm var. Akşam biraz önce test yaptım. Ben çok belli belirsiz bir çizgi görüyorum ama fotoğrafta belli olmamış olabilir. Ama yine de paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• 20170816_230340.webp
    20170816_230340.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 247
  • 20170816_225153.webp
    20170816_225153.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 242
Kızlar selam. Bata 4 ya da 5 günüm var. Akşam biraz önce test yaptım. Ben çok belli belirsiz bir çizgi görüyorum ama fotoğrafta belli olmamış olabilir. Ama yine de paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Benimde 4günğm var test yaptım bugün negatif çıktı ben sizinkinde hafif bi çizgi görüyorum bence testi tekrarlayın koyulaşıcak gibi görünüyor

Canım ilkinde çok silik gördüm de ikinci de göremedim ben

Benimde 4günğm var test yaptım bugün negatif çıktı ben sizinkinde hafif bi çizgi görüyorum bence testi tekrarlayın koyulaşıcak gibi görünüyor

İnşallah ben de şüpheye düşüp test yapıp çift çizgiyi burda fotosunu paylaşırım :anne::anneadayı::KK200:

Yorumlariniz icin coook tesekkurler. Bir de sabah yapacagim bakalim ne olacak. Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah.
:KK200:

Back
X