Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kızlar selam. Bata 4 ya da 5 günüm var. Akşam biraz önce test yaptım. Ben çok belli belirsiz bir çizgi görüyorum ama fotoğrafta belli olmamış olabilir. Ama yine de paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
İlkinde var gibi ama testin çizgisi mi emin olmak zor. Testin beklemiş hali değil di mi? Arkasına telefonun ışığını koyup bakarsanız daha ney gözüküyor çizgi var mı yok mu. Sabah da yapsaydınız ilk idrarla. İnşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırsınız.

Kızlar merhaba bir kaç forumda daha sordum çok merak ediyorum sizce bu test ne anlama geliyor.bu arada test after 10 bazı yerlerde taklit demisler bilemiyorum

Eklentiler

• 20170817_175154.webp
    20170817_175154.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 217
  • 20170817_175106.webp
    20170817_175106.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 189
Kızlar selam. Bata 4 ya da 5 günüm var. Akşam biraz önce test yaptım. Ben çok belli belirsiz bir çizgi görüyorum ama fotoğrafta belli olmamış olabilir. Ama yine de paylaşmak istedim. Yorumlarınızı bekliyorum.
Ben de görür gibi oldum ama daha çok erken bi kaç gün sonra tekrarlayın inşallah hayırlı haberleri alırız

Hayırlı olsun inşallah benimde 658 çıktı 1 günüm vardı Regl olmaya belirtilerden anladım 2-3 gün süren bi lekelenme olmuştu. Yarın tekrar kan vericem 2 kat artarsa sağlıklı gebeliktir dedi dr Allahım gönlümüze göre versin inşallah.:anne::nazar:
Amin canım inşallah senin de hayırlı olsun tekrar kan verdin mi

İlkinde var gibi ama testin çizgisi mi emin olmak zor. Testin beklemiş hali değil di mi? Arkasına telefonun ışığını koyup bakarsanız daha ney gözüküyor çizgi var mı yok mu. Sabah da yapsaydınız ilk idrarla. İnşallah hayırlısı ile güzel sonuç alırsınız.

Ben de görür gibi oldum ama daha çok erken bi kaç gün sonra tekrarlayın inşallah hayırlı haberleri alırız

Kizlar cok sag olun. Dun sabah ve bu sabah yapdim ama negatif simdilik. :(

Merhaba hanımlar daha önce belirtilerimi yazmıştım. bugün bat tan sonraki 3. günüm test yaptım 7. dkda t yerinde biraz pembe yayılmış renk içinde belirgin beyaz bi çizgi oldu. sizce pozitif midir? karnım çatlayacak gibi göbek deliğimden kasığıma doğru gölge gibi bir çizgi oluşmuş her an regl olacakmışım gibi tuvalete gidiyorum. alt karın bölgem de şiş . Sizce umutlanmalı mıyım :(

Merhaba hanımlar daha önce belirtilerimi yazmıştım. bugün bat tan sonraki 3. günüm test yaptım 7. dkda t yerinde biraz pembe yayılmış renk içinde belirgin beyaz bi çizgi oldu. sizce pozitif midir? karnım çatlayacak gibi göbek deliğimden kasığıma doğru gölge gibi bir çizgi oluşmuş her an regl olacakmışım gibi tuvalete gidiyorum. alt karın bölgem de şiş . Sizce umutlanmalı mıyım :KK43:
belirtilerim de şu şekilde
-bel ağrısı
-sol kasıkta batma
-karın şişliği ve aşırı gaz
-dün gözümün önü karardı ama tansiyonum çıkmış anlamadığım bi şekilde
-uzun akıntı
-dizlerimde bi ağrı oldu uykumdan uyandım
-bi de midem hem çok dolu hissediyorum kusacak gibi ama aynı zamanda da doymuyorum. canım hep tuzlu bisey yemek istiyor.
-her koku burnumda
-bağırsak düzenim değişti

Kızlar çarşamba günü açık renkte peçeteye biraz kan gelmişti hatta idrarla da geldi..dün doktora gittim

Kan ve idrar verdim bugün sonuçları aldım idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı :KK12::KK12:
Herşeyin temiz değerlerin güzel dedi
Prolaktin : 20 çıktı..
Kanama niye oldu dedim yumurtan çatlamıştır ondan dedi ee dedim kanama geldiğinde 17.günümde 17.günde yumurta çatlarmı?? Çatlar dedi
Sizce böyle bişey var mı kızlar??[/QUOTE]

Kızlar çarşamba günü açık renkte peçeteye biraz kan gelmişti hatta idrarla da geldi..dün doktora gittim

Kan ve idrar verdim bugün sonuçları aldım idrar yolu enfeksiyonu çıkmadı :KK12::KK12:
Kanama niye oldu dedim yumurtan çatlamıştır ondan dedi ee dedim kanama geldiğinde 17.günümde 17.günde yumurta çatlarmı?? Çatlar dedi
Sizce böyle bişey var mı kızlar??
[/QUOTE]
adetin 17. günümü arkadaşım. neden olmasın ben oğluma 17. gün gebe kaldım geç yumurtladın demek

Sizce böyle bişey var mı kızlar??
[/QUOTE]
Kizima 17,gunde kaldim bence olur

adetin 17. günümü arkadaşım. neden olmasın ben oğluma 17. gün gebe kaldım geç yumurtladın demek[/QUOTE]
Ama kanı görünce enfeksiyon sandım değerlendirmedik

Back
X