Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Yaaa üzüldüm canım :KK43:
Benim de böyle silik çizgi var ama umutlu değilim adet olacağım bence bende
Sabah 3-4 kez gelen lekelenme kesildi daha gelmedi. Aslinda yarın adetim bugun neden lekelendim onuda bilmiyorum. Bende okadar bile cizgi görünmedi canım belki koyulaşır senin :/

Kızlar ben yeni evliyim adetime 1 hafta kala yani 3 gün önce kan testi yaptırdım 0.1 çıktı bgun idrar testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı hamile olabilir miyim ? Boşuna da umutlanmak istemiyorum

Kızlar bana da cevap verin lütfen :halay:
Aynısını ben yaşadım bata 5 kala kan testi yaptirdim 0.100 cikti dünki 3 testim gözle görülür silikti bugünki testim negatif ve sabah acık pembe akıntım oldu az az oda kesildi artik adetim yarın beklemedeyim bence kimse net bisi diyemez :)

Aynısını ben yaşadım bata 5 kala kan testi yaptirdim 0.100 cikti dünki 3 testim gözle görülür silikti bugünki testim negatif ve sabah acık pembe akıntım oldu az az oda kesildi artik adetim yarın beklemedeyim bence kimse net bisi diyemez :)
Evet haklısın en iyisi beklemek ama bi hayli zor tabi:)

Biliyorum aynı fikirdeyim içimden gecen kocaaa bir negatif ama keşkeler hayaller bi rahat birakmiyor :)
Kesinlikle öyle:) ben evlendim 2 hafta sonra parça düşürdüm doktor kan falan aldı yüzüme karşı pat diye hamile değilsin dedi olmadığını biliyordum ama acayip psikolojimi bozmuştu doktor :D

Kesinlikle öyle:) ben evlendim 2 hafta sonra parça düşürdüm doktor kan falan aldı yüzüme karşı pat diye hamile değilsin dedi olmadığını biliyordum ama acayip psikolojimi bozmuştu doktor :KK70:
Doktorlar bazen gerçekten acımasiz:)
Bu ay olmazsa değişik kürlere başlamak gerek şu hayit otu mu nedir onla ilgili baya olumlu seylerde var

Back
X