- 1 Kasım 2015
- 1.955
- 1.395
- 83
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.861
Yok canım lekelenmem adetim ayın 28 deVarmi lekelenme felan geliyormu adet
Koyulasmasi lazimdi cok silik cizgin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım lekelenmem adetim ayın 28 deVarmi lekelenme felan geliyormu adet
Koyulasmasi lazimdi cok silik cizgin
Yarinda dene tatlim insallah olmazsin belki yenidirYok canım lekelenmem adetim ayın 28 de![]()
Sabah 3-4 kez gelen lekelenme kesildi daha gelmedi. Aslinda yarın adetim bugun neden lekelendim onuda bilmiyorum. Bende okadar bile cizgi görünmedi canım belki koyulaşır senin :/Yaaa üzüldüm canım
Benim de böyle silik çizgi var ama umutlu değilim adet olacağım bence bende
Biraz daha koyu cikmasi lazimdi kimyasal mi olucak yine acaba![]()
Kurtaj gerektirmez kanda bir artis olur ve ani dusus vicuta tutunamaz sagliksiz gebeliktir vicut kendi atarKimyasal gebelik nasil oluyor cnm ?
Farkinda olmadan kendiliginden dusuyor mu ? Kurtaj mi gerekli ?
Aynısını ben yaşadım bata 5 kala kan testi yaptirdim 0.100 cikti dünki 3 testim gözle görülür silikti bugünki testim negatif ve sabah acık pembe akıntım oldu az az oda kesildi artik adetim yarın beklemedeyim bence kimse net bisi diyemez :)Kızlar bana da cevap verin lütfen![]()
Evet haklısın en iyisi beklemek ama bi hayli zor tabi:)Aynısını ben yaşadım bata 5 kala kan testi yaptirdim 0.100 cikti dünki 3 testim gözle görülür silikti bugünki testim negatif ve sabah acık pembe akıntım oldu az az oda kesildi artik adetim yarın beklemedeyim bence kimse net bisi diyemez :)
Biliyorum aynı fikirdeyim içimden gecen kocaaa bir negatif ama keşkeler hayaller bi rahat birakmiyor :)Evet haklısın en iyisi beklemek ama bi hayli zor tabi:)
Kesinlikle öyle:) ben evlendim 2 hafta sonra parça düşürdüm doktor kan falan aldı yüzüme karşı pat diye hamile değilsin dedi olmadığını biliyordum ama acayip psikolojimi bozmuştu doktorBiliyorum aynı fikirdeyim içimden gecen kocaaa bir negatif ama keşkeler hayaller bi rahat birakmiyor :)
Doktorlar bazen gerçekten acımasiz:)Kesinlikle öyle:) ben evlendim 2 hafta sonra parça düşürdüm doktor kan falan aldı yüzüme karşı pat diye hamile değilsin dedi olmadığını biliyordum ama acayip psikolojimi bozmuştu doktor![]()
Evet:) bende soğan kurunu biliyorum ama yumurtlama dönemine dikkat ediyor musunDoktorlar bazen gerçekten acımasiz:)
Bu ay olmazsa değişik kürlere başlamak gerek şu hayit otu mu nedir onla ilgili baya olumlu seylerde var
Evet ediyorum, testler kullaniyorum.Evet:) bende soğan kurunu biliyorum ama yumurtlama dönemine dikkat ediyor musun
Adet takvimi kullanmıyor musunEvet ediyorum, testler kullaniyorum.
Sen testini paylaşsana bakalım ne kadar silik
Hepsi var hepsiAdet takvimi kullanmıyor musun
Hadi hayırlısı o zmanHepsi var hepsi![]()
Hadi hayırlısı o zmanHepsi var hepsi![]()
Ay inşallah inşallahYarinda dene tatlim insallah olmazsin belki yenidir
Aaaaa seninki yerleşiyor olabilirmi ????Sabah 3-4 kez gelen lekelenme kesildi daha gelmedi. Aslinda yarın adetim bugun neden lekelendim onuda bilmiyorum. Bende okadar bile cizgi görünmedi canım belki koyulaşır senin :/