Pozitif İdrar Testi Örnekleri

testin orjinaliyle oynayıp ışıgını düsürdüm sizce?

Eklentiler

• IMG_2875.webp
    IMG_2875.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 155
Eğer korunmak için ek birşey kullanmıyorsaniz herzaman bir ihtimal vardır. Sizde kanda baktirin isterseniz çünkü hemen cikiyosa şüpheli olabilir. 10 dkdan sonra çıktıysa testi sabah ilk idrarinizla tekrarlayın sonuç daha garanti olabiliyor. Adetiniz gecikti mi

Evet, aslında doğumdan sonra ilk kez geçen ay adet gördüm, ona göre baktığımda bugün 5 gün geçmiş oluyor, hemen çıkmıyor ama 15 20 dk sonra silik çizgi çıkıyor.. Normalde hiç çıkmaması gerekmez mi hamilelik olmadığında? Ki eğer varsa da bu gerçekten bir mucize olur çok zor bir ihtimali yaşamış olurum herhalede :/

Arkadaşlar benim de günüm 3 gün geçti adete 1 gün kala ve 1 gün gece test yaptım silik çizgi var ama kan testi yaptırsam çıkar mı bide hastaneler kapalı ya şuan acilde yaparlarmı sizce testi
Canım benimde Senin gibi. Silik. Acilde yapmıyorlar resmi tatil. Özelde yapıyorlar

Arkadaşlar ben adet günümde yaptım silik çizgi vardı. Bir gün arayla yaptım yine silik. Bugun 4.gün yine silik çizgi çıktı. Hiç gelişme koyulaşma yok çizgide. Neden ki.

Evet, aslında doğumdan sonra ilk kez geçen ay adet gördüm, ona göre baktığımda bugün 5 gün geçmiş oluyor, hemen çıkmıyor ama 15 20 dk sonra silik çizgi çıkıyor.. Normalde hiç çıkmaması gerekmez mi hamilelik olmadığında? Ki eğer varsa da bu gerçekten bir mucize olur çok zor bir ihtimali yaşamış olurum herhalede :/
belli bi süre sonra pozitif olabiliyor o yüzden ben 10 dkdan sonraki testlere güvenmedim hiç çünkü çoğu kez bu yuzden heyecanlandim. Hayal kirikligi yasadim.

Doktorla vatsaptan durumumu anlattım bana yumurtalar fazla büyümüş olabilir kanda BHCG ye baktır dedi korkuyorum pcosluyum klomen kullandım o silik çizgi bile mutlu etti napıcam bilmiyorum :(

Arkadaşlar benim de günüm 3 gün geçti adete 1 gün kala ve 1 gün gece test yaptım silik çizgi var ama kan testi yaptırsam çıkar mı bide hastaneler kapalı ya şuan acilde yaparlarmı sizce testi
Acilde belki agrim var bahanesiyle yaparlar ilaç alcam teredütüm var dersin ama ağrın yüksek numarasi yapman lazim:)

Moralimi bozmadan destek veren herkese çok çok teşekkür ederim. Kan tahlili sonucum 11,36 acil doktoru hamilesin var dedi şükürler olsun inş isteyen herkes bu duyguyu tadar hepinizden Allah razı olsun

Back
X