- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #17.981
Tamam canım. Umarım devam eder benim koyu kahve akinti geldi. :-(Hayır canım özel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım. Umarım devam eder benim koyu kahve akinti geldi. :-(Hayır canım özel
Demekki özeller yapiyor:)Hayır canım özel
Şuanlık sadece adet sancısı gibi ağrım var ara ara inş bir şey olmazTamam canım. Umarım devam eder benim koyu kahve akinti geldi. :-(
Demekki özeller yapiyor:)
Allah sağ salim kucagina almayida nasip etsin insallahŞuanlık sadece adet sancısı gibi ağrım var ara ara inş bir şey olmaz
Evet canım 50 lira verip yaptırdım
İnş canım amin tek dileğim o sizde umarım en yakın zamanda hayırlı müjdeli haberler alırsınızAllah sağ salim kucagina almayida nasip etsin insallah
Acilde belki agrim var bahanesiyle yaparlar ilaç alcam teredütüm var dersin ama ağrın yüksek numarasi yapman lazim:)
Hayırlı olsun değerin kaç çıktı pekiGittim dün acile kasiklarim agrio 4 5 gndr dünden beri de başım agrio ilaç icemedm adetm geçti die dedm tamam dedi yaptılar testi veee 4 haftalık hamileymisim)
Ne güzel. İki gün sonra yine gel iki katına çıkmış mı diye bakmamız lazım demedi mi canımMerhaba bende bugün gittim hastaneye keseyi goremedik ama kan tahlili yaptırdım sonucum 83.0 çıktı :)) haftaya keseyi göreceğiz inşallah :)
Benim de böyle silik kuzum. Kan testi yaptır. Benim de 5gün geçti böyleydiKızlar mrb benim adetim 4 gün geçti test yaptım silik çizgi hala geç döllenme oldu sanırım benim bebişbi bakarmısınız testime
Ne güzel. İki gün sonra yine gel iki katına çıkmış mı diye bakmamız lazım demedi mi canım
Hayırlı olsun değerin kaç çıktı peki
Adet gecikmesinden kaç gun sonra 83 çıktı canım. Benim de 86 cıktı dün ama ilk defa yaptırdım test ve 6 gün gecikmiş ti. İnşallah katlanır benim degerim deMerhaba bende bugün gittim hastaneye keseyi goremedik ama kan tahlili yaptırdım sonucum 83.0 çıktı :)) haftaya keseyi göreceğiz inşallah :)
Test gecersiz bana gore tekrardan yapmani tavsiye ederim ne olumlh ne olumsuz diyorum benEki Görüntüle 2039689 İyi akşamlar arkadaşlar yaklaşık 1-2 saat önce bir test yaptım ama idrar sanırım fazla geldi, 10dk sonra test bu haldeydi, sizce olumlu mudur?
Benim de en son dün yaptrdim adetim altı gün geçince 182 çıktı iki hafta sonra muayene dedi doktorumSaol canım değerim 231 cikti
Benim de en son dün yaptrdim adetim altı gün geçince 182 çıktı iki hafta sonra muayene dedi doktorum