Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Merhaba bende bugün gittim hastaneye keseyi goremedik ama kan tahlili yaptırdım sonucum 83.0 çıktı :)) haftaya keseyi göreceğiz inşallah :)

Kızlar mrb benim adetim 4 gün geçti test yaptım silik çizgi hala geç döllenme oldu sanırım benim bebiş :anneadayı::KK61:bi bakarmısınız testime

Eklentiler

• IMG_4597.webp
    IMG_4597.webp
    10 KB · Görüntüleme: 163
Merhaba bende bugün gittim hastaneye keseyi goremedik ama kan tahlili yaptırdım sonucum 83.0 çıktı :)) haftaya keseyi göreceğiz inşallah :)
Adet gecikmesinden kaç gun sonra 83 çıktı canım. Benim de 86 cıktı dün ama ilk defa yaptırdım test ve 6 gün gecikmiş ti. İnşallah katlanır benim degerim de

IMG_1570.webp İyi akşamlar arkadaşlar yaklaşık 1-2 saat önce bir test yaptım ama idrar sanırım fazla geldi, 10dk sonra test bu haldeydi, sizce olumlu mudur?

IMG_20170825_085147.webp

Regl'ime iki gün kala rüyamda pozitif görünce sabahın köründe koşup yaptığım test (o gün heyecanla yükleyememiştim) ilk anda bundan daha silik bir çizgiydi beş dakika içinde bu kadar belirgin oldu kızlar. hemen kan verdim o da 125 çıktı.. ve ben regl geçmeden idrarda çıkmayacağına inananlardandım. bir yıl negatif olan testlere inat iki test daha yaptım ah etmişim:anneadayı: Allah isteyen herkese göstersin bu çift çizgiyi ve bebiş bekleyenlerin de bebişleri ile kavuşmalarını nasip etsin inş.

Benim de en son dün yaptrdim adetim altı gün geçince 182 çıktı iki hafta sonra muayene dedi doktorum

Hım benim 3 gün geçmişti adetim böyle çıktı kişiden kişiye degsio tabi ben adetimin 12.gunu yumurtladm cnku 26 günde bir oluodum ondn hrlde bnm yüksek çıktı ama idrar tstm silikti

Back
X