- 21 Mart 2017
- 990
- 578
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #18.141
Canim benim insallah hamilesindir. Ama sunu diyim galiba bu miratech testi eger o markaysa yarin sabah baska bi markayla tekrar dene.. beni fena yaniltti oHayır kan vermedim pko olduğum için çok düzensiz adet oluyorum bir hafta geçti adetim hala olmadım hiç suphelenmedimde çünkü hiçbir belirti felan yok..birde testte ki çizgi zamanla siliklesti sanırım test bozuktu...üstteki resmi şimdi çektim
Evet miratech markası yarın başka markayla deniyim o zamanCanim benim insallah hamilesindir. Ama sunu diyim galiba bu miratech testi eger o markaysa yarin sabah baska bi markayla tekrar dene.. beni fena yaniltti o
Kan testi yaptirmadinmi canımAdetim 40 gün geçti Evde idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor bitanesindede ikinci çizgi soluk beyaz yani gölge gibi bu ne demek yardımcı olabilir misnz
Ama kırk gün geçmiş bence kan ver belki hamilesindirHayır evde çift çizgiyi görmeden ayaklarım gitmiyor yoktur diye uğraşmıyorum açıkçası çok gittim geldim artık buyuzden gitmek istemiyorum çift çizgiyi bi görsem giderim bekliyorum iste
Bence olabilir belki değerin pozitif çıkacakVarmıdır acaba çook merak ediyorum hemde negatifle donmektende çook korkuyrm
Hamile olan arkdslr İzmir'de onerebilcegnz doktor ve hastane varmı acaba
Inşallah güzel sonuçlar alırsınHaklısın sağol hayırlısı inş. Sağlık ocağında yaptırayım 1 gün sonra belli oluyor sonuç sabredicez artık
InsallahAllah razı olsun güzel dileğin için varsa yazarım Ins.
Var cnm. Kan testi yaptir :)Burada sanki ikinci çizgi var gbi geliyor bana bnm gbi gören var mı acaba banamı öyle geliyor
Ozelmi yoksa devlet hastanesimi acabaTınaztepe buca aylin barbaros.
Amiiin inşallahAmin canım sağolasın sende sağlıkla al kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?