- 30 Mayıs 2015
- 14.300
- 13.963
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.161
Ozelmi yoksa devlet hastanesimi acaba
Özel canım. Kadını netten araştır çok iyi bir dr. Yani bana çok övdüler araştıedım sonra da gittim. Şimdi gayet memnunum. Çok ilgili..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ozelmi yoksa devlet hastanesimi acaba
Saol canım da bna o taraf çok uzak maalesef ben cigli de otruormTınaztepe buca aylin barbaros.
Saol canım da bna o taraf çok uzak maalesef ben cigli de otruorm
Peki fiyati nedirÖzel canım. Kadını netten araştır çok iyi bir dr. Yani bana çok övdüler araştıedım sonra da gittim. Şimdi gayet memnunum. Çok ilgili..
Peki fiyati nedir
Sagol canımSigorta bağkur varsa 70 tl muayeane ücreti eğer sfk veya bağkur yoksa 140 tl
Evet görünüyor canım inşallah bebiştirSelam kızçeler ben geldim yine test tekrarıyla bakın bakem var mı bişeyler bat:15 Eylül![]()
Bal damlıyor ağzından canım inşallahEvet görünüyor canım inşallah bebiştir
kac dk sonra cektin cnmSelam kızçeler ben geldim yine test tekrarıyla bakın bakem var mı bişeyler bat:15 Eylül![]()
2-3 bilemedim 5 dk canımkac dk sonra cektin cnm
Insallah var gibi2-3 bilemedim 5 dk canım
Canım tam net çıkmamış ama istersen bi kan ver testlerle vakit kaybetmeBugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı![]()