- 12 Temmuz 2017
- 721
- 1.115
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.181
Ayy sizinki daha belirgin bir de.. ben hiç umutlanmayım o Halde kuzu kuzu adet günümü bekleyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy sizinki daha belirgin bir de.. ben hiç umutlanmayım o Halde kuzu kuzu adet günümü bekleyim
Kaç gün var ki reglineAyy sizinki daha belirgin bir de.. ben hiç umutlanmayım o Halde kuzu kuzu adet günümü bekleyimkan vermeye de korkuyorum o daha beter üzüyor insanı
Bu test bozuk bende de aynı böyle çıkmıştıBugün bat günüm..ancak adet belirtilerim var..Bugün sabah yaptığım test bu şekilde..ne dersiniz?var mı ufak da olsa bir ümit..dip not:geçen ay 3.tüp bebek denememiz de negatif sonuçlanmıştı![]()
Canm 6 günüm varKaç gün var ki regline
Bence sabah kan testi yaptırKizlar normalde dun adet olmam lazimdi olmadim bugunde bekliyorum olmadim dun esim test almis bi aksam bi sabah yaptim malesef yok napcam bilmiyorum beklesemmi kan mi versem
ya umutlanmak istemiyorum dun elim ayagim titredi hani isiga tutuyolarda goruyolar ya ikinci cizgiyi baktim 2. Bi cizgi var oda megersem testin kabinin cizgisiymis cok uzulmustum .sBence sabah kan testi yaptır
Bence 1 hafta geçmesini bekleya umutlanmak istemiyorum dun elim ayagim titredi hani isiga tutuyolarda goruyolar ya ikinci cizgiyi baktim 2. Bi cizgi var oda megersem testin kabinin cizgisiymis cok uzulmustum .s
hic bi belirti hissetmiyorum bi ara karnima agri girdi sadece o kadar oda kendimi cok dinliyorum bu sira belkide kendi kuruntum 3 yilin ozlemi var artik rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasinnnn kolay degilBence 1 hafta geçmesini bekle
Belirti varmı
Aminhic bi belirti hissetmiyorum bi ara karnima agri girdi sadece o kadar oda kendimi cok dinliyorum bu sira belkide kendi kuruntum 3 yilin ozlemi var artik rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasinnnn kolay degil
oluyorum ztn bu ay adeti bekliyorum asilamaya baslayacagim .s ama gecikecegi tuttu normalde gunu gunune olurum yada 31 gunde olurum bugun tam 31. Gun ama gelen giden yok umit etmek istemiyorm uzuluyorum diye egiliyorum kalkiyorum hareket ediyorum yatinca adet olcaksamda olmam diye ama yok yani anlamadm .sAmin
Zor tabi
3 sene dile kolay
Peki tedavi olmayı düşünüyomusun
Hakkımızda hayırlısı olsunoluyorum ztn bu ay adeti bekliyorum asilamaya baslayacagim .s ama gecikecegi tuttu normalde gunu gunune olurum yada 31 gunde olurum bugun tam 31. Gun ama gelen giden yok umit etmek istemiyorm uzuluyorum diye egiliyorum kalkiyorum hareket ediyorum yatinca adet olcaksamda olmam diye ama yok yani anlamadm .s
Geçmiş miydi adetinSinirlerim zıpladı kızlar ya ben neden adet oldum ki bi daha test yapmak Yok psikolojik olarak çöküş yapıyor![]()
Bu seferde 1 gün önce geldi çok şaşırttı beni kendileri normalde gecikmeli gelirlerdi dengem alt üst oldu resmen canımGeçmiş miydi adetin
Gibi gibiTestlerin pozitif mi çıkmıştı
Belki üstüne görmüşsündür canımGibi gibi
Yok canım normal adet bu belli bu kadar olmaz ki üstüne görmeBelki üstüne görmüşsündür canım
Bide ağrılı baya ondan Emin'im adet bu kesin ilaç içtim kesti ağrıyı o kadar kötüydüm ağrıdan duramayacak kadarYok canım normal adet bu belli bu kadar olmaz ki üstüne görme