Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Arkadaşlar aşılama yaptırıdım Ben ve perşembe günü yani ilk günü saymazsan 10. Günü test yaptım negatifti.
Dünde bi test yapayım dedim negatifti.
Bugün çöp atarken baktım dün yaptıgım testte bariz 2.çizgi var önceki günde bişey yok,
Yani sonradan çıkma ihtimali varmı ki ?
İkiside aynı marka.
Aslinda 20 dk dan sonraki sonuclari ciddiye almayin diyolar ama belli olmaz canim bi daha tekrarla testi istersen inşallah vardir :KK200:

Ay0mLQ.jpg

Kızlar adete üç gğn kala yağtığım test, bana da bakar Mısınız? :110:o_O
Sanki silik bir çizgi var:KK37: hemde adetten once yapmissin cok silik çıkmış bence var canim inşallah oyledir:KK36:

Canim bak bunlarda benim adete 3 gün kala yaptığım testlerdi adet gunum dundu daha olmadım ins seninde vardir bi kaç test daha dene farklı marka adet gunune kadar artis varsa sevinmeye baslayabilirsin Allah hayirlisini versin ins
Cok begendim testlerini canimmm cok tatli yapmissin:KK200: senin test pozitif bariz ikinci cizgi gorunuyor:anne: inşallah oyledir:nazar:

Arkadaşlar aşılama yaptırıdım Ben ve perşembe günü yani ilk günü saymazsan 10. Günü test yaptım negatifti.
Dünde bi test yapayım dedim negatifti.
Bugün çöp atarken baktım dün yaptıgım testte bariz 2.çizgi var önceki günde bişey yok,
Yani sonradan çıkma ihtimali varmı ki ?
İkiside aynı marka.
Olabilir ama ne kadar sonra ciktigi onemli. Sen kac dk sonra cope atmistin ortalama?

Valla 5 dk falan sonraydı.
Bugün ni test daha yaptım onda bişey yok.
Yapmicam diyorum ama dayanamıyor insan :KK48:
Ben de oyleydim. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap bence. Bu kartus olanlarin hassasiyeti daha az yani atiyorum beta hcg 50 olmadan pozitif vermiyor ama erken gebelik testleri 20 den itibaren yakaliyor (rakamlari attim dedigim gibi). Bi de hamile degilsen bal corekotu kuru yap (test ettim onayliyorum amh 0.18 le hamile kaldim)

Ben de oyleydim. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap bence. Bu kartus olanlarin hassasiyeti daha az yani atiyorum beta hcg 50 olmadan pozitif vermiyor ama erken gebelik testleri 20 den itibaren yakaliyor (rakamlari attim dedigim gibi). Bi de hamile degilsen bal corekotu kuru yap (test ettim onayliyorum amh 0.18 le hamile kaldim)
Bunda 10 ml hcg de pozitif falan yazıyo ama,
Degilsem tedaviyi bırakmayı düşünüyorum.

Back
X