- 6 Eylül 2017
- 2.019
- 410
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.281
Hangi marka test yine aynı mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslinda 20 dk dan sonraki sonuclari ciddiye almayin diyolar ama belli olmaz canim bi daha tekrarla testi istersen inşallah vardirArkadaşlar aşılama yaptırıdım Ben ve perşembe günü yani ilk günü saymazsan 10. Günü test yaptım negatifti.
Dünde bi test yapayım dedim negatifti.
Bugün çöp atarken baktım dün yaptıgım testte bariz 2.çizgi var önceki günde bişey yok,
Yani sonradan çıkma ihtimali varmı ki ?
İkiside aynı marka.
Sanki silik bir çizgi var![]()
Kızlar adete üç gğn kala yağtığım test, bana da bakar Mısınız?![]()
Cok begendim testlerini canimmm cok tatli yapmissinCanim bak bunlarda benim adete 3 gün kala yaptığım testlerdi adet gunum dundu daha olmadım ins seninde vardir bi kaç test daha dene farklı marka adet gunune kadar artis varsa sevinmeye baslayabilirsin Allah hayirlisini versin ins
Ayy amin inşallah çok heyecanlıyımSanki silik bir çizgi varhemde adetten once yapmissin cok silik çıkmış bence var canim inşallah oyledir
![]()
Bi kontrola gitmelisinBende korkuyorum acaba tam olarak düşmedi mi diye kürtaj olmadım çünkü parçası falan kalmış olabilir diye kendimi yiyorum![]()
Olabilir ama ne kadar sonra ciktigi onemli. Sen kac dk sonra cope atmistin ortalama?Arkadaşlar aşılama yaptırıdım Ben ve perşembe günü yani ilk günü saymazsan 10. Günü test yaptım negatifti.
Dünde bi test yapayım dedim negatifti.
Bugün çöp atarken baktım dün yaptıgım testte bariz 2.çizgi var önceki günde bişey yok,
Yani sonradan çıkma ihtimali varmı ki ?
İkiside aynı marka.
Adetin biteli 2 hafta olduysa daha cikmayabilir, hatta genelde cikmazKizlar hamile miyim ben ?
Testin markasi lapoquick. Adetim biteli de iki hafta oluyor.
Dusuk ya da kurtajdan sonra adet olmak 30-45 gun asasini bulabiliyor ve genellikle deger adet olunca sifirlaniyorBende korkuyorum acaba tam olarak düşmedi mi diye kürtaj olmadım çünkü parçası falan kalmış olabilir diye kendimi yiyorum![]()
Valla 5 dk falan sonraydı.Olabilir ama ne kadar sonra ciktigi onemli. Sen kac dk sonra cope atmistin ortalama?
Ben de oyleydim. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap bence. Bu kartus olanlarin hassasiyeti daha az yani atiyorum beta hcg 50 olmadan pozitif vermiyor ama erken gebelik testleri 20 den itibaren yakaliyor (rakamlari attim dedigim gibi). Bi de hamile degilsen bal corekotu kuru yap (test ettim onayliyorum amh 0.18 le hamile kaldim)Valla 5 dk falan sonraydı.
Bugün ni test daha yaptım onda bişey yok.
Yapmicam diyorum ama dayanamıyor insan![]()
Bunda 10 ml hcg de pozitif falan yazıyo ama,Ben de oyleydim. Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap bence. Bu kartus olanlarin hassasiyeti daha az yani atiyorum beta hcg 50 olmadan pozitif vermiyor ama erken gebelik testleri 20 den itibaren yakaliyor (rakamlari attim dedigim gibi). Bi de hamile degilsen bal corekotu kuru yap (test ettim onayliyorum amh 0.18 le hamile kaldim)
İyi de idrarda 10 ml olmasi icin kanda bi seviyeye ulasmasi gerek. Adet gunun ne zaman?Bunda 10 ml hcg de pozitif falan yazıyo ama,
Degilsem tedaviyi bırakmayı düşünüyorum.
Haftaya cuma falan tahminen.İyi de idrarda 10 ml olmasi icin kanda bi seviyeye ulasmasi gerek. Adet gunun ne zaman?
E beklesene kardesim 15. GunuHaftaya cuma falan tahminen.
Doktorum 15 gun sonra test yap negatifse progestanı bırak dedi sonrada adet olmayı bekliycem.
Bugün 12.gündü
BekleyemiyorumE beklesene kardesim 15. Gunugerci insan sabredemiyor biliyorum. Pazartesi ilk idrarla bi daha dene
![]()
Kendimi gordum resmenBekleyemiyorum
Her tuvalete gidişte test yapasım var![]()
Yok bol bol hamilelik testi var ama hep aynı marka almışım deli gibi alsana degişik markalarKendimi gordum resmenyumurtlama testi yapsana varsa
3-4 saat cisini tut da yap testi bari ama ignelerde de hormon oluyor galiba o yuzden erken yapmayin diyolllaaaaYok bol bol hamilelik testi var ama hep aynı marka almışım deli gibi alsana degişik markalar![]()