Pozitif İdrar Testi Örnekleri

merhaba arkadaslar

Benim bir arkadasim 1,5 senedir hamile kalmak icin ugrasiOrdu bugün adetinin gelecegi gün normalde test yapmis ben ikinci cizgiI görüOrum dizde görebiliOrmuusnuz? Hamilemidir kendisi? Ayrica cizginin koyulugu normalmi cizgi hafif positif cünkü?

Eklentiler

• IMG_5145.webp
    IMG_5145.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 167
merhaba arkadaslar

Benim bir arkadasim 1,5 senedir hamile kalmak icin ugrasiOrdu bugün adetinin gelecegi gün normalde test yapmis ben ikinci cizgiI görüOrum dizde görebiliOrmuusnuz? Hamilemidir kendisi? Ayrica cizginin koyulugu normalmi cizgi hafif positif cünkü?
Tebrikler hamilesin
Hangi marka testle yaptın

Kizlar hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin sonuclari aldigimdan beri agliyorum mutluluktan...
Hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Kan testi sonucun kaç çıktı ve adetin kaçıncı gününden canım

BAT geçeli 3-4 gün oldu..kahverengi lekelenmeler var.. ve elde kalan son testle öğlen yaptığım görüntü bu şekilde..yaklaşık 1 saat bekleyince bu hale geldi? Yorumunuz nedir..ilk kez görüyorum böyle bir şey..

Eklentiler

• 2017-09-18 16.05.28.webp
    2017-09-18 16.05.28.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 170
BAT geçeli 3-4 gün oldu..kahverengi lekelenmeler var.. ve elde kalan son testle öğlen yaptığım görüntü bu şekilde..yaklaşık 1 saat bekleyince bu hale geldi? Yorumunuz nedir..ilk kez görüyorum böyle bir şey..
Bu test bozuk
hangi test bu
Ayrıca sabah ilk idrarla yapılıyor test

Sizlere de eklemek istedim. Oglen yaptim ben. Regl e cok var henuz. Pembe cizgi cikti. Fotografta netlestiremedim. Sizler de gorebilecek misiniz diye ekledim :)
IMG_20170918_135251.webp

merhaba arkadaslar

Bu pozitif...

Kaninda beta hcg 9 cikmis sadece normalmi bu? Tsm olsrsk yunurtlama gününü bilmiyo adeti ya bugün ya yarin yada carsambs gelecek ücpnden biri
İki gun sonra kan testini tekrarlatsin. Eger ikiye katlarsa hamiledir. Gec dollenmedir belki.

Back
X