Pozitif İdrar Testi Örnekleri

Kani almiyolar haftaya gelin demis doktoru idrar testi ilede bwlli olur degilmi yükselip yükselmedigi? Koyulasma olmasi gerekir sonucta cizgide
Aynen. Ama hergun ayni testle yapsin.ayni miktar idrar kullansin. Mumkunse ilk idrarla yapsin kiyaslamak icin.

Kani almiyolar haftaya gelin demis doktoru idrar testi ilede bwlli olur degilmi yükselip yükselmedigi? Koyulasma olmasi gerekir sonucta cizgide
Aynen. Ama hergun ayni testle yapsin.ayni miktar idrar kullansin. Mumkunse ilk idrarla yapsin kiyaslamak icin.

Arkadaslar yeni hamile olanlar yukardan baktıgınızda sag yada sola meyil varmı karnınızda o_O
Belirti ararken bunu buldumda :KK53:

Slm arkadaslar testi tekrarladı arkadasım bugünkü en altrakı sünkü lrtadaki ondan önceki gnkü ilk yaptıgı test. Dünle bugn arasında fark yokm gibi degilmi? Ama idrarda iki gün arayla cizfi farklıkları belli olur diye biliyorum dogrumu?

Eklentiler

• IMG_5163.webp
    IMG_5163.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 163
Test yaptım 4 saat sonra böyle çıktı
Ama ilk yarım saatte gözle Görülür silik çizgiyi gördüm
Yorumlar mısınız kızlar

Eklentiler

• IMG_20170919_111614.webp
    IMG_20170919_111614.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 165
BAT geçeli 3-4 gün oldu..kahverengi lekelenmeler var.. ve elde kalan son testle öğlen yaptığım görüntü bu şekilde..yaklaşık 1 saat bekleyince bu hale geldi? Yorumunuz nedir..ilk kez görüyorum böyle bir şey..
Kan testine git bekleme derim,hem lekelenmelerin varmis belki ilac verir.Hadi hayirlisiiiiiiii

Test yaptım 4 saat sonra böyle çıktı
Ama ilk yarım saatte gözle Görülür silik çizgiyi gördüm
Yorumlar mısınız kızlar

Var duruyor valla :) 4 saat sonrasi onemli degil hic dusunme.Hadi hayirlisi :)

Kızlar merhaba hepinize dün adet olmam gerekiyordu hafif karnım ağrıyo peçeteye sildikce az az kahverengi leke geliyor bugün adetim gelir diye bekledim az önce test yaptım 2. Çizgi çıktı ne hissedeceğimi bilemedim adet olacam diye korkuyorum.

Eklentiler

• 20170919_153905.webp
    20170919_153905.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 134
Kızlar merhaba hepinize dün adet olmam gerekiyordu hafif karnım ağrıyo peçeteye sildikce az az kahverengi leke geliyor bugün adetim gelir diye bekledim az önce test yaptım 2. Çizgi çıktı ne hissedeceğimi bilemedim adet olacam diye korkuyorum.
Kan testi yaptır
İçin rahatlsın

Hangi test bu
Ama kesin hamilesin

Back
X