- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #18.601
Gebelik testi yapmalısın eminim oda pozitif cıkacaktır :)Kızlar normalde adetim bu gün olmadım hala evde gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi yapmalısın eminim oda pozitif cıkacaktır :)Kızlar normalde adetim bu gün olmadım hala evde gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç
İnşallah canım pazartesi gününe randevu aldımGebelik testi yapmalısın eminim oda pozitif cıkacaktır :)
Ben de ögle ögrendm cünküİnşallah canım pazartesi gününe randevu aldım
Tamam canım ilgin için teşekkür ederimBen de ögle ögrendm cünkü
Yumurtlama gününden 5 gün sonra lh artmaya bŞladı ve regl günü baya koyu oldu tabi ben yumurtlamadan sonra 9.günü hcg de pozitif vermeye başladı ondan anlamıştım haber et banada cnm
Rica ederimTamam canım ilgin için teşekkür ederim
Hamilelikte LH yükselmez canimBen de ögle ögrendm cünkü
Yumurtlama gününden 5 gün sonra lh artmaya bŞladı ve regl günü baya koyu oldu tabi ben yumurtlamadan sonra 9.günü hcg de pozitif vermeye başladı ondan anlamıştım haber et banada cnm
Lh ile hcg okadar eşdeger ki lh pik oldugunda hcg silik veriyor basıma geldi yumurtlama günümde hcg de yaptm pozitifti.Hamilelikte LH yükselmez canim
Bende anlamadım ki silik çizgi çıkıyordu canım ama adet oldumNasil? Senin testin pozitif di oyle hatirliyorum
Canım hamişsin sen hayırlı olsun kan testi yaptır. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip Etsin inşallahKizlar bata son 2.ben galibatestim böyle cikti.insallah vardir.hepinizinde olsun insallah kizlar.
Eki Görüntüle 2050591
Tamam ben burda bunu @Kertemeyenkelebek onada anlatmaya çalıştım ben sana lh ile hcg benzemez demedim hamilelikte lh yükselmez dedimLh ile hcg okadar eşdeger ki lh pik oldugunda hcg silik veriyor basıma geldi yumurtlama günümde hcg de yaptm pozitifti.
İdrar testim hcg kopkoyu iken aynı anda lhta kopkoyu oldu tecrübeye sabittir![]()
Canım hamişsin sen kesin arkadaşım hamile oda yaptı yumurtlama testinden T bölümü C den daha koyu çıkıyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallahKızlar normalde adetim bu gün olmadım hala evde gebelik testi yoktu lh testi yaptım sonuç
İnşallah dediğin gibi olur canım teşekkür ederimCanım hamişsin sen kesin arkadaşım hamile oda yaptı yumurtlama testinden T bölümü C den daha koyu çıkıyor. Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Yani hamileliği gösterir miTamam ben burda bunu @Kertemeyenkelebek onada anlatmaya çalıştım ben sana lh ile hcg benzemez demedim hamilelikte lh yükselmez dedim
Lh be hcg yapısal olarak birbirine benzer biri alfa biri beta formudur yani hcg nın basında şapkası var hepsi bu
O yüzden hcg yüksekken lh testi hcg yi algiliyor tam tersi de olabilir ama lh sadece yumurtlama ve menapoz Döneminde yuksek seviyelere cikar canim
Ovulasyon testi hamileliği gösterebilir burda boyle öğrenen cok olmus ama ben hamileligimde meraktan ovulasyon testi de yapmistim kopkoyu degildiYani hamileliği gösterir mi
Tamam teşekkür ederim bilgi içinOvulasyon testi hamileliği gösterebilir burda boyle öğrenen cok olmus ama ben hamileligimde meraktan ovulasyon testi de yapmistim kopkoyu degildi
Aynen ögle canım tam açıklaman süper olmuş arkadaşta anlar simdiTamam ben burda bunu @Kertemeyenkelebek onada anlatmaya çalıştım ben sana lh ile hcg benzemez demedim hamilelikte lh yükselmez dedim
Lh be hcg yapısal olarak birbirine benzer biri alfa biri beta formudur yani hcg nın basında şapkası var hepsi bu
O yüzden hcg yüksekken lh testi hcg yi algiliyor tam tersi de olabilir ama lh sadece yumurtlama ve menapoz Döneminde yuksek seviyelere cikar canim
Hayrli olsn tebrkler cnm belrtn felan varmydi bnmde gecti reglm ondnBatı 2 gün geçti canım